G
greta
ay hiçte toz kondurmuyonuz kendinize beyfendii
bnce wanted dogru bi genelleme yapmış
bnce wanted dogru bi genelleme yapmış

greta' Alıntı:ay hiçte toz kondurmuyonuz kendinize beyfendii
bnce wanted dogru bi genelleme yapmış
Buna katılıyorum çünkü hiç bu özelliklere uyan birisi denk gelmedi bana, ben pek arayıp sormayan bir tip olaraktan karşımdaki kişinin triplerine maruz kaldım yaniBunu yazan zat-ı muhterem kendinden bahsetmiş olmalı
özel günü hatırlamak önemli değil bence hergünü öyle yaşamak önemliFeveran Estomp' Alıntı:O kadar çok özel gün çıkartılmış ki.. Unutmamak elde değil.
Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
![]()
![]()
Feveran Estomp' Alıntı:En ilginç yaklaşım abi. ???
Bittiyse bitmiştir
Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
![]()
![]()
Zynep' Alıntı:
Bir de babalarını suçlarlar arasıra, benim boyum kısa olduğu için benimle evlenmemeliymiş! Çünkü boyları istedikleri uzunlukta değil, bunun nedeni olarak beni görüyorlar!
Şaşkınlar, anneleri ben olmasam doğmayacaklarını düşünmüyorlar da...![]()
ebruliyn' Alıntı:Korsan' Alıntı:Bir kız görürsün, ben en güzel ve en zeki yavruları bu kızdan yaparım dersin, işte onun adı aşktır.
![]()
![]()
çok enteresan,hiç bayanlardan bu tür laf duymadım,ben en adaleli vücudu bu adamdan yaparım :![]()
ebruliyn' Alıntı:valla bu his,elektrik meselesi,her güzel,yakışıklı insanada aşık olunmaz ki
bu kafayla evlenen insanların evlilikleri nasıl gidiyor acaba :![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.