Erkekler aşkı nasıl görür ?

  • Konbuyu başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde CaspeR tarafından oluşturulan Erkekler aşkı nasıl görür ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,784 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Erkekler aşkı nasıl görür ?
Konbuyu başlatan CaspeR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan longcoming
C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Erkek ve kadın arasındaki en büyük sorun aşkı farklı anlamaları...
Kadınların aşkta önem verdiği şeyleri az çok biliyoruz peki ya erkekler onlar aşkta nelere önem veriyor?Kadınlar her zaman erkeklerin aşkı anlayamadıklarından şikayet ederler peki neden erkekler aşkı anlayamaz? Onlara göre aşk nedir ya da aşkta önemli olan nelerdir? Bu sorular böyle uzayıp gitse de erkeklerin aşk hakkında düşündükleri birkaç madde ile özetlenebilir. Özel günler gereksiz Erkekler genelde aşkta küçük ayrıntılar üzerinde durmazlar. Örneğin yıldönümlerinizi, doğum gününüzü unutabilirler. Ancak bu onlar için çok büyük bir sorun değildir. Hatta çoğu kez özel gün kavramının ne olduğunu bile hatırlamazlar. Çünkü bu gibi şeyler onlara göre küçük detaylardır. Kötü niyetle değil ama kendilerince hayatta önem verdikleri başka şeyler olduğundan çok da fazla tarihlere takılıp kalmazlar. Bu nedenle sevgiliniz sizin ile ilgili özel bir günü unuttuğunda hemen bozulup üzülmek yerine, kibarca uyarın ve asla bunu sizi sevmediği için yaptığını düşünmeyin.

Onu aramasanız da bozulmaz

Kadınlar sevgilileri tarafından aranmayı ve ilgilenilmeyi çok sever. Oysa telefon etmek erkekler için çok de gerekli bir durum değildir. Sevgilisini gün içinde mutlaka araması gerektiğini düşünmez. Hatta eğer bu konuda ona biraz sitemli davranırsanız, neden böyle davrandığınızı ve bir telefon görüşmesine neden bu kadar önem verdiğinizi anlayamaz. Bu nedenle eğer sevgiliniz sizi aramadıysa mutlaka ya bir işe dalmıştır ya da "Nasıl olsa akşam görüşeceğiz, niçin şimdiden arayayım?" şeklinde bir düşünce vardır kafasında.

Sır saklayabilir

Erkekler kendi aralarında kadınlar kadar dedikodu yapmazlar. Eğer ona bir sırrınızı verirseniz genelde bunu kendine saklar. Kısacası onu en yakın arkadaşlarına sırrınızı verirken göremezsiniz. Onun için sırlar her zaman özeldir. Ancak bazen sizin ona verdiğiniz bir sırrı unutabilir. Çünkü onun kafası o kadar meşguldür ki ömür boyu sır tutmak gereksizdir.

Bittiyse bitmiştir

Erkekler bazı durumları kadınlara göre daha kolay kabullenebilir. Ayrılık onlar için kabullenilmesi gereken bir gerçektir. Eğer ilişki bitmişse, ayrılmak gerekiyorsa yapılacak bir şey yoktur. Tabii bu tamamen onların üzülmediği anlamına gelmez. Çoğu zaman üzüntülerini dışa vurmamayı, duygularını karşısındakine aktarmamayı tercih ederler. Böyle zamanlarda mantıklı düşünceyi ön plana çıkarırlar. Onlar için bir ilişki bittiyse bitmiştir, üzülse bile bunun fayda sağlamayacağını düşünür.


leyditürk
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten öyle erkekler daha çabuk kabulleniyorlar ilişkinin bittiğini ama buda bize daha çok acı veriyor.biraz daha duyarlı olabilirler diye düşünüyorum
 
G

greta

dogum günümü hatırladıgı için onu seviorum :-*
ama hatırlamasada seviorum
ve bence
bunun için  muncur asan hatunlar birasçık hata ediolar.
ve evet kesinlikle agızları sıkıdır.
sadece mantığa duygulardan biraz daha agır veriolar.
bi sn. bende bi hatunum çok övdümm beyleri :mad:
bence çok sinir bozucular ;D​
 
R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bu yazı da erkekler çok unutkan varlıklar gibi anlatılmış..özel günleri ,,verilen sırları unuturlar gibi.... :D
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
:-\ yok bu yazıda anlatılanlar kadar unutkan değiliz .
 
G

greta

hadi hadi bulut
diilmişler
bal gibide ölesiniz cınım :)
hıh.​
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
::) ;D

ben kendi adıma konuştum gretacım :) ama elbet vardır aramızda unutkanlar.. ;) ama genelleme yapmayalım hani arada iyi olanlar da  kaynamasın ;D
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
'Erkekler kendi aralarında kadınlar kadar dedikodu yapmazlar'

peki buna ne diyeceksin ::) bu da yazıda geçiyor. :)
 
K

Kardelen

yorum yok ama çok sorunun cevabı var :) tskler paylasım için...
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
;D  ::) istersen daha fazla polemiğe girmeyelim..bak sonra moderatörlerimiz konu dışına çıkıyoruz diye uyarabilirler bizi :)

 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
::)
tamam ben de üzmem :-X
 
T

tnctrkcell

greta' Alıntı:
hadi hadi bulut
diilmişler
bal gibide ölesiniz cınım :)
hıh.

yettim gari n oluyo ya :) hiçde bile erkekler unutkan değildir sadece kadınlar çok abartırlar :)
 
G

greta

ben abarttıgımızı inkar etmim
sende unutkan olmadıgınızı ha? ;)
 
Üst