EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları

  • Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 127,545 kez görüntülenmiş, 479 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı EN SON izlediğimiz filmler ve yorumları
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Pananormal Activty izledim gece hemde :D Fazla korku değildi ama ürpertiyodu.. Gece olmasın artık diyodum.. Ama ilginç ve hoş bi film :)
 
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Benim korku filmleriyle pek aram yok ama diğerlerine pek benzemiyo.. Yani nası diyim bilim kurgu veya seri katil filmleri değil.. Gerçek diyolar ama olmasada olma olasılığı yüksek.. Çok korku olmasada ürpertiyo insanı...
 
N

neslican

Kullanıcı
1 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bence çok farklı bir film.. klasik korku filmlerinde neden korktuğunu biliyorsun.. ama bunda öyle değil... neden korktuğunu bile bilmiosun ya.. o daha korkutucu bence...

az önce sekreter filmini izledim
muhteşem bir psikolojik çözümleme.. kesinlikle tavsiye ederim..
acıları yoketme veya giderme yöntemleri üzerinde farklı bir bakış açısı var..
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Filmi merakla bekleyip bir o kadar hayal kırıklığı yaşayanlardanım..Kesinlikle "Güneşi gördüm" filmi ile kıyaslamayın-ben öyle yaptığım için belki çıtayı yüksek tuttuğumdan-çok konuya birden değinip nerde nasıl anlamadan kendimizi içimizde bulduğumuz Güneşi gördüm ile,tek bir olğu üzerinden yan örgülerle bağlantısı olması filme adapte olmamızı sağladığı kesin olmakla birlikte bir yerde eksiklik vardı onu bulayım derken film çok güzel bir finalle bitti-her zaman ki gibi-

Konu ve verilen mesaj güzeldi..İslamofobiye karşı hoşgörü ve bir çürük elmanın düğer elmalarıda çürüktür diye yaftalanamayacağını,İslamın, dinler arasında hoşgörünün en güzel timsali olduğunu ama bunun bilincinde olmayanlar için etrafına tehlike oluşturduğunu tasavvufla anlatım güzeldi ama eksik olan neydi,kopuk olan,Hollywood polisiyle Türk polisiyesinin farklı uslubundaki kopukluk mu yoksa Mahsun'la Sandal'ın uyumsuzluğumu..Türk polis teşkilatıyla, Cıa ve Fba nın aynı karede ki uyumsuzluğumu çıkaramadım..Belki izleyenler bulur çıkarır belki filmin İngilizce kısımlarının Türkçe seslendirilmiş ve seslendirmenin uymamış olması adapte olmamı zorladı...


Notumu verecek olursam10/7
 
P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler peri,her filmin öncekileri gibi olmasını bekleyemeyiz,bi farklılığı olacaktır..
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Elbette öyle olmamalı,devamı niteliğinde değil ama insan bekliyor önceki filmi biraz harmandı,hayat vardı,yabancı ajanlar yoktu :) o yüzden çok sevildi..Bu filminin konusu güzeldi ama iki ayrı kültürün bir karede birleşmesinde eksiklikler çoktu,çoğu şey basite kaçmıştı..Açıkcası umduğum gibi değildi..Frağmanı filmden kat be kat daha iyiydi...
 
P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
fragmanını izliyeyim o zaman :) zaten filmlerle aram pek iyi değildir ama bu filmin konusu hoşuma gitti :)
iki ayrı kültürün bir karede  birleşmesi güzel de biraz daha emek harcanmalı ve özenli olmalıymış sanırım..
 
M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
TESTERE 7

müthişti...tek kelimeyle...böyle kurgu böyle zeka ürünü bir serinin 7 film boyunca sürmesi gerçekten olağanüstü bence...

bir çok kişi önyargılı yaklaşıyor sahnelerinde iğrençlikler var diye.. kaldırabilecek olanlar bence bütün seriyi izlesinler..

6 sını izleyip 7 yi bekleyenler için şunu söyleyebilirim büyük süprizler bekliyor sizi...!!
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:


Soraya’yı Taşlamak ..
Filminin Konusu:

Gazeteci Freidoune’nun arabası bozulur, durduğu küçük köyde onun gazeteci olduğunu anlayan Zahra, konuşmak için peşine takılır.
Yeğeni Soraya, köylüler tarafından vahşice katledilmiştir. Ölmeden önce yeğenine söz veren Zahra, vahşetin köyün sırlarının arasında kalmaması için elinden geleni yapmaya kararlıdır.


