Dertlere derman geldi. Alan yok mu?

• Konbuyu başlatan BeFa
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde BeFa tarafından oluşturulan Dertlere derman geldi. Alan yok mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,846 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Dertlere derman geldi. Alan yok mu?
Konbuyu başlatan BeFa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeDyC
M

MeDyC

Heheheh hoşgeldin bahalım, yorum fena değil :d
Bulaşıcı oldugunu söylemiştim bendeki durumun .d
[/quote]

Abi bulaşıcılıkla alakası yok ki...
Bana göre insanın kendi kendini kandırması ile ilgili bir durum öyleki olay olumsuz olsa bile olumlu bak e sen olumlu bakıyorsun die olumlumu olacak... hiç sanmıyorum.. veya daha kötüsüde olabilirdi gibisinden avunmalar durumu düzeltmiyor...
En son öyle yaptığımda resmen ölümden döndüm... MÖ 300

ben olumlu olayım yinede dersem kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum ya.
bu kadar gerçek var ve bu gerçeklerin üzerini neden hayalcilikle kapatmaya uğraşayım...

E

efe_09540

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
böyle yazıları gercekten cok okudum hayata pozitif bak dipsiz kuyulardan kurtulursun tamam bu bir  yerde gercekten doğru olabılır ama her zamda  değil insan ne kadar olumlu dusunmek ısterse sıtesın olumlu düşünemediği çok şey oluyor  :-\

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
efe_09540' Alıntı:
böyle yazıları gercekten cok okudum hayata pozitif bak dipsiz kuyulardan kurtulursun tamam bu bir  yerde gercekten doğru olabılır ama her zamda   değil insan ne kadar olumlu dusunmek ısterse sıtesın olumlu düşünemediği çok şey oluyor  :-\
Bir bravoda size. Yani olay bu aslında, çoğu şeye olumlu bakın " olumlu olaylara" ama her şeye değil be yav :d
Teşekkürler efe.

M

MeDyC

efe_09540' Alıntı:
böyle yazıları gercekten cok okudum hayata pozitif bak dipsiz kuyulardan kurtulursun tamam bu bir  yerde gercekten doğru olabılır ama her zamda   değil insan ne kadar olumlu dusunmek ısterse sıtesın olumlu düşünemediği çok şey oluyor  :-\

olay budur. işte gerçekliğin farkında olan bir insan.