Erkekler aşkı nasıl görür ?

• Konbuyu başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde CaspeR tarafından oluşturulan Erkekler aşkı nasıl görür ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,123 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Erkekler aşkı nasıl görür ?
Konbuyu başlatan CaspeR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan longcoming
L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
duygularını nasıl bastırabıldıklerını cok merak edıyorum.Gozyaslarını ıclerıne akıtırlar.Iclerınde yaşarlar herseyı.Dısarıdan gorunen aslında yansıtmaz tamamen kısılıgı.Iclerındekı cevherı gormek kesfetmek lazım aslında.Cozmesı zor bır bılmece gıbıdırler.Kadınlar gıbı ıcı dısı bır olsalar ne olurdu yahu :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
lavinyaa' Alıntı:
duygularını nasıl bastırabıldıklerını cok merak edıyorum.Gozyaslarını ıclerıne akıtırlar.Iclerınde yaşarlar herseyı.Dısarıdan gorunen aslında yansıtmaz tamamen kısılıgı.Iclerındekı cevherı gormek kesfetmek lazım aslında.Cozmesı zor bır bılmece gıbıdırler.Kadınlar gıbı ıcı dısı bır olsalar ne olurdu yahu :D
Amanda aman :)

Amanda diye filipinli bir arkadaşım vardıda o geldi aklıma heheh, kadınlar gibi içi dışı bir ha.
Neyse.. konuyu sosyal bir açıdan tartışmasam iyi olur.

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dün akşam daha başlamadan biten bir olaya noktayı koydum ;D
Ama nedense üzülmüyorum belki çoğuna saçma gelecek ama insan herzaman olmasa da ara da bir duygusunu göstermelidir,bunu yapamıyorsa sürekli anlayışlı olmamız beklenemez tabi ki ama şunu düşünüyorum da üzülecek birşey yapmadım bu yüzden içim rahat ya..Hem şu mantığım var ''bu dünyaya bir kez gelmişim onu da birinin aşkı için zehir edemem''..

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ne ilginç...
Bir, 'kadın-erkek farkı' örneği daha.
Cidden ilginç...

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
feridis' Alıntı:
gerçekten öyle erkekler daha çabuk kabulleniyorlar ilişkinin bittiğini ama buda bize daha çok acı veriyor.biraz daha duyarlı olabilirler diye düşünüyorum
kabulleniyorlar çünkü genelde kendileri bıkıyor ilişkiden  :D

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Söz konusu aşk olunca,genellemeler hep havada kalır derim ben.
Zaten aşk için de,hakkında söylenebilecek herşeyin doğru ve yanlış olduğu tek şeydir demezler mi?

Kısacası kişiye,yere,zamana,amaca göre değişir.
Tamamen göreceli  bir kavram.