Yönetmen :  Cyrus Nowrasteh
Senaryo :  Betsy Giffen Nowrasteh, Cyrus Nowrasteh
Oyuncular :  Shohreh Aghdashloo, Mozhan Marnò, James Caviezel, Navid Negahban, Ali Pourtash
Filmin Türü :  Suç, Drama 
Orijinal Adı :  The Stoning Of Soraya M.
Yapımcı Firma :  Fallen Films
Yapım Yılı :  2008
Yapım Ülkesi :  ABD
Orijinal Dili :  İngilizce, Farsça
Filmin Süresi :  114 dakika
Resmi Sitesi :  http://www.sorayayitaslamak.co.. 
Dağıtıcı Firma :  Medyavizyon
Vizyon Tarihi : 14.05.2010
Haftalardır basının gündeminden düşmeyen ve gerçek bir olaydan yola çıkılarak sinemaya aktarılan 'Soraya'yı Taşlamak' filmine 18 yaş sınırı getirildi.
Yaklaşık üç hafta önce İran Büyükelçiliği, Türkiye Dışişleri Bakanlığı'na bir yazı ile başvurup "İlişkilerimize zarar vermemek adına filmin gösterimden kaldırılmasını istiyoruz" demişti.
Bu talep üzerine film, 'çocuklara kötü örnek teşkil edecek yoğun şiddet içerdiğinden dolayı 18 yaşından büyüklere gösterilebilir' ibaresiyle gösterilecek.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu'nun (TKDF), 14 Mayıs'ta vizyona girecek, tamamen gerçek bir olaydan yola çıkılarak filmleştirilen "The Stoning of Soraya M. / Soraya'yı Taşlamak" filmini destekleme kararı aldığı bildirildi.


Federasyondan yapılan açıklamada, söz konusu kadın olduğunda Türkiye sınırları ile kalmayıp dil, din, ırk, coğrafya fark etmeden hizmet etmeyi, desteklemeyi, el uzatmayı amaçlayan TKDF'nin, gerektiğinde çağdışı uygulamaları her ne nedenle olursa olsun şiddetle kınamayı ilke edindiği belirtildi.

Açıklamada, "The Stoning of Soraya M. / Soraya'yı Taşlamak" filmine konu edilen recmin (taşlanarak öldürülme) kabul edilemez bir gerçek olduğu ve 15 yılda bin kadar kadının bu yöntemle öldürüldüğü kaydedilen açıklamada, "Ülkemizde aile kararı ile diri diri gömülen kızlarımız ile recm edilen kadınlar arasında bir fark olamaz" ifadesine de yer verildi.




http://www.stargazete.com/sinema/soraya-yi-taslamak-haber-261894.htm

Aile içi şidetin filmi!

Tavsiyen üzerine izledim hoş sende izlemeden beğenini belirtmiştin oda çok ilginç-ti :)
Film hakında söyleyecek söz bulamıyorum desem yalan olmaz..Ödüllerinden de anlaşılıyor,her yönden tatmin edici bir filmdi..Film başlayıp bitene kadar suratımız düşük,cahil insanların din adı altında nasıl kolayca yürütüldüğü,recm cezası üstüne söylenen şu replikBu dünya erkeklerindir asla unutmayın oğullarım diyerek annesinin ölüme giderken ki sahnesi insanlığın hevesleri uğruna yapamayacağı şeyin olmadığı ve hırslarına kurban oluşlarının en etkili sahnesiydi..
Filmdeki cekilen aci mi; kadinlarin eşya muamelesi görmesi mi; insanlarin cahilligi ve var olan erkek hegamonyasi mi… Malesef bu filmde sadece çirkin gercegi göreceksiniz!!!
 
Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
geçtiğimiz hafta sonu narnia günlükleri 3 ü izledim. benim için tam bir fiyaskoydu film.. sinemadan çıktığımda kaybettiğim zamana mı yoksa o filme verdiğim paraya mı acıyım bilemedim.. muhteşem bir serinin muhteşem olması beklenen bir filmi ancak bu kadar rezalet olabilirdi.. tebrik ederim.. keşke hiç izlemeseydimde narnia yı hep iyi hatırlasaydım..

