Erkekleri Sinir Etmenin Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O sure'de anlatılan farklı.hatta sevgili büyük düşünür "Yaşar Nuri Öztürk" hocamızda konunun yanlış yorumlandığı düşüncesince.Yoksa hangi dinde kadını dövmek caiz sayılabilir ? :) Siz bayanlar kıskanç olmayın yeter  ;D

Erkekleri sinir etmeye çalışırken onların o vurdumduymaz gamsız davranışları karşısında sinir olan sizde olabilirsiniz buna dikkat etmek lazım :) bu taktikler her erkek için geçerli olmaya bilir ince ruhlu hassas olması lazım ki etkilensin eee böyle bir erkeği bulmuşken sinir etmekte olmaz yani  ;D

Her şartlarda benimle konuşan erkek bana sinir olur. Bunları söylemesem de duruşumdan bakışımdan gıcık olur.  8)
O kadar kötü ve sinir bozucuyum ki anlatam :) 

cantuuu' Alıntı:
Her şartlarda benimle konuşan erkek bana sinir olur. Bunları söylemesem de duruşumdan bakışımdan gıcık olur.  8)

Hiç sanmıyorum !  cantuu

turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:

Hiç sanmıyorum !  cantuu

En samimi arkadaşlarım erkektir. Erkekler sinir olmazda hemcinslerim benden pek haz etmezler :) Ama gıcıklık konusunda ciddiyim bana dayanabilecek sınırlı insan vardır =)

Doğrudur .Tam olarak nedenini anlayamamış olsamda kadınlar birbirini pek çekemiyor bizim ülkemizde...Bence buda bir sorun hemcinsler arasında .
En iyisi kıskanç olmamaktır dostlukta  ;) Kıskanç insan hiçbiryerde barınamaz zaten .

Türker'in sabırlı olduğu kanaatindeyim hiç yoktan 28 yıldır sabrettiğine göre :) Kolay sinir olacağını düşünmüyorum.  ;)

turtur' Alıntı:

Doğrudur .Tam olarak nedenini anlayamamış olsamda kadınlar birbirini pek çekemiyor bizim ülkemizde...Bence buda bir sorun hemcinsler arasında .
En iyisi kıskanç olmamaktır dostlukta  ;) Kıskanç insan hiçbiryerde barınamaz zaten .

Nedeni bence girdikleri ortamda en iyisi iyiynin iyisi olma dikkat çekme için bir üstünlük kurma çabası falan.Saçma ama yapmayan yok bende arada yaparım (itiraf:) ) Yapmasam da zaten bana gıcık olan çok olur  8)

Kıskançlıkta olmalı ama dozunda ;)

Yalnız güzel ve aynı zamanda kıskanç arkadaşlarıma bakıyorum, genelde arkadaşları çirkin demeyelimde dahabi gösterişsiz kendi halinde..Kızlar için diyorum .Sence doğrumu bu tesbitim ?

turtur' Alıntı:

Yalnız güzel ve aynı zamanda kıskanç arkadaşlarıma bakıyorum, genelde arkadaşları çirkin demeyelimde dahabi gösterişsiz kendi halinde..Kızlar için diyorum .Sence doğrumu bu tesbitim ?

:dedikodu  Doğru tespit  8)

Geri