crnkcclr'nin Kaleminden/şiire... geceye sevdalı yürekler...

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,783 kez görüntülenmiş, 322 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı crnkcclr'nin Kaleminden\/şiire... geceye sevdalı yürekler...
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yenice
B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
crnkcclr' Alıntı:
berrak yazabiliyor olmak özel bence ama sen yüreğinden okuyorsan
hissetiklerini kağıda dökemiyor olmak önemli değil
belki senin sadece gözlerin yetiyordur anlatmaya tüm susulmuşları...
yüreğinden söylediğin basit gibi görünen bir kelimeyi anlamlandıran senin gülümsemen olur..
teşekkürler...:)
bu cümleleri bile yazarken nekadarda şairane bir dil kullanıyorsuunnn... aslında kendimi en güzel yazarak ifade edebildiğimi düşünüyorum ama süslü olmuyor sizinkiler gibi :'(

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
tekrarlar düzeltilebilrdi belki haklısın aynı duyguyu bende hissediyorum ama yazıldığı gibi kalmalı...
:) öyle değil mi
teşekkür ederim...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
sebepsiz yere rüzgarsız bir gece,
alabildiğine sen kokuyor yıldızlar,
özlem yok içimde
sen varsın herşeyinle
gülümseyerek düşünüyorum seni..
gökyüzü seyrime dalmış ay'ın gözü üzerimde
benim fikrim sende seyrediyor,
suskunum sensizliğe,
ceplerimde düş ısıtıyorum belki bir an rastgeliverirler diye..
ağzıma damla damla sen akıyorsun her yudum meyde
tadın dudaklarımda sevgili
bakışların tenimde,
aralanıyor dudaklarım ismine
ve
söylemiyorum büyü bozulmasın diye.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
berrak..
süslemek değil aslında yürekten dökülen demek daha doğru olur...
sen okuduğun şiirler gibi yazmak isteme..
elinden kağıda ne damlıyorsa bırak öyle kalsın....
en güzel cümle yüreğinden gelendir değişmeden... öyle değil mi_?_
:)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Akışını durduramıyorum suyun, yönünü değiştiremiyorum! belki istemiyorum değiştirmeyi belki de kapılıp gidiyorum. Ama suyun şiddeti yüksek yıkacak barajları, elimde değil alamıyorum kendimi senden, senli düşlerden, dokunmak sana özgürce ve alabildiğine ben olarak… suskunluğumun içine düştün,ellerim bende değil artık ve duramıyorum dengede sana kayıyor aklım,her daim özlemeye başlıyorum ve korkuyorum sen olmaktan..

Kurduğum her cümlenin içinde adın geçiyor ve kimse fark etmiyor varlığını, yüzümde sam yeli esintiler, gülümsüyorum ansızın sebeplendiremiyor kimse oysa biliyor yüzüm neden yandığını, yangın yeri gözlerin içimi titretiyor,

Gece çöktümü bu şehre ben çıkıyorum kendimden ve sana uzanıyorum boylu boyunca, usulca sokuluyorum gölgene sen bile ayrımına varamıyorsun kimbilir, gece çöktümü bu şehre yolum sana doğru yön değiştiriyor, sesinde susuş sessizliğinde çığlık oluyorum, teninde yakıyorum tenimin ıslaklığını,gözlerimde yakamoz pırıltısı an gibi bir görünüp bir kayboluyorlar…

Sonra gün dönümü başlıyor, gitme! ler dilimin ucunda ama seslenemiyorum gözlerimle bile

Artık tutkun bir yanım sensizliğe… gülüşüm yangın yeri yanımdayken.. nasıl anlatsam diye uğraşıyorum kelimeler yetiyor da anlatamıyorum yine de… ilk kez düşünüldüğün an’a gidip gülümsüyorum , ilk öpüldüğün an’a dönüp şaşırıyorum ve hep sana aşık olduğum an’da kalıyorum.. dalgalar , rüzgar ,  yosun kokusu ve sen…

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Uzandım sana boylu boyunca, içim açık, deniz esiyor yüzüme yüzüm sana dönük, gözlerimin pırıltısı senden ötürü, dokunmuşluğun huzuru. gecenin karanlığına yürüyorum yalnızlığımla hani seninle paylaştığım… sen içimde öfkeli,sen içimde sakin,sen içimde saydam…