 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
yağmur sezgi' Alıntı:
geçtiğimiz hafta sonu narnia günlükleri 3 ü izledim. benim için tam bir fiyaskoydu film.. sinemadan çıktığımda kaybettiğim zamana mı yoksa o filme verdiğim paraya mı acıyım bilemedim.. muhteşem bir serinin muhteşem olması beklenen bir filmi ancak bu kadar rezalet olabilirdi.. tebrik ederim.. keşke hiç izlemeseydimde narnia yı hep iyi hatırlasaydım..
Anlaşılan Narnia serisi gittikçe değer kaybediyor.
 
Y

yağmur sezgi

Kullanıcı
8 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
maalesef.. çok severdim kendilerini : D ama napalım her güzel şey gibi bununda bi sonu varmış demek..
 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Av Mevsimi


İSTANBUL - Yavuz Turgul'un bol ödüllü filmi 'Gönül Yarası'ndan tam altı yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu 'Av Mevsimi'nde, Turgul filmlerinin değişmez oyuncusu Şener Şen’in yanı sıra son yıllarda sadece senaryosunu kendi yazdığı filmlerde rol alan Cem Yılmaz da kamera karşısına geçti.

8,5 haftada çekildi Şen ve Yılmaz’ın yanı sıra Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık’ın da rol aldığı filmin Nisan ayında başlayan çekimleri, geçtiğimiz gün tamamlandı. 75 kişilik bir teknik ekiple 8,5 haftada çekilen filmin görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak yaptı.

Üç polisin öyküsü
Yapımcılığını Fida Film ve Profilm’in üstlendiği, kadrosunda Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran, Nergis Çorakçı, Mahir İpek, Emine Şans Umar ve Bartu Küçükçağlayan gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı 'Av Mevsimi'nin müzikleri ise Tamer Çıray’a ait.
Son zamanlar izlediğim en güzel filmlerden biriydi.
Gidip, izleyin. Güzel vakit geçireceksiniz...

9/10
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0



Vucudunda şeyin adı ne biliyor musun? KORKU! Ona yardıme decek yüreğin hala varsa şeçimini yap...Öl yada yaşa!

Seriyi takip edenler bilirler,bilindik sahneler,havada uçuşan kanlı parçalar,tansiyonun 2 dk bile düşmediği,sürekli seyircinin nabzını kontrol eden sahneleri ve kusursuz denilecek zeka ve psikolojinin snırlarını zorlayan "Son-final-" filmi idi...
Hala etkisindeyim..Son olması nedeniyle sanırım oyun daha kanlı idi  :-X
 
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
En son Aşk teasüfleri sever filmini izledim sonunu biraz abartmışlar gibi gelsede yinede son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden birisi. Oyunculuklar diyaloglar harika insanı alıp götüren sahneleri herkesin izlemesini tavsiye ederim.
 
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bu ara film izlemeye verdim kendimi.. Eee fazla ayrıntılı olarak anlatmayacam ama izlerseniz pişman olmazsınız.. 127 saati mutlaka izleyin.. Bi çok ders veren yaşanmış bi hayatın film oluşu.. Bi de Hücre 211. Bu da çok güzel bi film.. Tavsiyemi dinleyipte izleyen beğenen yada beğenmeyen varsa görüşlerinizi almak isterim :)
 
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ben de 1 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Devrimden Sonra"filmini merakla bekliyorum..
 
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben eski bir film izledim :) Musallat abartılmış olsa da hoş bir filmdi.
 
K

kekemecocuklarkorosu

Kullanıcı
14 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
Su Perisi' Alıntı:



Vucudunda şeyin adı ne biliyor musun? KORKU! Ona yardıme decek yüreğin hala varsa şeçimini yap...Öl yada yaşa!

Seriyi takip edenler bilirler,bilindik sahneler,havada uçuşan kanlı parçalar,tansiyonun 2 dk bile düşmediği,sürekli seyircinin nabzını kontrol eden sahneleri ve kusursuz denilecek zeka ve psikolojinin snırlarını zorlayan "Son-final-" filmi idi...
Hala etkisindeyim..Son olması nedeniyle sanırım oyun daha kanlı idi  :-X


mükemmel eline yüreğine sağlık su perisi
 
Üst