Erkekler aşkı nasıl görür ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
duygularını nasıl bastırabıldıklerını cok merak edıyorum.Gozyaslarını ıclerıne akıtırlar.Iclerınde yaşarlar herseyı.Dısarıdan gorunen aslında yansıtmaz tamamen kısılıgı.Iclerındekı cevherı gormek kesfetmek lazım aslında.Cozmesı zor bır bılmece gıbıdırler.Kadınlar gıbı ıcı dısı bır olsalar ne olurdu yahu :D

lavinyaa' Alıntı:
duygularını nasıl bastırabıldıklerını cok merak edıyorum.Gozyaslarını ıclerıne akıtırlar.Iclerınde yaşarlar herseyı.Dısarıdan gorunen aslında yansıtmaz tamamen kısılıgı.Iclerındekı cevherı gormek kesfetmek lazım aslında.Cozmesı zor bır bılmece gıbıdırler.Kadınlar gıbı ıcı dısı bır olsalar ne olurdu yahu :D

Amanda aman :)

Amanda diye filipinli bir arkadaşım vardıda o geldi aklıma heheh, kadınlar gibi içi dışı bir ha.
Neyse.. konuyu sosyal bir açıdan tartışmasam iyi olur.

Dün akşam daha başlamadan biten bir olaya noktayı koydum ;D
Ama nedense üzülmüyorum belki çoğuna saçma gelecek ama insan herzaman olmasa da ara da bir duygusunu göstermelidir,bunu yapamıyorsa sürekli anlayışlı olmamız beklenemez tabi ki ama şunu düşünüyorum da üzülecek birşey yapmadım bu yüzden içim rahat ya..Hem şu mantığım var ''bu dünyaya bir kez gelmişim onu da birinin aşkı için zehir edemem''..

feridis' Alıntı:
gerçekten öyle erkekler daha çabuk kabulleniyorlar ilişkinin bittiğini ama buda bize daha çok acı veriyor.biraz daha duyarlı olabilirler diye düşünüyorum
kabulleniyorlar çünkü genelde kendileri bıkıyor ilişkiden  :D

Söz konusu aşk olunca,genellemeler hep havada kalır derim ben.
Zaten aşk için de,hakkında söylenebilecek herşeyin doğru ve yanlış olduğu tek şeydir demezler mi?

Kısacası kişiye,yere,zamana,amaca göre değişir.
Tamamen göreceli  bir kavram.

Geri