Evet. Gerçekten tüm bunlar doğru. Ama maalesef aramızdaki şanslılar çok az. Eş, iş arkadaş. Hayatımızı şekillendiren 3 önemli faktör. Lütfen arkadaşlar yaşı benden küçük olan ve henüz bekar olanlara sesleniyorum. Kalbinizin sesini dinleyin yukarda okuduğunuz vasıflarda birini bulursanız lütfen kaçırmayın. Pişmanlık hayat boyu bırakmıyor insanı. Gelecekte tüm mutluluğunuzu etkiliyor. Eh... Yaş 37 biraz tecrübe var...
işm yok ev hanımıyım eşimi çok seviyorum arkadaş seçimi önceden insanların hep iyi olduğunu sanırdım 17 li yaşlarda da hemen herkesle kaynaşırdım amaaa 30dan sonra daha farklılaşıyo yeni yeni insanlarla tanışırken daha seçici olabiliyosun. çok güzel bi yazı teşekkürler
Yazın hakkaten doğru bir tespit ama senin de dediğin gibi o satandartlara uygun insanların nesli tükenmiş büyük olasılıkla yada en azından ben henüz o kriterlere uygun biri karşıma çıkmadı ama umutluyum birgün kıymetimi bilecek değerimi anlayacak zaat karşıma çıkacak. umudumun olacağına dair inancım büyük. geçen akşam yatağıma uzandım trt fm dinliordum propram sunucusunun ismini bilmiorum çünkü programın ortasında yakaladım. gerçek bi hikaye anlatıldı. sizlerle paylaşayım istedim. Afrikada yaşayan hamile bayanlar bayan arkadaşlarıyla birlikte doğaya çıkarlarmış. Taki doğacak olan bebeğe bi şarkı bulana dek. Bebeğin şarkısı yalnızca ona ait olurmuş.Onun özel günlerinde doğumunda ,doğum gününde özel günlerinde ve ölümüne dek o şarkı onu simgeleyen şarkıymış. Eğer toplum kurallarına aykırı herhangi bir davranışı olursa ona kimliğini hatırlatmak maksadıyla atrafına toplanıp şarkısını ismiyle beraber söylerlermiş. Bi çeşit ceza kesme yöntemi. Yani sevgiyle cezalandırıyorlar ve ona kimliğini hatırlatarak o yanlış davranışın ona ait olmadığını hatırlatıyorlar bu şekilde. Çok değişik bi anlayış.... Dilimin döndüğünce aktarmaya çalıştım. sitede yeniyim ama çok uzun süredir lişisel gelişimle ilgili araştırmalarım var hatta şuan elimde sınırsız güç var Anthony Robbins'in eseri. HERKESE TAVSİYE EDERİM. NOT : Gerçek dost;senin şarkını sana söyleyen ve sana şarkını hatırlatandır. Afrikalılara ait bi yorum.... SEVGİYLE KALIN
Feedback uluslarası bir deyim mi oldu? Yani bizler background kullanmayıda bir tarz sayıyoruz ya, ama ben bir İtalyan, Fransız ya da genelleyeyim İngilizler dışında bir Avrupa'lının bu sözcükleri kullandığını pek görmedim. Onlarında ana dili! Bizim ana dilimiz "geri dönüş" olarak karşılığını zaten bulmuş. Konuyu dağıtmak adına yazmadım ama lütfen dilimizde karşılığı olan deyim/sözcükleri kullanmayalım, hele parantez içine Türkçe'sini yazarak, dilimizi 2.sınıf bir dil gibi göstermeyelim. Teşekkürler.
Eş seçme konusunda katılıyorum. sonuçta bazı şeyler zamanla alışkanlığa dönebiliyor ve eğer sevdiğinle konuşamıyorsan, yeri geldiğinde arkadaş olamıyorsan tartışmalar olabiliyor. Çünkü bazı dönemler sevgiliden çok arkadaşa ihtiyaç duyulabiliyor. Ve en hazmedemediğim gereksiz kıskançlıklar ve bencillikler, ve bunlar yapılırken "sevdiğimden" yapıyorum cümlesinin arkasına sığınılması.... :-X
İş konusu, özellikle doğru iş seçimi; zaten dile getirilen ama çok az kişinin uygulayabildiği bir seçim , haklı olunarak. Çünkü zamanımız biraz da geçim dönemi ve maddiyat ister istemez öenmli olmakta yaşamımızda...
Arkadaş için yazılan cümlelere ekleme yapmaya kendimce gerek görmedim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.