L
lilaslmn
bülent ,( yorumsuz ) demekle en büyük yorumu yapmış bulunmaktasın,farkındasın ddeğil mi.. :
herkesin babası aynı demekki bende korkmaya başlamıştım tek benim babam mı diye ;Dsyn' Alıntı:bence bir savaş alanı yaratmaya hiiiiiiiç gerek yok
babamdan biliyorum
Evet.lilaslmn' Alıntı:Bülent ,( yorumsuz ) demekle en büyük yorumu yapmış bulunmaktasın,farkındasın ddeğil mi.. :![]()
Naz'sız modeller varken mi?...lilaslmn' Alıntı:Bülennnttt,şansını biraz zorluyorsun gibime geliyor.bak sonra mumla arayacaksın nazlı bayanları.. ;D
Mümkündür... Aşık usandırmadığı sürece...lilaslmn' Alıntı:bilemem artık orasını,bildiğim birşey var ki; naz, kullanmasını bilen erkeğe de kadına da yakışıyor...bir kıyafet gibi birşey bu,herkes taşıyamıyor...![]()
aynen canım sana katılıyorum. ben yaparım işimigôz∂є' Alıntı:ben sevmiyorum erkeğin evde iş yapmasını
tamam ara sıra salataya, sofraya yardım etsin ama ne biliyim, genel olarak evde iş yapan erkekler bana itici geliyor :-\
onun yerine önüne konulan yemeğe teşekkür etsin ,saygı göstersin 'kalk su getir' gibi çirkin tabirler kullanmasın yeter :
MENEKŞE' Alıntı:bunu utanarak yazıyorum eşim benden güzel yemek yapar ve asla mutfağı dağıtmaz sevmekle alakalı bu unutmayınki en iyi ahçılar erkektir arkadaşlar
tolgaist' Alıntı:Yemeği yaparken elini biraz ağırdan alacaksın. Bak nasıl koşuyorlar yardıma
Bu erkeklerin hepsi böyle zaten![]()
tutankhamon' Alıntı:valla ben bazen mutfağa girecek oluyorum etraftakiler bu durumdan çok rahatsız oluyor sırf ben mutfağa girmeyeyim diye uğraşıyorlar

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.