Dünyanın En İlginç Vergileri!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ooo o zaman bu tam senlik maliye bakanlığına rapor et bu yazıyı  :D kökten çözümlemiş olursun ;D ;D ;D

bıldırcın' Alıntı:
ooo o zaman bu tam senlik maliye bakanlığına rapor et bu yazıyı  :D kökten çözümlemiş olursun ;D ;D ;D

he he he şükür ailede böyle bıyıklı biri yok :)
azı karar,çoğu zarar ;D

Bülent' Alıntı:
İKİNCİ KOCA VERGİSİ: İSPANYA'da 14. Y.Y.’da nikah masasına oturan kadından vergi alındı.Nedeni ikinci evliliğini yapmasıydı.
İlk koca temel ihtiyaç.
İkincisi lüks tüketime giriyor.

TEKER İZİ VERGİSİ: Avrupa’da kral ve prenslerin vaftiz edilen çocuklarından’da vergi alınıyordu. Dahası da var…Vergide öyle ileri gittiler ki Öküz arabalarının teker izlerini bile vergiye bağladılar.
Aslında araba arkalarına süpürge bağlayıp, vergi kaçırabilirlerdi.  ;D
Bülent bey yorumlar müthiş valla
Özellikle ikincisi çok güzel bir çözümmüş ;D ;D :D

;D teşekkürler bıldırcın  hem öğrendim hem eğlendim
gerçi bu ülkede de yakında oksijen soluyosun diye bile vergi alacaklar ama neyse...

Efendim müthişlikler karşılıklı :D

Öğrencinize benden selam severim keratayı sizin kadar olmasa da ;)

gerçekten akıl almıyor yahu ne aptalca vergilermiş bunlar. ne yani adamın kel başını görmeye çok mu meraklı bunlar???

bunlar trajikomik... bizdeki zır trajik....

Bizde garibanın asgari ücretinden 90 TL vergi kesiliyor... Uçak bileti alıyorsunuz alan vergisi koltuk bilmemnesi KDVsi 59 luk bir bilet size 96-106 ya geliyor... Verginin vergisi olmaz ama ne yazık ki bizde o da var... Haruna katılıyorum...

Asıl olay şu.. gelirin 600 TL.. şayet 1000 TL lik bir giderin oldu 400 ü nereden bulduğun sorulacak ve vergi kesilecek... müjde  8)

Geri