ERKEK DEDİGİN

• Konbuyu başlatan kewser01
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde kewser01 tarafından oluşturulan ERKEK DEDİGİN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,457 kez görüntülenmiş, 146 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ERKEK DEDİGİN
Konbuyu başlatan kewser01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sislicam
E

erdal_ergen

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Tamamen doğru katılıyorum

Ben hanımla iletişim kurmaya çalışırken aniden gerilebiliyoruz sorunu da anlamaya çalışıyorum
sorunumuz ne diyorum ama bir türlü anlatamıyorum .Bu konuda yardım alabileceğim bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım

lütfeen

tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

hem kasın dediğinle başlayan bir yazı yazabilecek arkadaşları da bekliyorum

Saygılarımla

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
etki84' Alıntı:
nehir' Alıntı:
Erkek dediğin, Hem sevgilin,hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak,huzurla bagrina basacaksin.   ( Allahım herkese böyle bir eş verr inş. )  

Sevgiyle kalın
amiinnnnnn ;)
ayy böyle duaya amin denmezmi hiççç aminnnnn :amin :D :D :D

G

gülden

Kullanıcı
10 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ANKARA
çok teşekkürler...okadar güzel özetlemişki üstüne söylenecek söz kalmamış.

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
aaa varmıki böyle erkekler yahu sanırım rüya gördüm okurken biri beni uyandırsın yahu :D

A

ayben

bence erkek dediğin cesur olacak korkusuz sevdiğini sevdiklerini düşünmeden  koruyacak ;) güven verecek etrafına...

kardelen5_9

kardelen5_9

Kullanıcı
9 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bende böyle birisini istiyorum ama yok henüz çıkmadı karşıma...
çok güzeldi.tşkrler.. :-X

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
korsan arkadaşm yanılıyosun  ;D can dündar çiçek kısmı hariç sanki biri ona benim eşimi anlatmş oda yazmş. tabiki kusursuz değil ama insan sevince herşeyi bambaşka görüyo. sevmiyosa yemek yemesi gülmesi sevmesi bile batarmış derler. arkadaşlar şanslı olduğumu biliyorum evleneli 12 yıl oldu 4 senede öncesi aralık 2de 16 yılı devirdik onu tanıdığım gün yeniden doğmuşum bunu sonraları farkettim rabbim iyiki onu bana beni ona yazmş. bazen dünya bize bu güzel duyguları unutturabiliyo, bunu birkez daha hatılattığın için teşekkürler kewser :D :D :D :D :D

A

ayben

hacer' Alıntı:
korsan arkadaşm yanılıyosun  ;D can dündar çiçek kısmı hariç sanki biri ona benim eşimi anlatmş oda yazmş. tabiki kusursuz değil ama insan sevince herşeyi bambaşka görüyo. sevmiyosa yemek yemesi gülmesi sevmesi bile batarmış derler. arkadaşlar şanslı olduğumu biliyorum evleneli 12 yıl oldu 4 senede öncesi aralık 2de 16 yılı devirdik onu tanıdığım gün yeniden doğmuşum bunu sonraları farkettim rabbim iyiki onu bana beni ona yazmş. bazen dünya bize bu güzel duyguları unutturabiliyo, bunu birkez daha hatılattığın için teşekkürler kewser :D :D :D :D :D
ne kadar güzel Allah bozmasın inşallah inşallah bizleri de kavuştursun sevdiklerimize

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
amin aybencim allah herkese gönlündekinin on mislini versin inşaallah

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ben yanılmam ya :) Yani kendimce tabide ben biraz mecazi yaklaştım konuya yoksa benle alakası yok yazılanların

Yazıya bakarsan can dündar erkekten bahsemio bana göre helede günümüz erkeğinden Tam bir feminist in aradıgı erkek tipi erkeği yazmış.Böyle hatalara düşmezdi ama can bey sanırım bu yazıyı yazarken hümanist duyguları kabarmış.

Bu arada hacer Aybenin dileklerine bende iştirak ediyorum

T

tnctrkcell

etki84' Alıntı:
bence de darısı başımıza...:)
kewser01' Alıntı:
inşallah iki_kelime benımde dılegım bu ;D
iki_kelime' Alıntı:
Of ya benim karşıma daha böle bi erkek çıkmadı :( Ama karamsar deilim inş. bi gün çıkar.Teşekkürler ;)
kardelen5_9' Alıntı:
bende böyle birisini istiyorum ama yok henüz çıkmadı karşıma...
çok güzeldi.tşkrler.. :-X
işallah evde kalmazsınız...;D :D :)

H

hayal_12

Güzel yazı.. Umarım herkes aradığı gibi birini bulur ama bir şey demeden de edemeyeceğim: Herkes iyi değildir.. Çabuk kanmayın!...