He healparslan' Alıntı:ben ağlamam asla
Ben de kesinlikleangel_in_me' Alıntı:kişiliğe bağlı bişey.. duygusal bi yapıya sahipse ağlar.. ne bayanlar tanıyorum bi damla göz yaşı dökmediler sevdiklerinin arkasından.. kişiye has diorum ben
efsane_18' Alıntı:aglalarlar ben 5 erkegi aglattım hemde cooooookkk ;D ;D ;D ayyy ama aglamasınlar yaa komig oli insan napcanı sasırıo :-[ :-[
O zaman nickinizin neden efsane anlaşıldıefsane_18' Alıntı:aglalarlar ben 5 erkegi aglattım hemde cooooookkk ;D ;D ;D ayyy ama aglamasınlar yaa komig oli insan napcanı sasırıo :-[ :-[
:-[Ayben' Alıntı:O zaman nickinizin neden efsane anlaşıldıefsane_18' Alıntı:aglalarlar ben 5 erkegi aglattım hemde cooooookkk ;D ;D ;D ayyy ama aglamasınlar yaa komig oli insan napcanı sasırıo :-[ :-[
O zaman nickinizin neden efsane anlaşıldı
crnkcclr' Alıntı:ağlar... erkekler kadınlardan çok daha duygusaldır...
kadınlar daha acımazsız ve bencil olabilirler ama erkekler böyle değildir...
kadınlar ağlayacak bir omuz bulduklarında herkesin içinde canları her isyediğinde ağlar
erkelerse kendi başlarına kaldıklarında ağlarlar....
buna eminim 100%
baylar hadi itiraf edin....
(kadınların erkeklere göre daha fazla yaşamalarının sebebi ağlayabiliyor olmalarıymış... erkeklerden daha fazla... baylar tutmayın kendinizi... )
[goute]
evet haklısın erkekler kadınlardan daha duygusaldır... ve erkeklerde ağlar... ne var yani bunda..? erkek adam ağlamaz diyenleri anlayamıyorum; erkekler insan değilmi neden ağlamasın...?