R
roze
Beğenmene sevindim, rica ederim DidemdideM' Alıntı:Yaa çok keyifliii)) Azıcık dalga geçelim de keyifmiz yerine gelsin yahuu..
Evet yaparım ben bunları..
Teşekkürler roze
Beğenmene sevindim, rica ederim DidemdideM' Alıntı:Yaa çok keyifliii)) Azıcık dalga geçelim de keyifmiz yerine gelsin yahuu..
Teşekkürler roze
roze' Alıntı:Beğenmene sevindim, rica ederim DidemdideM' Alıntı:Yaa çok keyifliii)) Azıcık dalga geçelim de keyifmiz yerine gelsin yahuu..
Teşekkürler roze
;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Erkekleri sinir etme değil!!!
Kadınların terk edilme sebepleri diyelim buna???
Terkedildikten sonramı????dideM' Alıntı:;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Erkekleri sinir etme değil!!!
Yapıp, sonra da "şaka şaka" diyeceksin.. Hahaha süper! Çok sevdim bu fikirleri yaa))
Doğru, çok sinir edersek ileri aşamasında da o olurSUNFLOWERS' Alıntı:Erkekleri sinir etme değil!!!
İyi taktikYapıp, sonra da "şaka şaka" diyeceksin.. Hahaha süper! Çok sevdim bu fikirleri yaa))
Adamın karizması gittikten sonramı????roze' Alıntı:İyi taktikYapıp, sonra da "şaka şaka" diyeceksin.. Hahaha süper! Çok sevdim bu fikirleri yaa))
KatılıyorumdideM' Alıntı:Karizmasını yerler ıonun ;D ;D
Yemezler!!!dideM' Alıntı:Karizmasını yerler ıonun ;D ;D
Gül sende herşeye katılıyorsun???roze' Alıntı:KatılıyorumdideM' Alıntı:Karizmasını yerler ıonun ;D ;D
İyi söz söyledi katılıyorum ben deGül sende herşeye katılıyorsun???
8) 8) 8)roze' Alıntı:İyi söz söyledi katılıyorum ben deGül sende herşeye katılıyorsun???
Hani derste öğretmen soru sorar bir öğrenciyi kaldırır "arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorm hocam"der ya ona benzedi
: :dideM' Alıntı:E doğru söylüyorum)
bu kadar korkma Ayşe bırakırsa bıraksın yaa. Kendi kaybeder
Espriden de anlamıyorsa zaten iyi ki bırakmış)
Ben daha değerliyim ama???dideM' Alıntı:Boşver ya ben daha değerliyim dimi..
Sende bendensindideM' Alıntı:
En güzeli