yok be ibrahim-58 okadarda insafsız olma insan bazen unutabiliyor ama bu demek değildir ki o kişi sana değer vermiyoribrahim58' Alıntı:Doğum gününü unutan sevgili sana değer vermiyor demektir. Sana değer veren zaten unutmaz
oldu Bülent bey..Bülent' Alıntı:O unutuyorsa, pastayı kendiniz alıp ona sürpriz yapın.
Hem pasta yiyip ağzınız tadı yerine gelir.
Hem de o mahçup olur, bir daha unutmamak için elinden geleni yapar.
Sebebini de yazdım zaten yukarıdaki mesajımda...SUNFLOVERS' Alıntı:oldu Bülent bey..Bülent' Alıntı:O unutuyorsa, pastayı kendiniz alıp ona sürpriz yapın.
Niye yapacakmışım :alsana
Olmaz :bilgeadamBülent' Alıntı:Sebebini de yazdım zaten yukarıdaki mesajımda...SUNFLOVERS' Alıntı:oldu Bülent bey..Bülent' Alıntı:O unutuyorsa, pastayı kendiniz alıp ona sürpriz yapın.
Niye yapacakmışım :alsana
crnkcclr' Alıntı:her yıl tekrarı olan özel günler için unutmak bence hiç sorun olmamalı...
özelliklede bayanlar şimdilerde unutulur diye sorun edersiniz
37 den sonra da yaşlanıyorum neden hatırladı diye
''sevmek özel günleri hatırlamakla ölçülmez... ''
Hayatınızda, kitap yerine defter kullanırsanız, yazmayanları ilave etme şansınız olacaktır.SUNFLOVERS' Alıntı:Olmaz :bilgeadam
Benim kitabımda bu yzmıyor
Çok akıllısınız Bülent beyBülent' Alıntı:crnkcclr' Alıntı:her yıl tekrarı olan özel günler için unutmak bence hiç sorun olmamalı...
özelliklede bayanlar şimdilerde unutulur diye sorun edersiniz
37 den sonra da yaşlanıyorum neden hatırladı diye
''sevmek özel günleri hatırlamakla ölçülmez... ''
Hayatınızda, kitap yerine defter kullanırsanız, yazmayanları ilave etme şansınız olacaktır.SUNFLOVERS' Alıntı:Olmaz :bilgeadam
Benim kitabımda bu yzmıyor
O sizin kendi akıllılığınız efendim.SUNFLOVERS' Alıntı:Çok akıllısınız Bülent bey
Geç kalmış sayılmazsınız.SUNFLOVERS' Alıntı:Bunu hiç düşünmemiştim :dusun
Tercihinizdir. Bir şey diyemem.SUNFLOVERS' Alıntı:Ben defter bile kullansam,asla kendi doğum günümde pasta almam :eglen
bir bayan olarak sana canı gönülden katılıyorum Yeşilay geçecek güzel zamanları yersiz kaprislerle mahvetmenin hem kendinizi hemde karşı tarafı üzmenin bir alemi yok....tnctrkcell' Alıntı:olabilir abartmayın lütfen ya valla ben bu durumdan çok muzdaribim isyan ediyorum...bi defasında kardeşimin doğumgününü unuttum(hatırlatma yazmadığım yer kalmamasına rağmen ki nasıl unuttum hala anlamış değilim)insanlık hali çok doğal ,olabilir demesini bekliyordum ki aradı gece saat 12 yi geçeli bir kaç dakika olmuştu abi ben sabah kalktım sadece senin aramanı bekledim ama bi sen aramadın...yemin ederim dondum kaldım vursaydı biri yemin ederim çok daha iyiydi en az 10 dakika ağladım(size az gelebilir ama en son ne zaman ağladığını hatırlamayan biri olarak benim için bu rekor sayılır) sonra telafi etmiş olsam da siz bayanları insafa davet ediyorum sevgiliniz doğum gününüzü unuttu,yok saçlarımı boyadım farketmedi saçma sapan şeyler için birlerini 10 dakikacıkta olsa ağlatmaya değmez....
bende senin yaptığının aynısını yaptım yarence. bu konudaki fikirlerimiz aynı sanırsam..yarence' Alıntı:ogün gece saat 12 yi geçip gün ertesi güne dönene kadar beklerim... saat 12yi geçtikten sonra yandı gülüm keten helvam
Cσ∂єx' Alıntı:Zynep' Alıntı:Kesinlikle tepkiyi fazla vermemek gerekir. Ama tepkisiz de geçmemek gerekir diye düşünüyorum.
Benim felsefem şu :
Sevdiğine sevildiğini her zaman hissettir. Bir gününü değil ; her anını ÖZEL BİR GÜN yaşat. Kimi zaman "özel günlerini hatırlayarak/hatırlatarak" kimi zaman da "özel anlar yaratarak..."
bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum codex..