EN SON OKUDUĞUM KİTAP

• Konbuyu başlatan kelebekcocuk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde kelebekcocuk tarafından oluşturulan EN SON OKUDUĞUM KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264,965 kez görüntülenmiş, 686 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı EN SON OKUDUĞUM KİTAP
Konbuyu başlatan kelebekcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
S

sinos

Kullanıcı
9 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İçel
teşekkürler canım benim ki ise SEFİLLER VİCTOR HUGO çok güzel bir dramı anlatıyor. Çok beğendim. :D :D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Su Perisi' Alıntı:
Mümin sekman'ın "kişisel ataleti yenmek" di :( ama son 3 sayfasına gelmiştim ki,dün ev inşaatı sırasında nereye sakladım ise bulamıyorum..

İyi ki okudum dediğim kitaplardan biri,çok beğenerek okudum ve nasıl bittiğini anlayamadım,tavsiye ederim :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
En son okudugum kitap, fena sayılmazdı ama burada paylaşmıcam.
Adımız misyonere felan çıkmasın  :p

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
JACK LONDON - BEYAZ DİS

KISACA ÖZETLEMEK GEREKİRSE KURT VE KÖPEKten TÜREYEN "BEYAS DİS" YASAM SERÜVENİ KONU ALMIS. EFENDİ (İNSAN) TANISMASIYLA DOGAL YASAMDAKİ TUTUMLA VE DAVRANISLARI TAMAMEN TERK ETMEK ZORUNLULUGU GÖRÜYOR CÜNKÜ; ADEMOGLUNUN NORMLARI HÜKÜM SÜRMEKTE... ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTEDİGİM NOKTA İSE: BEYAZ DİS KURT OLMASINA KARSIN KÖPEKLERLE YASADIGI İCİN KÖPEK GİBİ HAREKET ETMEKTE ASLINDA BİYOLOJİK OLARAK KATIKSIZ KURT SADECE MELANKOLİ BAZINDA KÖPEK YANİ SONUC OLARAK İNSANda BAZI BAZI CEVRİSİNE UYUM SAGLAMAK OLSUN VS. ETKENLER DOGRULTUSUNDA NE OLDUGUNU UNUTUYOR... KONUYA FARE VE KEDİ METAFORU VERİLEBİLİR FAKAT UZATMAK İSTEMİYORUM... TESEKKÜRLER.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kraliçenin Soytarısı -Philippa Gregory

Serinin 2. kitabı...Boleyn kızı'ndan sonra aynı akıcılıkla bir solukda bitirdigim bir roman..
Kıcasa özetlersek, Tudor masalı kralın ölümünden sonra iki kız kardeşin kraliyet için çekiştiği,entrikalarla kişiselleştirdikleri,aynı adam için birbirlerini ezmeye çalıştıkları sorumlu oldukları topraklardaki insanları kaosa sürklediklerken hırslarını esiri olup acı çektikleri ve bu acılar arasında bir soytarı Hannah...Görme yetenegi sayesinde birbirne iki zıt iki prensede eşlik ederken kendi iç dünyasında kendini ve bu hayattaki yerini sorgularken,hayatının tümü yalan dolan içinde geçtigini hristiyan ülkede bir yahudi kimligini saklamaya çalışan, din şeçimi için verdigi mücadele ile her an ipde sallanma tehlikesi ve derin sularda yüzen bir oğlan  görünümünde olan kızın etkileyici öyküsü...

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
TARIK BUGRA - OSMANCIK

SÖGÜT VE DOMANİC CEVRESİNE YERLESEN KAYI BOYU HANı ERTUGRUL OGLU OSMANın SALTANAT SÜRECİNİ TEMELLERİ ÜZERİNE KALEME ALINMIS ESER. CİHAN İMPARATORU OSMANLI DEVLETİNE İSMİNİ VEREN OSMANcık YASAM SERGÜZESTi.