Seninle yaşadığım her anı yazmış oluyorum ben önce.. yazdığımı yaşıyorum seninle.. yazmak istediğimi değil.. sana dokunmak iklimlendiriyor tenimi.. alabildiğine soğuk ve yakan ateşiyle..seni seninle olduğumuz anlarda yaşıyorum.. ne sonrası ne öncesi.. içimde korku yok.. ellerimle tutuyorum rüzgarı,  karıştırıyorum saçlarımı yosun kokusuna buluyorum dalgalara koyuyorum,içinde ellerinin tuzu… suyun üstünde yürüyorum aksimde bir erkek.. ismini koymadığım, kimseden duymadığım , dudaklarında titrediğim yağmur olup yağdığım damla damla.. ve hiçbir aşk çağrıştırmıyor adını erkeğin.. ay’ın denizle dans edişini özlüyorum ve suskun dalga seslerini.. sesim sesinde çoğalıyor.. çığlık oluyorum gece gündüz arasında ki ince çizgide.. durmayı istediğim yerde duruyorum avucumda kendi cümlelerim.. fısıldıyorum zaman zaman ve haykırıyorum gözlerimde sesimin ayarı kaçıyor.. yüreğim deli bir çocuk kaygısız yüzünde gülümseyişler.. kır çiçeği buseler bırakıyorum her gece saçlarına.. bir akşam karanlıkta yürürken girecekler koynuna.. yanında olsam da olmasam da…

Öyle sakin ki içim düşümde yaşarken seni, sevmediğin durgun deniz gibi… ve dalgalara her an hazır.. özlüyorum daha sonra ama seni değil seninle yaşadığımız anları..

Yanımda değilken yanımda ol istemiyorum… ya avunuyorum anlarla , ya kabulleniyorum sessizce yada duvarları tutuyorum sımsıkı yıkılmasınlar diye…

Sebebini de umursamıyorum… istediğim tek çekme elini yüreğimden..

Yüreğim sorgusuz dokunuşlara gebe….

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ve kız büyür ardından… ne olduğunu soramadan sormak istemeden.. içinde oturur yaşanmamışlıklar … kız yüzünü döker.. yüreği ellerinden düşer tutamaz olur hiçbir eli.. ne lanet okur ne ağlar.. düğüm düğüm boğazında yaşlar … yaşı kadar sevdadan geçmiş,yaşı kadar yol yürümüş,yaşı kadar duvarlar örmüş!her geçtiği yoldan çakıl taşları toplamış..

Diken değil elbette batan ama yanmış ya canı sorma sen yine de… gün dönümlerinde yalnızdı,paylaşıldığı kadarı kaldı elinde.. elinde yüreği vardı.. yüreği duvarların arasına sıkıştı,anlar yüreğinde … artık gözlerinde maskeler yüzündekine denk neredeyse… özleyecek özlenmeden.. dalgalara söyleyecek kimsenin bilmediğini,sırdaşı yatağına düşecek düşleri, yastığı paylaşacak gözyaşlarını…bilmem ki kaç gündü günü yıl kılan ve an olan aynı anda

Kısa gülümseyişler bu denli çok mu olacaktı kız için… oysa her anıyla mutluydu zaten yalnızlığı odalarında..

yakın bir zamanda küçük bir kızın düşleri yandı gecenin karanlığında,duyan gören olmadı öyle saklıydı güneş ışığına.. ama karanlıktı işte görmeliydi biri ,  bilmeliydi yananın küçük bir yürek olduğunu.. kız kendi eliyle ateşe verdi elindekini, gözlerinde gizli bir isim ama söylemiyordu artık kızın gözleri gerçeği.. çünkü kız kaygılara yenik, üzüntülere razı, korkulardan korkan.. solmaya düşen ıtır çiçeği.. çünkü kız büyümeye başladı..

ve kız büyüdü ardından.. cebinde kırıntılı düş parçaları.. onları da bu gece denize attı..

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
crnkcclr' Alıntı:
berrak..
süslemek değil aslında yürekten dökülen demek daha doğru olur...
sen okuduğun şiirler gibi yazmak isteme..
elinden kağıda ne damlıyorsa bırak öyle kalsın....
en güzel cümle yüreğinden gelendir değişmeden... öyle değil mi_?_ :)

teşekkürler .. beni mutlu ettiniz.. :eek:

C

cnslmst

yüreğine sağlık crnkcclr yazıların hesi birbirinden güzel...

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
yazıların çok güzel, anlamlı ve bir o kadar da düşündürücü :)
sahsımca benden daha iyi yazdığın kanısına vardım.Tebrik ederim.

F

fıstık

crncclr yüreğinize sağlık çok beğendim yazdıklarınızı, devamınıda bekliyoruz...  :)

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yine döktürmüşsün crnkcclr.
Yüreğinden gelen o güzel cümlelerin hiç kesilmemesi dileğiyle crnkcclr.
Teşekkürler.

