B
bıldırcın
Bıyık vergisi Bugün uygulandığını düşünsene
tiksiniyorum çok bıyık görünce,bakamıyorum bile ,iğrenç :-\bıldırcın' Alıntı:Bıyık vergisi Bugün uygulandığını düşünsene
he he he şükür ailede böyle bıyıklı biri yokbıldırcın' Alıntı:ooo o zaman bu tam senlik maliye bakanlığına rapor et bu yazıyı kökten çözümlemiş olursun ;D ;D ;D
Bülent bey yorumlar müthiş vallaBülent' Alıntı:İlk koca temel ihtiyaç.İKİNCİ KOCA VERGİSİ: İSPANYA'da 14. Y.Y.’da nikah masasına oturan kadından vergi alındı.Nedeni ikinci evliliğini yapmasıydı.
İkincisi lüks tüketime giriyor.
Aslında araba arkalarına süpürge bağlayıp, vergi kaçırabilirlerdi. ;DTEKER İZİ VERGİSİ: Avrupa’da kral ve prenslerin vaftiz edilen çocuklarından’da vergi alınıyordu. Dahası da var…Vergide öyle ileri gittiler ki Öküz arabalarının teker izlerini bile vergiye bağladılar.
Rica ederimteşekkürler bıldırcın hem öğrendim hem eğlendim
Çok haklısıngerçi bu ülkede de yakında oksijen soluyosun diye bile vergi alacaklar ama neyse...
Bu konuda onun üzerine kimseyi tanımam Cem Yılmaz da kimmiş peahBülent bey yorumlar müthiş valla
Estağfurullah. :-[bıldırcın' Alıntı:Bu konuda onun üzerine kimseyi tanımamBülent bey yorumlar müthiş valla
Öğrencim için olumsuz söz söylemeyin lütfen... Çok emek verdim ona ben... ;Dbıldırcın' Alıntı:Cem Yılmaz da kimmiş peah
Sağolun.bıldırcın' Alıntı:Öğrencinize benden selam severim keratayı sizin kadar olmasa da
;D ;Dmavidünya' Alıntı:bizim ekonomi yöneticilerinin bunlardan haberleri var mı acaba? bir olursa mazallah :naapcam