Duvarları süsleyen "Ey Osmancık; beğsin. Bundan sonra öfke bize, uysallık sana; güceniklik bize, gönül alma sana; suçlama bizde, katlanma sende; bundan böyle, yanılgı bize, hoş görmek sana; aciz bize, yardım sana; geçimsizlikler, uyuşmazlıklar, anlaşmazlıklar, çatışmalar bize, adalet sana; kötü göz bize, şom ağız bize, haksız yorum bize, bağışlama sana. Ey Osmancık bundan böyle, bölmek bize, bütünlemek sana; üşengenlik bize, gayret sana; uyuşukluk bize, rahat bize, uyarmak şevklendirmek, gayretlendirmek sana" gibi sözler bu kitabın eseridir.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
"Şeytanın Vasiyeti" süper bi kitap herkese tavsiye ederim. Tarık Dal yazarı...

M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
En son okuduğum kitap R.Şanal Günselinin Kuantum düşünce kitabı .
Ben kişisel gelişim kitaplarını okurken çok zorlanırım ancak zevkle okudum çok güzeldi.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
En son, kitap niteliğinde bir insan okudum.
Okudugunuz tüm insan odaklı kitaplarda ne varsa bundada o vardı.
Entrika,yalan,dolan, aksiyon dram ne ararsanız var.
Size tavsiye etmiyorum.
Manyak olabilirsiniz, kitap çok sahici çünkü.

Bun insanı bir zaman sonra ben kaleme alıcam.
Ondan sonra tavsiye edicem,daha uygun bir üslupla kaleme alacağım için tabi.

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Attila İlhan-O sarışın kurt

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son okuduğum kitap,Ayşe KULİN'in Erzincan Valisi Recep YAZICIOĞLU'nun anısına azmin,sabırın ve insan sevgisi ile neler yapılabileceğini en güzel yüzüyle gösteren Köprü adlı eseri....

Temiz bir burokrat,görevi uğruna gözünü karartmış bir insan,Anodolu insanının tarajik yaşam öyküsünün içinde bir umud gibi büyüyen Köprü,ve bu Köprüyü ne pahasına olursa olsun yapmaya kararlı üstün kişilikli Vali Recep YAZICIOĞLU...

Kitabı okumadan önce "VALİ" adlı filme gitmiştim,dönüşde bu kitabı ve mücadelesini de okumak istedim...
Hoş dizi olarakda yayınlanmıştım geçen senelerde,dizi kültürüm olmadıgından böylesi etkili bir öyküyü kaçırdım ve Doğuda terörle birlikde insanların verdiği mücadeleyi kaçırdığıma pişman oldum..

Kitabı okurken hemen hemen her bölümü etkile...Kızıma kitabı  tavsiye etmek için odasına gittiğimde tavsiye sözüm aynen şu kelimeler idi..."Bu kitabı mutlaka okumalısın çok güzel ve okunması gereken bir kitap,okurken midemin bulanmasını zor durdurdum" dedigimde kızım şaşkınlık içinde gözüme baktı:)
"Anne dediginden hiç bir şey anlamadım,hem güzel okumalısın diyorsun,hem miden bulandı nasıl bir çelişki bu" ve ben aslında söylemek istedigim kelimeler mide bulantısı konusundaki yeri kitapdaki vahçeti okurken öyle bir yaşadım ki,PKK tarafından yolda durdurulup karı koca öğretmenlerin kurşuna dizilmesi,karokolun basılıp askerleri çapraz ateşle öldürmesi,Başbağlar katliamındaki kadınlarının ve çoçuklarının karşısında erkekleri cami duvarına dizip beyinlerini duvara yapıştırmalarını,kundakdaki bebege ateş edilip parçalanması ve yola döşenmiş mayınla havaya uçun askerleri taşıyan komyonetteki Erdal'ın agzına arkadaşının parçalanmış ceset parçaları ile doldugu ve daha nice dogu vahşetinin,kinin,intikamın,ne yaptıgını bilmez koyun sürüsü gibi güdülen daga çıkarılmaya zorlanan Kürt gençlerinin gözler önüne serilişini okurken midemin bulanmaması zor tuttum...
"Gülünün solduğu akşam" kitapdan sonra beni en çok etkileyen kitapdı....
Yakın tarihede ışık tutan bilgileri ve kaleminin akıcılıgı ile kendini bir kez daha belli eden Ayşe KULİN'in ödül hakeden eseri KÖPRÜ yü Ookumanızı tavsiye ederim....

