Devirdiğin En Büyük Çam Neydi?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Devirdiğin En Büyük Çam Neydi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,886 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Devirdiğin En Büyük Çam Neydi?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tornado_53
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ksklee' Alıntı:
Bir akşam namazı sonrası… Balkon kapısından esen rüzgar beni karanlığa sürüklüyor. Batıdaki kızıllığı izlerken buluyorum kendimi. İlginç; geceyi sevmeyen ben şükre koyuluyorum hemen. Gündüzü örten Rabbe hamdolsun. Kızıllık azalıyor. Uzun zaman olmuştu güneşin batışını izlemeyeli. Vakitsizlikten şikayetçiyizdir hep. Vakit mi var dedim ben de içimden. Sonra hemen batıdaki o kızıllığın kaybolup içimi doldurduğunu fark ettim. Başımı eğdim. Her nasılsa boş sözlere, boş işlere her daim vaktimiz vardır bizim.Devirdiğim en büyük çam;boşa geçen günlerimmiş...
Arkadaşlar bu konunun amacı daha somut anılarımızın anlatılmasıdır. Lütfen konu başlığına uygun şekilde davranalım.
Teşekkürler.

G

greenhouse

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
sevgililer gününden bir gün önce malum kişiyle çok kötü kavga etmiştik.onu görmek dahi istemiyordum.fakat bu özel günde beni her zaman buluştuğumuz durağa zorla getirtti.ben hala sinirliydim o ise gayet mahsun.şiddetli bir yağmur vardı,iyice bekletmiştim intikam alacam ya.. sırılsıklamdı yazık.neyse elindeki güllerle dolu buketi uzatıp özür dilemek istedi.ağzını açmasına fırsat vermeden çiçeği ayaklarımın altına alıp ezmeye başladım ve hemen eve döndüm.o orda ne kadar kaldı bilmiyorum.hala sinirliydim.fakat ertesi gün okulda onu göremeyince ev arkadaşlarına sordum.meğer son parasını benim çiğnediğim güllere vermiş.zaten o parayı da arkadaşlarından borçlanmış.nasıl üzüldüğümü anlatamam vicdanım sızlamıştı.o yağmurda uzunca bir yolu yürümek zorunda kalmış ve hastalanmıştı.bir daha ondan gül almaya yüzüm el vermedi.  :(

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Arkadaşlar bende devrik çam çooook  :D

Geçenlerde arkadaşımın doğumgünü vardı.
O ankara'da ben İstanbul'da.Bende aldım hediyesini
kargo yaptım ona ama hediyeyi aldığım mağaza hani büyük
hiper marketler olur ya aynı öyle bir market.Aldım ona güzel
markalı bir hediye piere cardin'den hemde. Ama kasaya inip ödeme yaparken
kendime bir tane jelibon almıştım yanında  :D canım istedi napım...İkisini aynı
fişe yazmışlar hediyeyi aldım geldim eve paketledim.Amaaaaaa fişi iiçinde unuttum
:-[ neyse hediyem gitti ertesi gün arkadaş arıyo..İçinden bir tane fiş çıktı diye dalga
geçiyor veeeee piere cardin'den alınmış olan hediyeyi umursamadı bile :S resmen dalga geçti
benle jelibon aldım diye  :D :D :D Şimdi gülüyom ama o zaman çok bozulmuştum zar zor almıştım
o hediyeyi.. :) teşekkür bile etmedi dalga geçmekten.  :-[

