.gözde.' Alıntı:yok böyle erkekler çok karamsarım bu konuda bu kadar incesini bırak yarısı kadarına razıyım oda yok sevdiğiyle mutlu olan herkese Allah daha çok mutluluk versin olmayanlara da böyle mutluluklar nasip etsin ne diyim...![]()
ne kadar güzel ya siz çok çok çok şanlısınız o zaman bunu bulmak zorZynep' Alıntı:.gözde.' Alıntı:yok böyle erkekler çok karamsarım bu konuda bu kadar incesini bırak yarısı kadarına razıyım oda yok sevdiğiyle mutlu olan herkese Allah daha çok mutluluk versin olmayanlara da böyle mutluluklar nasip etsin ne diyim...![]()
Ben, "Var" diyorum ama?![]()
Bence de var.gözde.' Alıntı:ne kadar güzel ya siz çok çok çok şanlısınız o zaman bunu bulmak zorZynep' Alıntı:.gözde.' Alıntı:yok böyle erkekler çok karamsarım bu konuda bu kadar incesini bırak yarısı kadarına razıyım oda yok sevdiğiyle mutlu olan herkese Allah daha çok mutluluk versin olmayanlara da böyle mutluluklar nasip etsin ne diyim...![]()
Ben, "Var" diyorum ama?![]()
![]()
Ayben' Alıntı:Belli canım sence olduğu baksana 33 gün kalmış hadi hayırlı teskereler
Ama bence de var![]()
Evet canım az kaldı inşallah hayırlısıyla gelecek.Zynep' Alıntı:VayyDileklerperisi? Asker yolu mu gözlüyorsun canım benim?
Hayırlısıyla kavuşun inşallah.
yok onunla alakası yok nerde bi şey konu açsam onu alıp başka biyere koyuyosunuz bende neyi nereye koymama gerektiğini şaşırdım size zahmet olmasın diyede yeni konu açmadımZynep' Alıntı:Şimdi bu son paylaşımın konularla ilgisini ben hiç çözemedim ki hanedeyim?
Beynim tatile mi endeksli acaba? Malum Cumartesi?![]()
hanedeyim' Alıntı:yok onunla alakası yok nerde bi şey konu açsam onu alıp başka biyere koyuyosunuz bende neyi nereye koymama gerektiğini şaşırdım size zahmet olmasın diyede yeni konu açmadımZynep' Alıntı:Şimdi bu son paylaşımın konularla ilgisini ben hiç çözemedim ki hanedeyim?
Beynim tatile mi endeksli acaba? Malum Cumartesi?![]()
;D :
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.