A

ankaralı

Kullanıcı
27 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mükemmel yazmışsınız, yazdıklarınızın hepsini okuyamadım çünkü bir cümlede bile durup düşünüyorum, (öyle bir sus ki gitmeyeyim...) çok güzel. Tebrik ediyorum, şimdi keyifle diğer yazdıklarınızı okuyacağım, devamını da bekliyoruz.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
çok teşekkür ederim arkadaşlar...  :-[
çok sağolun hepinizin yüreğine sağlık...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu gece satırlar damlıyor yüreğimden
sana çığlık bu gece susuşlarım
dudaklarım sana dair cümlelerde titriyor gülümserken
özlemler kadeh kaldırıyor anlara
yollar seni bekliyor
yüreğime doğru çıkmazlarda
Sevgili
sen gidecek bir sevdaya uzattın ellerini
gidinceye kadar hoş geldin..

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Durduğun yeri bilirsin baktığında gördüğündür asıl olan.. sen sana inanmış elleri kanasa da yüreğini saklayansındır. Bir aşka aşık olursun bir zaman,aşk zamanı gelip çatar bir dokunuşa takılır kalır ellerin ve hala kanarken…birikir çokça sözcükler düş kıyılarında,gerçeğe yansıyansa yalan olmasa da uzak gerçeklerdir,gülümseyişin burkulmuş ağlamaya yakın kıvrımlardır dudaklarında duran, duruşunu bozmadan dudaklarına küçük bir öpücük yetmiştir çoğu zaman mutlu olmana ve sürüncemesine mutluluğun.. sarp kayalıklar mı yürüdüğün yol uçurum ve rüzgarın oyunu sen lanetler yağdıramazsın acıtanı acıtmazsın.. yüreğini de alıp gidersin düşerken bile kendine öfke duyarsın.. ve öfkene yenik düşünce daha da öfke dolar ellerin avuçların yüzüne gözüne bulaşır kemik kırıkları her yerin çizik içinde.. kan damlar gözlerinden yüreğine… yüreğine sakladığın inandığındır.. inandığın yalan olansa yüreğin dayanamaz olur kabullenemez yalan olan gerçekleri… ırayamazsın kendinden.. içindeki çocuk ağlar karanlıktan korkarken örttüğün yüreğini kalın örtülerden ötürü… bir salıncak sevdası her yükseldiğinde uçuşan saçların ve uçabileceğine inanarak en saf haliyle… sıradanlıklarla kurulmuş bir hayatın içinde olağanüstü hal ilanı.. kanlı bıçaklı.. uçarıyken bir öncede kaçamayan şimdi.. sustukların büyür içinde… söylenmeyenler hep güzeldir güzel olan yanı kalır hep sevinin içerde.. içerde bir yerde saklanmıştır kimine göre derine… bazen baksan da suyun üzerine görmezsin yakamozları.. gördüğün yer kadar derindir.. sakladığından daha derine yaralanır sevda… zor da olsa kendine anlatmaya çalışırsın gittiğini .. anlatamazsın aşka söz dinelemeyen yüreğin acıya hiç boyun eğmez senin yanında… kanar durmandan.. sustukların büyür içinde… anlatamazsın.. istemezsinde anlatabiliyor olmayı.. dudakların bir aşkın mührüdür.. yıllar boyu bir mektup yazıp dudaklarından eritip yüreğini mühürlersin sönmeye yüz tutan ateşle… denize atarsın her kelimenin anlamını .. elinde kalanlar sade kelimelerdir .. sade kelimeler..

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Susmak ve konuşmak arasında sıkışıp kalmış, deli sessizlik içinde sus olmuş yankısı suya düşen.. suyun üzerine yazılan yazılardan tek farkı denizin içinde devam ediyor söylenmeye halka halka… halka büyüdükçe uzaklaşıyor şimdiden.. bir başka zamana yolculuk gibi.. yüreğinde bu derde deva zaman içinde yavaş yavaş unutulacak bir acı.. kalp ağrısı.. titreyen ellerinden düşecek yürek kan revan içinde toz toprak bulaşacak üzerine.. rüzgarlar örtecek üzerini başka iklimlerin döngüsüyle.. sus diyordu ne olur konuşma.. gitme diye sus.. bilmeli ki yüreğim susarken de gidiliyor.. arkaya dönüp bakmadan.. keskin bir virajı dönüyor gibi hayat yada hayatın içinde ki ben… dramatik bir kaza beklentisi belki yada seni bu hale düşüren bu şehrin geceleri..

Her yolun bir sonu vardır gibi gelse de yoktur aslında biten bir yol.. çıkmazlar yol değildir arada çığlık susuşu yanlış sapmalardır yürek körlüğü… bazen içine sığmazsın yorgunluktan bedenin ayrı yerde durur sen ayrı yerde.. yalnızlığı paylaştığın bedenin.. yüzüne bakmayı sevdiğin zaman zaman.. aynalardan kaçtığın arada bir…sana seni anlatan kendi yüzün…

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
daha gelmedin
sen gelmeden gitmiş olabilirim
ben
bu şehirden
korkularımı koydum çantama