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
istediğiniz içerik olsun  :) ahmet ümit bu kitabında şimdiki zamanda ve geçmişte yaşanan olayları inanılmaz bir büyüyle okuyucuya aktarıyor.
kitapta bir grup arkeolog fırat nehrinin kıyısındaki minik bir köy ve mezopotamyanın merkezi bir şehrin kalıntılarını incelerken tarihin ilk resmi olmayan belgelerini bulurlar bulunan bu tabletler bundan asırlar önce bölgede yaşayan yazman patasananın yaşadığı dramı inanılmaz bir dille özetlemektedir. arkeologlar kalıntıları incelerken meydana gelen cinayetler gizemli bir şekilde kazıyla bağlantılıdır.aşk ,polisiye , dram ve gizemin bir arada bulunduğu bu roman sizi içinde bulunduğunuz dünyadan çok farklı bir hayata sürükleyecek.umarım bir an önce temin edersiniz.
yeterlidir inşallah :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
vega' Alıntı:
istediğiniz içerik olsun  :) ahmet ümit bu kitabında şimdiki zamanda ve geçmişte yaşanan olayları inanılmaz bir büyüyle okuyucuya aktarıyor.
kitapta bir grup arkeolog fırat nehrinin kıyısındaki minik bir köy ve mezopotamyanın merkezi bir şehrin kalıntılarını incelerken tarihin ilk resmi olmayan belgelerini bulurlar bulunan bu tabletler bundan asırlar önce bölgede yaşayan yazman patasananın yaşadığı dramı inanılmaz bir dille özetlemektedir. arkeologlar kalıntıları incelerken meydana gelen cinayetler gizemli bir şekilde kazıyla bağlantılıdır.aşk ,polisiye , dram ve gizemin bir arada bulunduğu bu roman sizi içinde bulunduğunuz dünyadan çok farklı bir hayata sürükleyecek.umarım bir an önce temin edersiniz.
yeterlidir inşallah :)
Yetmez  ;D :p

Güzel yorumun ve tavsiyen için teşekkürler...
Ahmet ÜMİD hayranı olarak bütün kitapları mevcud ah birde başlayabilsem okumaya  ::)
Bu gün başladım "Aşk köpekliktir" adlı kitabına..
Yazı dili harika,sırasını bekleyen kitapalrımdan sonra okumadıgım kitaplarını okuyacagım elbette..:)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
ben teşekkür ederim ahmet ümitin gerçekten çok akıcı bir uslubu var.umarım hepsini bir an önce okursunuz.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Erdal Demirkıran'ın  Adam dediğin benim gibi olur kitabını okudum.Yazarın gündelik olayları biraz mizah,biraz mantıklı açıklamalar sunduğu daha çok kendi kişisel tecrübelerinden bahsettiği bir kitap,iyi ki okudum demiyorum mutlaka okuyun da demiyorum Adam nasıl olurmuş merak ediyorsanız okuyun diyorum

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En son okuduğum kitap Ahmet ÜMİT'in "Aşk köpekliktir" adlı kitabı...

Eğer sevgi "köpeklik" ise, o halde, nefret ne peki? Diye bir soru sorayım...

Kitap içindeki 10 farklı öykü, aşkın karşılıksız,beklentisiz,görkemiyle birlikde bencilligiyle sevmek ve bu sevgi için aklın ve mantıgın ve dünyanın durdugu, göz kamaştıran ışıgında kör olan aşıgın düştügü o yalın ama kaçınılmaz sonlarından örnekler verirken, Tek taraflı aşkın o en yalın haliyle birazda polisiye tam gazetelik haberlerden oluşan 10 öykü sunmuş bize....

Tavsiye eder miyim, etmezdim.
Neden diye soracak olursanız beklentimin altında aşkın en basit ve sığ haliyle aktarmış yazarımız o yüzden bekledigimi bulamadım..

Sadece ön söz  yerine yazdıgı aşkın tarifi çok güzeldi... :) Önsöz için okunabilecek bir kitap  :)