cidden çok beğendim mavison ...doğru bir eş.....ETHEEEEEEEEM..... doğru bir eş satırlarını okurken aklımda aşkım vardı demek ki çok şanslıyım ben oleyyyy aşkım seni çoooooook seviyoruuuuum ve çok ösledim :-[
cidden çok beğendim mavison ...doğru bir eş.....ETHEEEEEEEEM..... doğru bir eş satırlarını okurken aklımda aşkım vardı demek ki çok şanslıyım ben oleyyyy aşkım seni çoooooook seviyoruuuuum ve çok ösledim :-[
kusura bakmayın arkadaşlar öyle çok seviyorum öyle çooook özledim ki :-[ mavison'un yazısı kapak oldu dayanamadım yazdım aşkımı ama cidden ALLAH bozmasın çoook mutluyumonun sayesin de
kusura bakmayın arkadaşlar öyle çok seviyorum öyle çooook özledim ki :-[ mavison'un yazısı kapak oldu dayanamadım yazdım aşkımı ama cidden ALLAH bozmasın çoook mutluyumonun sayesin de
Yaa insan bu duyguları görünce gerçekten özeniyor biliyormusun, ben hayatımda senin gibi bir kere sevdim, ama hiç böle sevilmedim
İnşallah allah bu sevginin karşılığını size verir, ömür boyu böle sever sevilirsiniz, çok mutlu oldum o kadar içten yazmışsın ki neyse allahım bozmasın
bu güseLL duan için çok teşekkür ederim mavison aLLah razı oLsun ama ethemle birbirimizi çok sevmemize rağmen arada engeller var "ailelerimiz" ben onun ailesiyle tanıştım sevdiler beni ama benim ailem ethemi kabul etmeyecek gibi çok korkuyorum ve hep dua ediyorum inşallah dualarım kabul olur :-[
İnsan birbirini çok sevdikten sonra, aşamayacağı şey yoktur, eminim sizin birbirinize olan sevginiz bunun da üstesinden gelecektir..
Kız aileleri biraz daha seçici oluyor onlarada hak ver ama sevginden asla vazgeçme, inşallah o büyük sevginizin yanında kalan o kücük sorunu da en kısa zamanda aşarsınız
yorumLarın için gerçekten çoooooooooook teşekkürLer mavison diLerim sen de mutLu oLabiLeceğin -aradığım insan işte bu, diyeceğin birini buLursun umarım yanLış birşey yazmıorumdur bir yazında okumuştum da, orda bu konuda dertLiymiş gibi yazmıştın
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.