O dahada kötü!!!!!Zynep' Alıntı:Bunlar sadece erkekleri mi sinirlendirirmiş?
Ben bir ikisini denedim erkek olmayan cins üzerinde, sonuç fevkalbeşer!
Hiç inandırıcı değil yav bu madde sinirlendirmek için!Uyurken kol ve bacaklarınızla ahtapot gibi ona sarılın ki sabaha kadar bütün vucudu uyuşmuş olsun
Zeynep süreklilik arzederse olabilir...Zynep' Alıntı:+ 18 ama...
Hiç inandırıcı değil yav bu madde sinirlendirmek için!Uyurken kol ve bacaklarınızla ahtapot gibi ona sarılın ki sabaha kadar bütün vucudu uyuşmuş olsun
++18 ve bir artı da benden olsun;SUNFLOWERS' Alıntı:Zeynep süreklilik arzederse olabilir...Zynep' Alıntı:+ 18 ama...
Birde yorgunsa????
Sevgili eşimZynep' Alıntı:++18 ve bir artı da benden olsun;SUNFLOWERS' Alıntı:Zeynep süreklilik arzederse olabilir...Zynep' Alıntı:+ 18 ama...
Birde yorgunsa????
Sen hiç başı ağrıyan erkek gördün mü Ayşem?
Ama Zeynep eşimin çok başı ağrıyor ne yapayım???Zynep' Alıntı:Susss Ayşe...
;D ;Defsane_18' Alıntı:ayy bunlar tam benlik yaşasın kötülük ;D ;D ;D
Rica ederim, Nihal ablabıldırcın' Alıntı:Hakedene yapmak lazım
Ben yaparım valla hiç acımam
Çok güzelmiş bunlar
Saol Gül..
Rica ederimdeğişim..' Alıntı:su perisi sana tamamen katılıyorum ...roze sana da teşekkür ederim ... bazı kadınlar gerçekten böyle düşüyor olabilir.