maviii' Alıntı:evet bitirmemi istedi kendisi de aynı yemeği yiyodu gidip sölemem biraz kötü oldu yane bide sonradan ban şnanmıyosanız getirim gösterim dedim yaa işte o zmn sinirlendi..patavatsız dedi bana
Zynep' Alıntı:Hayatımda hiç kopya çekmedim.
Çalışkan olduğumdan falan filan değil, beceriksizliğimden
Lise 1; Tarih dersimize, evde kalmış demeyeyim hadi, kısmeti çıkmamış, bu durumdan ötürü sanırım sinirleri biraz bozulmuş, ve sanki ağabeyimiz varmış ta biz istememişiz gibi, durumunun intikamını bizden almaya çalışan bir öğretmenizmiz vardı. Kulakları çınlasın, ne hikmetse benden ayrı bir nefret ederdi. O aralar iki ağabeyim üstüste evlendiğinden midir nedir
Sınav yapacak, ben gerçekten çalıştım, çünkü garip bbir çelişki ama tarih derslerini seviyorum da
Ama yanımda ve arkamda oturan kankalarım ne yazık tın tın!
Ve bana "kağıdını açarsın" diye baskıyı koydular tabi.
Mümkünü yok, ben o kadar çalışmışım, birde malumaliniz gevezelikte var, ille yorum da katarak yanıtlar vereceğim ki, öğretmenimin bana karşı duyguları değişsin.
"Valla benden çekmeyin, ama kitabı açar yazdırırım size, uygun olursa" dedim. Çok anlıyorum ya bu işlerden
Ve daha 3. soruya gelmemiştim ki, yanımda ki arkadaşım kitabı açtı benim dizime koyuverdi, "Fısılda yazalım" diyerek.
İlk fısıltım do majör bir ses tonuyla olunca, kızlardan önce öğretmen duydu tabi
Yanıma geldi, yakaladı ya, o anın tadına vara vara şöleee bi gülümsedi;
"Napıyorsun sen?" dedi muzaffer bir komutan edasıyla.
Ben yanıtladım;
"Hocam vallahi billahi ben çok çalıştım, ben kopya çekmiyorum, onlara yazdırıyorum."
O asık yüzlü öğretmenimiz gülmemek için kendisini zor tuttu ama beni de disipline vermekten geri kalmadı sağolsun
ASYA ASLIM' Alıntı:o çamları penüm anacuğum eyi devirir dili keskin bir baltadur haçen atasözlerinu yakışsün yakışmasun deyümleri uysun uymasun kullanur her anlattığunin peşina...derken yine öle bigün anacuğum çocuğu olmayan bacisuna bişeyler anlatii teyzecağizumda melül melül bakiy anlamayi belli konunun sonunda dedikü ablaa ha anlamışım sen kızaysun eniştema (ki hiç alakası yok annem kaynana derdinden müzdarip anlatıyo anlatıyo tabii atasözleri havada uçuşuyoo ama teyzoşta tık yok garibim çocuk olmasını çok diledi çok ilaç kullandı hormonlar perişan beyin infilak etti neyse devam edeyim) uyy senemcuum çok kıtsun kizum pen hadımım deyirum sen oğlun uşağun varmı deyisun daa ... dedi ......büyük bir sessizlik teyzemin gözyaşları bozdu sessizliği annemim özürleri gerçekten hayatının gafını yaptı kii o insan yani teyzemin çok hassas olduğu bi konu idi :-[ üzülmüştük vesselam annem hala tam gaz atasözleri ve deyimlere devam bende böle baltalı bi anne varken çam çok olur devrilen arkadaşlar anacuğum lazdur orjinalini en azından sözcuklerde yaşatmak adına öle yazdum da bi kusur işledi isem yani çam devirdiysem affolaa kalın sağlıcakla...
Herşey ufak bir düşünceyle başlar. İnsanın içinde büyürde büyür, hayal olur...senarist081' Alıntı:Kanuni Sultan Süleymanın hayatını anlatan belgesel film tarzında bir senaryo projem vardı,geçenlerde internette gezinirken çok feci bir şekilde sarsıldım,2008 yılının sonlarına doğru Şener Şen,Hülya Avşar ve Tolga Karelin başrollerini paylaştığı bir sinema filminde rol alacaklarını duydum...En büyük handikapim budur...Şu sıralar İstanbulun Fethi ve Ayasofya üzerine tarihi bir film üzerinde çalışmalarım var,hayal gücüne güvenen,senaryo yazmaya gönüllü arkadaşlara açığım bunu da burada belirtmek istiyorum..Umarım bu projem Kanuni gibi olmaz..
Burada devirdiğimiz çamlardan sözediyoruz yalnız senarist?senarist081' Alıntı:Kanuni Sultan Süleymanın hayatını anlatan belgesel film tarzında bir senaryo projem vardı,geçenlerde internette gezinirken çok feci bir şekilde sarsıldım,2008 yılının sonlarına doğru Şener Şen,Hülya Avşar ve Tolga Karelin başrollerini paylaştığı bir sinema filminde rol alacaklarını duydum...En büyük handikapim budur...Şu sıralar İstanbulun Fethi ve Ayasofya üzerine tarihi bir film üzerinde çalışmalarım var,hayal gücüne güvenen,senaryo yazmaya gönüllü arkadaşlara açığım bunu da burada belirtmek istiyorum..Umarım bu projem Kanuni gibi olmaz..