Eger; ilerde KESKE demek istemiyorsan 3 Seyi dogru sec... - Mavison -

  • Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan Eger; ilerde KESKE demek istemiyorsan 3 Seyi dogru sec... - Mavison - başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,588 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Eger; ilerde KESKE demek istemiyorsan 3 Seyi dogru sec... - Mavison -
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan valentine
M

MURAT EMRE

Kullanıcı
6 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
bazı zamanlarda bakmak yetmiyor bence,çünkü insanlar baktıklarını değil görmek istediklerini görürler.kalp gözünüz açık olsun inşallah.
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
keşke leri hiç sevmem.iş-eş-arkadaş seçimi gerçekten çok önemli.inş. doğru bir iş,uygun bir eş,güzel arkadaşlar elde ederiz.
 
N

nurtener

Kullanıcı
6 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet. Gerçekten tüm bunlar doğru. Ama maalesef aramızdaki şanslılar çok az.
Eş, iş arkadaş. Hayatımızı şekillendiren 3 önemli faktör. Lütfen arkadaşlar yaşı
benden küçük olan ve henüz bekar olanlara sesleniyorum. Kalbinizin sesini dinleyin
yukarda okuduğunuz vasıflarda birini bulursanız lütfen kaçırmayın. Pişmanlık hayat boyu
bırakmıyor insanı. Gelecekte tüm mutluluğunuzu etkiliyor. Eh... Yaş 37 biraz tecrübe var...
 
H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
işm yok ev hanımıyım eşimi çok seviyorum arkadaş seçimi önceden insanların hep iyi olduğunu sanırdım 17 li yaşlarda da hemen herkesle kaynaşırdım amaaa 30dan sonra daha farklılaşıyo yeni yeni insanlarla tanışırken daha seçici olabiliyosun. çok güzel bi yazı teşekkürler
 
M

mina

Kullanıcı
10 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
aydın
Yazın hakkaten doğru bir tespit ama senin de dediğin gibi o satandartlara uygun insanların nesli tükenmiş büyük olasılıkla yada en azından ben henüz o kriterlere uygun biri karşıma çıkmadı ama umutluyum birgün kıymetimi bilecek değerimi anlayacak zaat karşıma çıkacak. umudumun olacağına dair inancım büyük. geçen akşam yatağıma uzandım trt fm dinliordum propram sunucusunun ismini bilmiorum çünkü programın ortasında yakaladım. gerçek bi hikaye anlatıldı. sizlerle paylaşayım istedim. Afrikada yaşayan hamile bayanlar bayan arkadaşlarıyla birlikte doğaya çıkarlarmış. Taki doğacak olan bebeğe bi şarkı bulana dek. Bebeğin şarkısı yalnızca ona ait olurmuş.Onun özel günlerinde doğumunda ,doğum gününde özel günlerinde ve ölümüne dek o şarkı onu simgeleyen şarkıymış. Eğer toplum kurallarına aykırı herhangi bir davranışı olursa ona kimliğini hatırlatmak maksadıyla atrafına toplanıp şarkısını ismiyle beraber söylerlermiş. Bi çeşit ceza kesme yöntemi. Yani sevgiyle cezalandırıyorlar ve ona kimliğini hatırlatarak o yanlış davranışın ona ait olmadığını hatırlatıyorlar bu şekilde. Çok değişik bi anlayış....
Dilimin döndüğünce aktarmaya çalıştım. sitede yeniyim ama çok uzun süredir lişisel gelişimle ilgili araştırmalarım var hatta şuan elimde sınırsız güç var Anthony Robbins'in eseri. HERKESE TAVSİYE EDERİM. 
NOT : Gerçek dost;senin şarkını sana söyleyen ve sana şarkını hatırlatandır.
Afrikalılara ait bi yorum....
:) SEVGİYLE KALIN
 
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
O güzel yorumun için teşekkür ederim. Dostum olmayan ama benim şarkımı söyleyen biri yüzünden şimdi daha iyiyim. Allah ondan razı olsun.
 
E

ekolıst

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
keşke dememek için birşeyi yaparken ne olur bir kez daha doğru olup olmadığını ve bize nasıl feedback (geri dönme)olacağını düşünelim..
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ekolıst' Alıntı:
keşke dememek için birşeyi yaparken ne olur bir kez daha doğru olup olmadığını ve bize nasıl feedback (geri dönme)olacağını düşünelim..
Feedback uluslarası bir deyim mi oldu? Yani bizler background kullanmayıda bir tarz sayıyoruz ya, ama ben bir İtalyan, Fransız ya da genelleyeyim İngilizler dışında bir Avrupa'lının bu sözcükleri kullandığını pek görmedim. Onlarında ana dili! Bizim ana dilimiz "geri dönüş" olarak karşılığını zaten bulmuş.
Konuyu dağıtmak adına yazmadım ama lütfen dilimizde karşılığı olan deyim/sözcükleri kullanmayalım, hele parantez içine Türkçe'sini yazarak, dilimizi 2.sınıf bir dil gibi göstermeyelim.
Teşekkürler.
 
M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Biri hariç diğerleri doğru  :)
 
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Eş seçme konusunda katılıyorum. sonuçta bazı şeyler zamanla alışkanlığa dönebiliyor ve eğer sevdiğinle konuşamıyorsan, yeri geldiğinde arkadaş olamıyorsan tartışmalar olabiliyor. Çünkü bazı dönemler sevgiliden çok arkadaşa ihtiyaç duyulabiliyor. Ve en hazmedemediğim  gereksiz kıskançlıklar ve bencillikler, ve bunlar yapılırken "sevdiğimden" yapıyorum cümlesinin arkasına sığınılması.... :-X

İş konusu, özellikle doğru iş seçimi;  zaten dile getirilen ama çok az kişinin uygulayabildiği bir seçim , haklı olunarak. Çünkü zamanımız biraz da geçim dönemi ve maddiyat ister istemez öenmli olmakta yaşamımızda...

Arkadaş için yazılan cümlelere ekleme yapmaya kendimce gerek görmedim. :)
 
B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ileriye yönelik çok değerli bir paylaşım teşekkürler :)
 
F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Onu fark edebilmek icin sadece etrafina bakman yeterli olacaktir.
Cunku o da sana bakiyor olacak! Acabaa...?  :D
Çok güzel bi yazı...  ;)
 
longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Güzel yazıymış.
Teşekkürler paylaşım için.:)
 
M

muraturkom

insanlara çok şeyler anlatılmış. Anlamak isteyene elbette.
 
Üst