doğum gününüz ve sevgiliniz unuttu ne yapardınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gizemli88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğum günümü unutabilir ama beni de unutacak değil ya,insanlık hali yani ama hayal kırıklığı yasarım ama ona belli etmemeye calısırım.

Zorla güzellik olmayacağı gibi .
Kimse kimsenin (sevdiğinde olsa)doğrum gününü bilmek anımsamak zorunda değildir.
Sevdiğin kişi üzerinde baskı kurdurup ona yaptırım uygulamak çok kolay bir yöntemdir.
Önemli olan onun kendi isteği ile  anımsamasıdır diye düşünüyorum ama doğum gününün unutulmaması gerektiği konusunda anlıyorum ki ısrarcısınız...
Umarım hiç unutulmazsınız her doğum gününüz gönlünüzce olur : )

Hatırlayana kadar da sesimi çıkarmazdım. Onun doğum günü geldiğinde ise doğum gününü kutlardım. En geç o zaman anlardı unuttuğunu. O an zaten dersini almış olurdu.

Yine hatırlamazsa eğer vah haline  >:(

Valla bende aynı şekilde davranırdım.Unutsa hiç bozuntuya vermez başına kakmazdım...
ama onun doğumgününü ben unutmazdım kısasa kısas yapmazdım yani  :P ama üzülürdüm yine de
unutmasına.

Crt'nin doğum gününü unutmak öyle mi?
Hediye çekini hemen açık çeke çevirir gönlümce harcarım..
Tabii işin sonunda icralık olmakta varya neyse(:
20.gif

Ne kadar önemli şu doğumgünü muhabbeti yaa.. Nolmuş unuttuysa.. Haa ama yetiştirilme tarzı bakımından sizin için önem teşkil ediyorsa buna istinaden kutlamak gerekir.. Şahsen ben sevmiyorum doğumgünlerini... İçten bi iyi ki doğdun denmesi yeterli benim için. Laf olsun diye değil ama içten denilcek :D Karşımdaki mutlu olcaksa da kutlamaya özen gösteririm. Ama bi doğumgünü için neler oluyo neler araları açılanlar boşanma noktasına gelenler bile vardır eminim.. Yapmayalım böle.. Cık cık cık :)

Kerim: )
Ne kadar çok hoşgörülüsün ..
Hani Çırağan Sarayı'n da davetler ,havayi fişekli kutlamalar falan  
Yani biz aile boyu mağazaları altüst eder..Olmadı İtalya ,Paris'ten alışverişler (hayal ederiz)  doğum günlerini pek önemser(:
Burjivazinin tüm gereklerini yerine getirmeye gayret göstertiriz(:
 Maksat gösteriş olsun..(:

İğnele sen beni :D Ama ben yazılan yorumları görünce öle bi yorum yapma gereksinimi duydum.. :)

Sevgili Kerim: )
Kahanette bulunayım doğum gününü tahmin edeyim istedim ama nerde bizde o yetenek?(:
Ama olsun ben şimdiden sana mutlu seneler diliyorum..(Dur yinede tahmin edeyim güzel bir bahar ayı Haziran'da doğmuş olabilirmisin?)
    "1 Eylül Dünya Barış Günü"n de doğmuşum ki unutulacak gibi değil .Yani Crt'nin doğduğu muhteşem  gün(:

Ne güzel günde doğmuşsun ablacım :) Ama yanlış tahmin ettin tam tersi.. Kova yazıo ya burcumda. Ama tabi bende hepsinin tarihlerini bilmiyorum. Ben Karlı bir Şubat ayında zorluklar içinde doğmuşum :D Kar kış felakatmiş yazık anacığıma :(

ben hatırlatırım ona :) belki unutması için geçerli bir nedeni vardır ara sıra olur ama sürekli unutuyosa bikaç ay trip yapmak lazım  :)

Geri