G
greta
ay hiçte toz kondurmuyonuz kendinize beyfendii
bnce wanted dogru bi genelleme yapmış
greta' Alıntı:ay hiçte toz kondurmuyonuz kendinize beyfendii
Buna katılıyorum çünkü hiç bu özelliklere uyan birisi denk gelmedi bana, ben pek arayıp sormayan bir tip olaraktan karşımdaki kişinin triplerine maruz kaldım yaniBunu yazan zat-ı muhterem kendinden bahsetmiş olmalı
özel günü hatırlamak önemli değil bence hergünü öyle yaşamak önemliFeveran Estomp' Alıntı:O kadar çok özel gün çıkartılmış ki.. Unutmamak elde değil.
En ilginç yaklaşım abi. ???Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
Bazıları öyle düşünüyorda vesselam.Feveran Estomp' Alıntı:En ilginç yaklaşım abi. ???
Katılmıyorum ben bu görüşe kesinlikle kabullenmıyorlar ki kendileri bitirmediyse tabi.... Erkekler bu özellikleri eski zamanlarda daha belirgindi sanırım günümüzde erkeklr kadınlardan daha romantik çünkü artık kadınında boş zamanı yok....Bittiyse bitmiştir
çok enteresan,hiç bayanlardan bu tür laf duymadım,ben en adaleli vücudu bu adamdan yaparım :Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
Senin kızlarda cin vallaZynep' Alıntı:
Bir de babalarını suçlarlar arasıra, benim boyum kısa olduğu için benimle evlenmemeliymiş! Çünkü boyları istedikleri uzunlukta değil, bunun nedeni olarak beni görüyorlar!
Şaşkınlar, anneleri ben olmasam doğmayacaklarını düşünmüyorlar da...
Öyle diyen bayanlarda vardır belki, ama ben böyle düşünen erkekleri tanıdım, yalan söylemenin anlamı yok.ebruliyn' Alıntı:çok enteresan,hiç bayanlardan bu tür laf duymadım,ben en adaleli vücudu bu adamdan yaparım :Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
Güzel çocuklarına bakıp iç geçirmekle...ebruliyn' Alıntı:valla bu his,elektrik meselesi,her güzel,yakışıklı insanada aşık olunmaz ki
bu kafayla evlenen insanların evlilikleri nasıl gidiyor acaba :