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Antep'te havalaalanındayım ve nasıl yorgunum anlatamam. Amacım bir an önce uçağa binip, kafamı yaslayıp İstanbula'a kadar uyuyabildiğim kadar uyumak. Uçak saati 20:00 ve kapılarının açılma saati 19:30.
Saat 19:15; Güvenlik kontrolü için hemen kapıya yöneldim ama o ne? Uzuuun bir kuyruk! Ve bir kişinin kontrolü en az 3 dakika sürüyor!
Sırası gelen yolcu el bagajını kontrol için yerleştiriyor, ve uzun sürmesinin nedeni kuyruktaki yolcuların el bagajlarının fazla olması! Hepsinin elinde en az 3 tane beyaz torba, ve anladınız sanırım, torbaların içinde hediye olarak götürülen Antep baklavaları!
Off o kadar yorgunum ki, ve o anda o poşetlerin içinde ki baklavalar gözümde nasıl anlamsız anlatamam.
Sinirle döndüm arkamdaki yolcuya şikayet etmeye başladım;
"Aman be kardeşim ne görmemiş milletiz! Poşet poşet baklava taşıyoruz, sanki İstanbul'da yok Antep baklavası satan tatlıcılar..." dedimm ve kalakaldım!
Tahmin ettiniz:) Diğerlerini şikayet ettiğim yolcunun elinde sayabildiğim kadarıyla 6 poşet Antep Baklavası!

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Zynep' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:
Lier22' Alıntı:
greenhause sende çamı bırak ormanı devirmişsin... ;D ;)
valla ya sorma hala unutamıyorum
Aslında çamı deviren arkadaşınız bence. Hiç yüze vurulur mu bu? Belli ki unutulmuş bir fiş!
greenhouse' Alıntı:

hayır Zynep o sadece masum bir aşıktı :)

Bana söyledi.
Evet sırf varya fiş için bana telefon açtı.
Teşekkür bile etmedi dalga geçmekten ama seneye hediyesini
alamayacak görür o  :mad:

P

Pitoxil

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
    Bir sene önce güzel bir yerde çalışıyordum tuzumuz kuru rahatken başka firmaya iş başvurusunda bulundum. Görüşmeye gittim mülakatçının soruları bitmek bilmiyordu strese girdim. 'Offf sıkıldım ne kadar çok soru soruyorsunuz?' dedim, demez olaydım çok pişman oldum. Yüzü gülen mülakatçının suratı bir anda gerildi. Görüşmeyi kesti 'biz sizi arayacağız' dedi.. (tabiki işe alınmadık)
  Ertesi gün kendi işime güzel güzel başlarken akşamına işten çıkardılar. Başka bir firmayla görüştüm diye acımadan atıldık. Şimdi bir yıldır işsizim.. devirdiğim çamı kaldıramadım ağır yaralandım. :'( :'(

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
UğurOnur' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:
Lier22' Alıntı:
Aslında çamı deviren arkadaşınız bence. Hiç yüze vurulur mu bu? Belli ki unutulmuş bir fiş!
greenhouse' Alıntı:

Bana söyledi.
Sen de mi olayın içindesin? Kafam karıştı yav:)

G

greenhouse

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
UğurOnur' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:
Lier22' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:

Bana söyledi.
ben anlayamadım ya konu iyice karıştı sana kim neyi söyledi :eek:

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
gafff.... günler cuma sabah telaşlı bir şekilde evden çıkmamla başlamıştı zaten günün heyecenlı geçicegi işyerime geldim güzel güzel oturup maillerime bir süre baktıktan sonra çayımı güzel güzel yudumlarken bir yandanda saat 11:00 deki seminere odaklanmaya çalışırken kapı çaldı ve elektrikci o anda aklıma geldi ve aman Allahım.... :-[ elektrik faturasını ödemedikkkkkk :-[ eyvahhhh içeriye girdi ve ''iyi günler tedaş :cool:elektirigi kesmeye geldik''ben ''lütfen durun kesmeyin''görevli''nasıl hanımefendi kesmek zorundayım ama'ben''lütfen kesmeyin''görevli''ama kesmezsem bidahaki ay daha fazla gelir'ben''lütfen kesmeyin bidahaki ay böle olmaz öderim zamanında ''görevli''ama kesmek zorundayım elime uzatır ''KESTİM'' :D NASIL YANİ ''İYİ GÜNLER MAKBUZUNUZU KESTİM''AMAN ALLAHIM ELEKTİRİGİ KESMEYE GELMEMİŞŞŞŞŞ..... :-[ :-[ :-[

