Bülent' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Ama bana hayattan argüman sunarken sadece düşünceden değil gerçeklerdende sunacaksınızki ben irdeleye bileyim.
Kusura bakmayın ama anlayamadım.
Düşünce nedir?
Gerçek nedir?
Düşünceler gerçek değil midir?
Gerçekler düşünce değil midir?
Korsan' Alıntı:
O beni ilgilendirmez bu beni ilgilendirmez teerimlerin benim için anlamı yok ben böle düşünüyorum gibi yaklaşımlar İRDELENEMEZ!
Terimler konusunda daha önce yazdım, anlaşılmamış olmalı ki tekrar dile gelmiş.
Terimlerin benim için anlamı yok derken;
"xyzqw" terimi yerine açık anlamının kullanılmasını tercih ederim, terimin yansıttığı içeriğin açıkça yazılması taraftarı olduğumu belirtiyorum.
Yoksa içi boş ve her türlü yanlış anlamaya sebep olacak terimlerle havada kalan tartışmalar yapmanın anlamı ve gereği yok.
Sen dersin "natürmort", ben derim meyveli yoğurt...
Anlatabildiğimi ümit ediyorum.
Düşünce nedir ? Dünya modellerinin var oluşuna izin veren, ve böylece etkin olarak onların amaçlarınıa, planlarına, sonlarına ve arzularına bağlı olan uğraştır. Kelimeler bilmeye, sezgiye, bilinçe, idealarına ve imgeleme içeren benzer kavramların ve süreçlerine başvurur.
Kavramaları biçimlendirdirirken ploblemlerin çözümlerinde sebeplerde ve kararlar vermede meşgul olmak gibi düşünce bilginin beyinsel işletiminin ortaya çıkmasıdır. Düşünce biliş psikolojisinin bir parçası olan bir yüksek biliş işlevi ve düşünce sürecinin analizidir.
Düşünce, akıldaki bilimi ortaya koyma çabalayarak düşünce sistemini genişletmedir. Düşünce, doğal ortamda akıldaki bilimi ortaya koymadır.
Düşünce, bir konu ile ilgili görüştür.
Gerçek nedir ? Gerçek kavramı, felsefi bir kavram olarak, genel anlamda, düşüncede varolan ya da düşünülmüş şeylere karşıt anlamda varolan, düşünülmüş olanın dışında mevcut olan anlamındadır. Her düşünce gerçek değildir Yani arkadaşım iş o kadar basit değil.
Yani önce bi araştırmak lazım ondan sonra yazıcanki insanlar yazılanın dogru yada yanlış oldugunu analiz edebilsinler.
Her gerçek düşüncedir her düşünülen gerçektir YANLIŞ!!!! HEMDE ÇOK YANLIŞ
Gelelim terimlere ben sana o terimi ayrıntılı yazsam bu sitede yer kalmaz takdir edersinki.
KALDİKİ ben hümanizmden bahsettim dikkat çektiğin konuda sen hümanizm teriminin içeriğini bilmiyorsan arastırır kısac ne demek istediğimi anlarsın.
Yani sana burada felsefi akımların en ince ayrıntısınadek aktarmak durumunda değilim.
Ve yine kaldıki o içeriğin anlamını terimler ifade eder halen çelişiyorsunuz içeriğin anlamı varmışta terimin yokmuş gibi.
İçeriğin butunsel ve net ifadesidir terimler.
Halen bir ciddiyetsizlik seziyorum.
BEN derim "natürmort", SEN dersin meyveli yoğurt...
VE BUNUN ALTINADA BİLMEM ANLATABİLDİMMİ YAZIYORSUN.
Arkadaşım ben sana diyorumki bunları ben demiyorum evrensel dogrular diyor.
Şimdi burada sana evrenseli de açıklamam lazım sen terimlere aldırmıyorsun ya buda sarımsaklı yogurt olur takma kafanı sen
Seninkileri meyveli yogutlar dedirttiriyor olsa gerek
Bir bilen ile bu fikri tartışmayı devam ettirmek isterdim.
Ama bir bilen ile
crnkcclr in MÜTEVAZI CİDDİ TARZ VE TAVRINI ÖZLER OLDUM VE OLUCAM SİZİN BU MEYVELİ YOĞURT DEYİMİNİZDEN SONRA