Doğum Tarihinize göre....

• Konbuyu başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde esranur tarafından oluşturulan Doğum Tarihinize göre.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,147 kez görüntülenmiş, 256 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Doğum Tarihinize göre....
Konbuyu başlatan esranur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı.cadı
S

SUNFLOWERS

Köpek
Cekici ve populersiniz.. kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz

Aynı bunlar  :D :D
Daha öncede çıkmıştı böyle :D
Teşekkürler...

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Kaplumbağa
Uyumlu, sicakkanli birisiniz. size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya karşisiniz.

;) ;)

Ö

ölüdeniz

İnsanları ot ettiniz şimdide hayvan ettiniz yaf insan insanmı yoksa hayvandan insanmı anlamadım gitti ben her zaman söylüyom bu testler insanı bozar  :)

S

SUNFLOWERS

ibrahim58' Alıntı:
Kaplumbağa
Uyumlu, sicakkanli birisiniz. size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya karşisiniz.

Seninki ikizler değilmiydi? ;D

;) ;)

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
SUNFLOWERS' Alıntı:
ibrahim58' Alıntı:
Kaplumbağa

Seninki ikizler değilmiydi? ;D

;) ;)
evet ikizler

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
önemli değil burçdaş
senin tarih kaçı

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Doğum Tarihinize göre... altında yazılan tüm konular ve mesajlar tarafımdan birleştirilmiştir.

C

catzilla

GRİ
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

aynı ben.. 8)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
KREM
Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

harbi ben
ama aciz kalmış ben bunun 4326589043650854x24y57823457 fazlasıyım  8)

C

catzilla

Siz Hangi yılda doğdunuz....?

Doğum yılınıza göre Kişiliğiniz...   :)

1936 - 1948- 1960 -1972 - 1984- 1996 - 2008

FARE.....(Yin).....Sloganı: 'Ben kazanacağım'
Güçlü Yönleri: Çekici, koruyucu, şefkatli, konuşkan, dinamik, ailesine düşkün, tutumlu,duygusal, uyumlu, kabiliyetli ve zeki.

Problemli Yönleri: Çok geveze, aşırı sahiplenen, bağımlı, suçu kendinde aramayan, kendinde suç bulmayan, aşırıya kaçan, cimri, kendini beğenmiş, amirane, kavgacı, açıkça kendini düşünen ve insanları kullanan.

1937 - 1949 - 1961 -1973 - 1985 - 1997 - 2009

MANDA.....(Yin).....Sloganı: 'Direnir, ayakta kalırım'
Güçlü Yönleri: Sabırlı, düşünceli, becerikli, hünerli, kendinden emin, ailesine düşkün, otoriter ve üretken.

Problemli Yönleri: Bağnaz, ön fikirli, şoven, körü körüne inanan, kibirli, insana kök söktürten, adi, eleştirel, tutucu, aksi ve şiddete eğilimli.

1938 - 1950 - 1962 -1974 - 1986 - 1998 - 2010

KAPLAN....(Yang)....Sloganı: 'Ben kazanırım'
Güçlü Yönleri: Sevecen, cazip, çekici, sıcak kalpli, şerefli, çalışkan, bağımsız, idealist, şirin.

Problemli Yönleri: Çabuk öfkelenen, sert, kızgın, dünyayı umursamayan, kavgacı, değişken, avına saldıran, asi, söz dinlemez, saygısız.

1939 - 1951 - 1963 -1975 - 1987 - 1999 - 2011

TAVŞAN.....(Yin).....Sloganı: 'Geri çekilirim'
Güçlü Yönleri: Hassas, evini seven, akıllı, mantıklı, ihtiyatlı, uzun ömürlü, hevesli, kültürlü, terbiyeli, sanatkar, akademik, yumuşak, çok misafirperver, alçakgönüllü ve erdemli.

Problemli Yönleri: Çok kendini beğenmiş, muammalı, ukala,karmaşık, ilgisiz, hastalık hastası, fazlasıyla resmi, yargılayıcı, kendini haklı gören, aldatıcı.

