V
vipsezgin
Kullanıcı
mesut naber arkadsım bu kıslar takmıs bize yaaa :
cnslmst' Alıntı:ben öyle birşey demiyorum senin kadar cesur lupta insani bir duyguyu paylaşmaya korkan erkeklere söylüyorum..crnkcclr' Alıntı:ağlar... erkekler kadınlardan çok daha duygusaldır...
kadınlar daha acımazsız ve bencil olabilirler ama erkekler böyle değildir...
kadınlar ağlayacak bir omuz bulduklarında herkesin içinde canları her isyediğinde ağlar
erkelerse kendi başlarına kaldıklarında ağlarlar....
buna eminim 100%
baylar hadi itiraf edin....
(kadınların erkeklere göre daha fazla yaşamalarının sebebi ağlayabiliyor olmalarıymış... erkeklerden daha fazla... baylar tutmayın kendinizi... )
evet haklısın erkekler kadınlardan daha duygusaldır... ve erkeklerde ağlar... ne var yani bunda..? erkek adam ağlamaz diyenleri anlayamıyorum; erkekler insan değilmi neden ağlamasın...?
elbette ağlar ....
crnkcclr' Alıntı:cnslmst' Alıntı:ben öyle birşey demiyorum senin kadar cesur lupta insani bir duyguyu paylaşmaya korkan erkeklere söylüyorum..crnkcclr' Alıntı:ağlar... erkekler kadınlardan çok daha duygusaldır...
kadınlar ağlayacak bir omuz bulduklarında herkesin içinde canları her isyediğinde ağlar
buna eminim 100%
(kadınların erkeklere göre daha fazla yaşamalarının sebebi ağlayabiliyor olmalarıymış... erkeklerden daha fazla... baylar tutmayın kendinizi... )
evet haklısın erkekler kadınlardan daha duygusaldır... ve erkeklerde ağlar... ne var yani bunda..? erkek adam ağlamaz diyenleri anlayamıyorum; erkekler insan değilmi neden ağlamasın...?
elbette ağlar ....
iyiym kardeşim sen nasılsın..? yeterki onlar taksın...vipsezgin' Alıntı:mesut naber arkadsım bu kıslar takmıs bize yaaa :
evet itiraf ediyorumcrnkcclr' Alıntı:ağlar... erkekler kadınlardan çok daha duygusaldır...
buna eminim 100%
efsane_18' Alıntı:aglalarlar ben 5 erkegi aglattım hemde cooooookkk ;D ;D ;D ayyy ama aglamasınlar yaa komig oli insan napcanı sasırıo :-[ :-[
[/quote
napmıssın sen korkulur senden
kadınlar ağlamaya daha meyilli oldugu için gözyasıyla belli ederler.. ama erkekler de ağlar tabii..seven her kişi ağlar bence..
;Dşahane bir resim sehla bide biz görsek şu ağlayan erkekleri
evet çok haklısın ama sadece yalnız kaldıklarında değil yani bazen uluorta ağladığımızda görülmüştür...crnkcclr' Alıntı:ağlar... erkekler kadınlardan çok daha duygusaldır...
buna eminim 100%