L
lilaslmn
bülent ,( yorumsuz ) demekle en büyük yorumu yapmış bulunmaktasın,farkındasın ddeğil mi.. :
herkesin babası aynı demekki bende korkmaya başlamıştım tek benim babam mı diye ;Dsyn' Alıntı:bence bir savaş alanı yaratmaya hiiiiiiiç gerek yok
babamdan biliyorum
Evet.lilaslmn' Alıntı:Bülent ,( yorumsuz ) demekle en büyük yorumu yapmış bulunmaktasın,farkındasın ddeğil mi.. :
Naz'sız modeller varken mi?...lilaslmn' Alıntı:Bülennnttt,şansını biraz zorluyorsun gibime geliyor.bak sonra mumla arayacaksın nazlı bayanları.. ;D
Mümkündür... Aşık usandırmadığı sürece...lilaslmn' Alıntı:bilemem artık orasını,bildiğim birşey var ki; naz, kullanmasını bilen erkeğe de kadına da yakışıyor...bir kıyafet gibi birşey bu,herkes taşıyamıyor...
aynen canım sana katılıyorum. ben yaparım işimigôz∂є' Alıntı:ben sevmiyorum erkeğin evde iş yapmasını
tamam ara sıra salataya, sofraya yardım etsin ama ne biliyim, genel olarak evde iş yapan erkekler bana itici geliyor :-\
onun yerine önüne konulan yemeğe teşekkür etsin ,saygı göstersin 'kalk su getir' gibi çirkin tabirler kullanmasın yeter :
Doğru diyosun benımde dikkatimi çekmiştir erkeklerin ahçilık mesleğinde iyi olmaları..MENEKŞE' Alıntı:bunu utanarak yazıyorum eşim benden güzel yemek yapar ve asla mutfağı dağıtmaz sevmekle alakalı bu unutmayınki en iyi ahçılar erkektir arkadaşlar
tolgaist' Alıntı:Yemeği yaparken elini biraz ağırdan alacaksın. Bak nasıl koşuyorlar yardıma
Bu erkeklerin hepsi böyle zaten
tutankhamon' Alıntı:valla ben bazen mutfağa girecek oluyorum etraftakiler bu durumdan çok rahatsız oluyor sırf ben mutfağa girmeyeyim diye uğraşıyorlar