1940 - 1952 - 1964 -1976 - 1988 - 2000 - 2012

EJDERHA....(Yang)....Sloganı: 'Ben hükmederim'
Güçlü Yönleri: Canlı, enerjik, yüce ruhlu, karizmatik, prensip sahibi, kendine yeten, başarılı, soylu, iyiyi kötüyü ayırt edebilen.

Problemli Yönleri: Yüksekten atan, aşırı kurnaz, tatminsiz, acımasız, isteklerinde direten, önyargılı, savunmacı, güce takıntılı, delicesine cesur ve atılgan, inatçı ve kendini beğenmiş.

1941 - 1953 - 1965 -1977 - 1989 - 2001 - 2013

YILAN.....(Yang)......Sloganı: 'Hissediyorum'
Güçlü Yönleri: Dost canlısı, uzlaşma için kendinden feragat edebilen, eğlenceyi seven, iyiliksever, sempatik, anlayışlı, filozofça, modaya uygun, sezgisel, akıllı, diplomatik, eğlendirici, seksi.

Problemli Yönleri: Kendini haklı gören, zorba, suçlara göz yuman, yalancı, açgözlü, kendine güvensiz, karamsar, kararsız, gösteriş meraklısı, beğenilme isteklisi ve kaybetmeyi sevmeyen.

1942 - 1954 - 1966 -1978 - 1990 - 2002 - 2014

AT.....(Yang).....Sloganı: 'Ben kontrol ederim'
Güçlü Yönleri: Verimli, soylu, hevesli, eğlenceli, sıcak kalpli, çalışkan, sosyal, bağımsız, azimli, eliaçık, istekli, meraklı, ikna edici ve akıllı

Problemli Yönleri: Küstah, kendini beğenen, karşısındakini küçük gören, endişeli, vicdansız, değişken, aşırı pragmatik, fırsatçı, inatçı, kendi çıkarlarını gözeten, aşırı umarsız ve duyarsız.

1943 - 1955 - 1967 -1979 - 1991 - 2003 - 2015

KEÇİ.....(Yang).....Sloganı: 'Ben bağımlıyım'
Güçlü Yönleri: İyiliksever, yaratıcı, anlayışlı, sezgisel, dürüst, romantik, hassas, uysal, samimi, fedakar.

Problemli Yönleri: Kendine acıyan, birisine sığınma ihtiyacında olan, intikamcı, tembel, kaprisli, sorumsuz, dikkatsiz, ağır, sinir bozucu ve şiddete eğilimli.

1944 - 1956 - 1968 -1980 - 1992 - 2004 - 2016

MAYMUN.....(Yin).....Sloganı: 'Ben eğleniyorum'
Güçlü Yönleri: Mucit, zeki, bireysel, eliaçık, sevecen, samimi, mantıklı, sadık, bağımsız hareket edebilen ve işbirlikçi.

Problemli Yönleri: Hilekar, kendisiyle ilgilenen, ilgisiz, dikkatsiz, kolay kandıran ve kolay kandırılan, ucuz, kendine güvenmeyen, tepkisel, ilgi çekme takıntısı.

1945 - 1957 - 1969 -1981 - 1993 - 2005 - 2017

HOROZ.....(Yang).....Sloganı: 'Ben daha iyisini bilirim'
Güçlü Yönleri: Cesur, hevesli, sadık, çalışkan, tuttuğunu koparan, maceracı, titiz, dakik, uyanık, alçakgönüllü, iyi iletişim kurabilen, etkileyici ve hazırcevap.

Problemli Yönleri: Huysuz, kavgacı, önemsenme meraklısı, patronluk taslayan, kendini beğenmiş, aşırı egoist, maddeci, önüne gelen şeyi alan, tahakküm eden, alaycı, kendi dünyasına kapanan.

1946 - 1958 - 1970 -1982 - 1994 - 2006 - 2018

KÖPEK.....(Yin)......Sloganı: 'Ben tasalanırım'
Güçlü Yönleri: İyi niyetli, adil, eşitlikçi, ilgili, doğa aşığı, zeki, felsefi, alçakgönüllü, iyiliksever, ihtiyatlı, sıcak kalpli.

