Su Perisi' Alıntı:Mümin sekman'ın "kişisel ataleti yenmek" di ama son 3 sayfasına gelmiştim ki,dün ev inşaatı sırasında nereye sakladım ise bulamıyorum..
Duvarları süsleyen "Ey Osmancık; beğsin. Bundan sonra öfke bize, uysallık sana; güceniklik bize, gönül alma sana; suçlama bizde, katlanma sende; bundan böyle, yanılgı bize, hoş görmek sana; aciz bize, yardım sana; geçimsizlikler, uyuşmazlıklar, anlaşmazlıklar, çatışmalar bize, adalet sana; kötü göz bize, şom ağız bize, haksız yorum bize, bağışlama sana. Ey Osmancık bundan böyle, bölmek bize, bütünlemek sana; üşengenlik bize, gayret sana; uyuşukluk bize, rahat bize, uyarmak şevklendirmek, gayretlendirmek sana" gibi sözler bu kitabın eseridir.
Kitap içeriği nasıldı, örneğin tavsiye eder misiniz bizede?serhatt' Alıntı:Attila İlhan-O sarışın kurt
vega' Alıntı:ahmet ümit patasanayı okudum gerçekten güzel bir kitap tavsiye ederim
Gülşah' Alıntı:Kitap içeriği nasıldı, örneğin tavsiye eder misiniz bizede?serhatt' Alıntı:Attila İlhan-O sarışın kurt
Yetmez ;Dvega' Alıntı:istediğiniz içerik olsun ahmet ümit bu kitabında şimdiki zamanda ve geçmişte yaşanan olayları inanılmaz bir büyüyle okuyucuya aktarıyor.
kitapta bir grup arkeolog fırat nehrinin kıyısındaki minik bir köy ve mezopotamyanın merkezi bir şehrin kalıntılarını incelerken tarihin ilk resmi olmayan belgelerini bulurlar bulunan bu tabletler bundan asırlar önce bölgede yaşayan yazman patasananın yaşadığı dramı inanılmaz bir dille özetlemektedir. arkeologlar kalıntıları incelerken meydana gelen cinayetler gizemli bir şekilde kazıyla bağlantılıdır.aşk ,polisiye , dram ve gizemin bir arada bulunduğu bu roman sizi içinde bulunduğunuz dünyadan çok farklı bir hayata sürükleyecek.umarım bir an önce temin edersiniz.
yeterlidir inşallah
Güzel bir eser.Betimlemeler mükemmel.Okuyabileceğiniz bir Attila İlhan eseriGülşah' Alıntı:Kitap içeriği nasıldı, örneğin tavsiye eder misiniz bizede?serhatt' Alıntı:Attila İlhan-O sarışın kurt