Erkekleri Mutfağa Sokmanın Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bıldırcın' Alıntı:
Dünyanın en iyi aşçıları erkekler olabilir ama benim mutfağıma girmesinler.Gidip iş yerlerinde yapsınlar yemeklerini ;)Ayrıca onlar daha çok batırıyor yemek yaparken emin ol. Bizzat şahit oldum birkaçına
Peki.  :)

Valla biz erkekleri mutfağa sokabilmeniz için öncelikle ruhumuzu okşayıp,kalbimizin en derin noktalarına girip fethetmelisiniz ki bizlerin de bir iki katkısı olsun size..Ama sizin o sonu gelmez istekleriniz,kaprisleriniz yok mu..Neyse daha fazla şansımı zorlamayım ben yine de..Hanımların hışmına falan uğrarız ;D ;D

Ama sizin o sonu gelmez istekleriniz,kaprisleriniz yok mu..

Valla benim yok!! Alt tarafı bir Nissan Navara istemiştim onu da çok gördü:)))
He bir de köpeğim (Zeytin) rahat rahat gezsin tozsun diye bahçeli bir villa istemiştim, onu daha çok gördü:)))

senarist081' Alıntı:
Valla biz erkekleri mutfağa sokabilmeniz için öncelikle ruhumuzu okşayıp,kalbimizin en derin noktalarına girip fethetmelisiniz ki bizlerin de bir iki katkısı olsun size..Ama sizin o sonu gelmez istekleriniz,kaprisleriniz yok mu..Neyse daha fazla şansımı zorlamayım ben yine de..Hanımların hışmına falan uğrarız ;D ;D
Ne ruhunu okşarım ne de mutfağıma erkek girsin isterim ;D ;D ;D
İstekliyim,kaprisliyim,kadınım  ;D ;D

bıldırcın' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Ne ruhunu okşarım ne de mutfağıma erkek girsin isterim ;D ;D ;D
İstekliyim,kaprisliyim,kadınım  ;D ;D

Biz de meraklı değiliz zaten mutfağa girmeye..Keyfi halleriniz bilir  ;D

seni esefle kınıyorum tarık..ne kaprisi ne isteği...aşk olsun sana..

kızlar çaktırmayın ya,biz hanım hanım kızlarız,bilmeyiz öyle kötü şeyler dimi,sadece bazen biraz fazla naz yapıyor olabiliriz o kadar.. ::)

lilaslmn' Alıntı:
    kızlar çaktırmayın ya,biz hanım hanım kızlarız,bilmeyiz öyle kötü şeyler dimi,sadece bazen biraz fazla naz yapıyor olabiliriz o kadar.. ::)
Hreşey aşikar canım.Çaktırmayalım desek de erkek milleti zeki veselam ;)

Geri