Problemli Yönleri: Panikleyen, kaba, uyumsuz, sinirli, kavgacı, karşısındakini suçlayıcı, huzursuz, endişeli, yargılayıcı, kendini haklı gören, birlikte yaşanması zor.

1947 - 1959 - 1971 -1983 - 1995 - 2007 - 2019

DOMUZ.....(Yin).....Sloganı: 'Ben muhafaza ederim'
Güçlü Yönleri: Duygusal, hassas, saf, sevecen, fedakar, bilgili, yetenekli, dışa dönük, samimi, misafirperver, hayırsever ve erdemli.

Problemli Yönleri: Öfkeli, karamsar, aşırı keyfine ve boğazına düşkün, hata derecesinde sade, rekabetçi, her şeyi bildiğini sanan, kendini kötü kişilerin kurbanı olmuş hisseden, insanlara kızgın, ezik ve intikamcı.

Kaynak: Astroloji dergisi

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
MAYMUN.....(Yin).....Sloganı: 'Ben eğleniyorum'
Güçlü Yönleri: Mucit, zeki, bireysel, eliaçık, sevecen, samimi, mantıklı, sadık, bağımsız hareket edebilen ve işbirlikçi.

Problemli Yönleri: Hilekar, kendisiyle ilgilenen, ilgisiz, dikkatsiz, kolay kandıran ve kolay kandırılan, ucuz, kendine güvenmeyen, tepkisel, ilgi çekme takıntısı.

paylaşım için teşekkürler ama problemli yönler bana göre değil ama yinede gülümseten bir yazı :)

S

SUNFLOWERS

HOROZ.....(Yang).....Sloganı: 'Ben daha iyisini bilirim'
Güçlü Yönleri: Cesur, hevesli, sadık, çalışkan, tuttuğunu koparan, maceracı, titiz, dakik, uyanık, alçakgönüllü, iyi iletişim kurabilen, etkileyici ve hazırcevap.

Problemli Yönleri: Huysuz, kavgacı, önemsenme meraklısı, patronluk taslayan, kendini beğenmiş, aşırı egoist, maddeci, önüne gelen şeyi alan, tahakküm eden, alaycı, kendi dünyasına kapanan.

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
TAVŞAN.....(Yin).....Sloganı: 'Geri çekilirim'
Güçlü Yönleri: Hassas, evini seven, akıllı, mantıklı, ihtiyatlı, uzun ömürlü, hevesli, kültürlü, terbiyeli, sanatkar, akademik, yumuşak, çok misafirperver, alçakgönüllü ve erdemli.

Problemli Yönleri: Çok kendini beğenmiş, muammalı, ukala,karmaşık, ilgisiz, hastalık hastası, fazlasıyla resmi, yargılayıcı, kendini haklı gören, aldatıcı.

güzel olan her şey doğru.. negatif olan her şey yanlış...

sen yoksan her şey eğğkksik, sen varısann heri şeeyy taaamaaammm

B

Bülent

EJDERHA....(Yang)....Sloganı: 'Ben hükmederim'
Güçlü Yönleri: Canlı, enerjik, yüce ruhlu, karizmatik, prensip sahibi, kendine yeten, başarılı, soylu, iyiyi kötüyü ayırt edebilen.

K

Kristal

FARE.....(Yin).....Sloganı: 'Ben kazanacağım'
Güçlü Yönleri: Çekici, koruyucu, şefkatli, konuşkan, dinamik, ailesine düşkün, tutumlu,duygusal, uyumlu, kabiliyetli ve zeki.

Problemli Yönleri: Çok geveze, aşırı sahiplenen, bağımlı, suçu kendinde aramayan, kendinde suç bulmayan, aşırıya kaçan, cimri, kendini beğenmiş, amirane, kavgacı, açıkça kendini düşünen ve insanları kullanan.

??? ::)