G

gokay

Benimde hayatimda devirdigim cok camlar oldu ama suan,yaziyi okurken aklima gelen ilk olayimi paylasmak istedim sizlerle;

-Isim geregi Moskova'da ikamet ediyorum. Gurbet elde ozellikle yabanci oldugunuz icin bircok cam deviriyorsunuz haliyle... :)

-Gunlerden bir gun Burada calistigimiz bir firmayi is icabi ziyaret ettim. Tabii Turk Sirketi ya firmadaki Turkler,cumbur cemaat toplanmis geyik yapiyorlar,ikindi cay molasinda...
Tabi usul geregi herkesle tek tek tokalasip selam verdim. Yalniz,iclerinden birisine (kesin) Rus oldugunu dusundugum icin Selam yerine "IZDIRASTVITE" diye rusca selam verdim.
Adam'in cevabi;Ve Aleykum Selam oldu...  :)

-Bir anda herkes bana bakip gulmeye basladi... :) 

-Devirdigim camdan dolayi,verecek cevap ararken... Adam;

-Onemli degil,canim. Sen ilk degilsin dedi. Biraz olsun rahatlamis oldum. :)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
üniversiteye ilk giriş bölüm pskoloji hoca soruyo niçin bu bölümü seçtiniz bendeki cevap sülalede bir sürü deli var onları tedavi etmek için hocam öz amcam oluyodu nasıl çam ama

M

mavidünya

Kullanıcı
11 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hepsi bir birinden büyük çamlar arkadaşlar okurken gülmekten kırıldım.  :) ;) :) ;)benimde birbirinden acayip gaflarım var ama suan hatırlayamıyorum. ya birde sanırım hayatımıza renk katyor bu gaflar dimi  :) :)

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Şu an 9 yıllık eşim ama tabi o zamanlar henüz üniversiteli yeni aşıklarız. İlk hediyemi alacağım ne alsam diye düşünüp duruken benim gibi o da kitap okumayı seviyor diyip Tolstoy 'un Gençlik Yılları'nı aldım. Kitabın ilk sayfasına sevgilerimi ekledim  bu hediyeye bayılacağını düşünerek mutlu bir şekilde kampüsteki balkonlara her zamanki buluşma yerimize güle oynaya gittim. Hediyesini öpücükle süsledim verdim. Açmasını bekliyorum ama o da ne bankın üstünde bir kitap var ve inanamıyorum aynı kitap. Eşim hediyeyi açtı ve kahkahayı patlattı. Daha çıkalı kaç gün olmuş ve yaptığıma bak. Günlerdir elindeki kitabı gözlerine bakmaktan görememişim.Allahım ben ne aptalım nasıl yaptım derken. Sen harikasın ya bu kadar olur diyip küçük bir öpücükle noktaladık bu vahim durumu. Ama halen daha arada sırada kitap alırken söyler 'Aman dikkat et hayatım evdeki kitaplardan olmasın'.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İlkokul 8.sınıfta okuyordum.Matematik hocamız çok panıik bir hocaydı aynı zamanda sınıf hocalığımızı üstlenmişti.1 Nisandı ve onu matematik hocamızı hedefe aldık:) Sınıfımızda astımlı bir kız vardı soruyu çözmek için tahtaya doğru yöneldiğinde bayılmış numarası yapacaktı.Ders saati geldi ve o şakayı yaptık hocamız çok panıkledi düşündüğümzden de çok korkmuştu arkadaşımız dayanamadı ve şaka diye ayağa kalktı..
  3 gün sonra aynı hocanın bize rehberlik dersi vardı kız oturduğu yerden bayıldı bu sefer gerçekti biz hiç bişey planlamamıştık ..Hocamız inanmadı  ..kızı acil servise götürdüler..
sonrada sağlıklı oldugunu öğrenince hocamız bu konuda sağlık konusunda saka yapılmayacağını üstüne basa basa söyluyorduu.. :)arkadaşımızn sağlıklı oldugu haberini alınca hepimizi derinden bir ohh çekmiştik :) :) :) :)