Devirdiğin En Büyük Çam Neydi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8.sınıftayken çok komik bir şey başıma geldi. :) :)

şimdi benim bir ikizim var.adı nurten :) onunla aynı sınıftayız ama aynı sıralarda oturmuyoruz.ben yanımdaki arkadaşımla çok önemli bir konu hakkında konuşuyordum.tabii derste :)  hoca bunu farketti.çok sinirlenmiş bir hali vardı.bana bakarak "nurten kalk bakalım "dedi.ve nurten ayağa kalktı.hocanın surat ifadesini görmeniz lazımdı.sınıftakiler anlasa daha komik olurdu.hoca çaktırmamak için kıvrandı resmen... :) :) :) :)

İlkokul 5.sınıftaydım.O zamanlar stslerde okulda hep 1. oluyordum.İyi bir öğrenciydim.Hocalar beni tanır bilirlerdi.Bi gün ingilizce sınavımız vardı.İngilizceyle pek de aram yokdu o zamanlar, hocamızda yenilerdendi.Hocamız sınav kağıtlarını dağıttı.Kelime anlamlarını sorucağını biliyordum.Ama ezberim iyi değildi benim.Sıranın gözünden çıkardım sözlüğü  :D Kelimelerin anlamalarına bakarken yan sıradan bi kız arkadaşım bana da söyle yoksa seni hocaya söylerim diye tehdit ediyor.Bak sen şuna ya.Ben heycandan ölüyorum o ara tabi.İşine bak dememle sözlüğü düşürmem mi  ;D Hoca bana baktı.Ben eriyorum bildiğin.Allahım nasıl bi utanmaktı.Eğildim aldım sözlüğü yerden.Koydum sıranın gözüne.Hoca ise benle ilgilenmez gibi davarandı.Hiç bişey söylemedi bana.Ama çok utandım çokk.  :) eee sınavdan sonra da arkadaşlar benle çok dalga geçtiler, güldüler.Bi daha hiç kopya girişiminde bulunmadım bu olaydan sonra.Sizlerle paylaşma istedim böyle işte  :)

Geri