Doğum Tarihinize göre....

• Konbuyu başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde esranur tarafından oluşturulan Doğum Tarihinize göre.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,143 kez görüntülenmiş, 256 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Doğum Tarihinize göre....
Konbuyu başlatan esranur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı.cadı
C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadıgını duşunuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

:) :D:D evet bu benim gibi biraz .... :p

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Ben işkembeymişim.  :D

Cok hassas ve narinsiniz. Kolay aşik oluyorsunuz.
Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz.

doğru

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Köfte
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasil davranılmasını istiyorsanız siz de herkese oyle davranıyorsunuz. Sadık ve durustsunuz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşisınız.

Bu köfte tam beni anlatmış:)) Hadi nasıl  gelde yeme  :D

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Suşi  :D
Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadıgını duşunuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
KREM
Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

Hayatımda tek bir tane bile bu renği kullanmadım,kullanmamda,benim rengim her zaman bellidir,(siyah ve kırmızı) onun dışında renk tanımam ama,doğru söylüyo valla  ::) Gözüme girmesende,uzaktan çarptın Krem rengi  :p

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
>Ebemgümeci
>
>Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi,
>sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan
sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz 
> Küçükbir arkadaş grubu size yetiyor.
Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz

>

Benmi sessizim..  :D daha neler duyacagız hadi bakalım.. hem ben ebemgümecinide hiç sevmem.. :p

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Maydanoz
>
>Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir
>sıcakkanlı birisiniz. Size nasil
>davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
>davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
>insanlara ve dedikoduya karşısınız.

S

SUNFLOWERS

Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz.
:D :D :D

C

catzilla

Musakka
çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz.

vay be... 8)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
imam bayıldı

harbiden doğru ha tebrik ediyorum yapan ve paylaşan arkadaşımızı

afiyet olsun

S

SUNFLOWERS

catzilla' Alıntı:
Musakka

vay be... 8)
::) ;) :eek:

Ö

ölüdeniz

Musakka

Yok yok bu işler beni bozar yaf bu ne iştir kimler böyle şeyleri çıkarıyor.yakında bende yeni bişey çıkaracam ;D ;D ;D

G

gurbetci_kiz

Kullanıcı
20 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
aslı hemşire' Alıntı:
Kuru üstü Pilav
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi cekiyor. Kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakınlarının el ustunde tuttugu birisiniz
Biraz dogruluk payi var gibi  :)

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
gurbetci_kiz' Alıntı:
aslı hemşire' Alıntı:
Kuru üstü Pilav
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi cekiyor. Kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakınlarının el ustunde tuttugu birisiniz

21 mart  tam benim özeliiklerim :)

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
21 mart kuru üstü pilav ve ayrıca çok severim  bu yemeği

A

ayçiçeği

Kullanıcı
31 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Suşi

Dedi koduyu sevmiyoruum.

L

lilaslmn

Suşi
      dedikodu yapmak hariç tüm yazılanlar doğrudur,bizzat yaşıyorum ;)