çok istedim ama olmadı

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde erni tarafından oluşturulan çok istedim ama olmadı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37,435 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı çok istedim ama olmadı
Konbuyu başlatan erni
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

kadir87

Kullanıcı
2 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ben hep elektronik muh. olmak istemistim. universiteyi kazandım, basardım derken, simdi son sınıf ogrencisiyim ve bunu aslında sevmedigimi farkettim. bence istedigi meslege sahip olamayan arkadaslar cok uzulmemeli. cunku o meslege gercekten sahip olmadan once, o meslegin kendisi icin en dogru meslek olup olmadıgını soylemek cok zor bence...

R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ben öğretmen Fransızca öğretmeni olmak istedim ama nafile hayat şartları, mesleğe erken adım atma, para kazanma kaygısı, Annemin- Babamın vefatı hayata erken atılmamı mecbur etti bana....Bende su an Anadolu Üniversitesinde okuyorum.Her ne kadar 19-20 yıl gecse de lise çağlarından bizimkisi örnek olmak....Sevgi ve Saygılarımla. :)

C

catzilla

bende subay olmayı çok isterdim ama olmadı.
tiyatro sanatçısı olmak istedim, oldutturmadılar.
bari beden eğitimi öğretmeni falan olsaydım ne güzel olurdu.

içimde kalan ukteler... :)

R

ravza

Kullanıcı
8 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Hiçkimse istediği yerde değil bende istediğim yerde değilim ama bazen öyle fırsatlar çıkıyoki ama değerlendirmeyi bilene.Ben tipik bir sözelciydim sayısal korkulu rüyamdı öss ye girdim arkeoloji ve fen edebiyetlara girebiliyordum onun bunun lafıyla bunlarda iş yok çok beklersin falan filan tercih yapmadım tercih yaptıklarımda beni tercih etmedi en sonunda büro yönetimi okudum.sonra evlendim çalışmamı eşim istemedi şimdi çocuk büyütüyorum annelikte güzel.Ama hiçbirşey için geç değil yine hedeflerim var inş olmak istediğim yerde olurum ve oluruz.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
olmak istemediğim yerde kalmamayı tercih ettim hep, bencillik denir belki ama kendi hayatım için ödün vermemeyi seçtim, olmak istediğim yerde değilim henüz ama çok yaklaştım, istersek oluruz, dilerim hepiniz hedeflerinizze ulaşabilirsiniz

M

meltemm14

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
hiç kimse istediğini tam anlamıyla elde edemez ki...şu olsun mutlu olacağım der,o istediği olur bu seferde başka şeyler çıkar önemli olan anı yaşamak ,elimizdekilerin kıymetini bilmek...

T

tnctrkcell

meltemm14' Alıntı:
hiç kimse istediğini tam anlamıyla elde edemez ki...şu olsun mutlu olacağım der,o istediği olur bu seferde başka şeyler çıkar önemli olan anı yaşamak ,elimizdekilerin kıymetini bilmek...
bencede kesinlikle çok doğru

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
meltemm14' Alıntı:
Ama bu konu mesleklerle ilgili?

S

suleken

Kullanıcı
19 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmit
çocukken  herkesin  hayali olan çocuk doktoru olmaktı ama olmadı
lisedeyken anaoklu öğretmeni olmaktı
şimdi ise alakasız halkal ilişkiler okuyorumm :)

T

tornado_53

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Küçüklüğümden beri bilgisayar programcılığı okumak ve yurt dışında mastır yapmak istemişimdir.Şuan ytü elektrik müh 2.sınıf öğrencisiyim.Bilmem ki acaba doğru mu yaptım.İlerde pişman olurmuyum?  :-\

Z

z.sav

Kullanıcı
10 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bankacýyýzbiz.com
Subay olmak istemiştim ..... hayır yanıtı gelmişti

polis olmak istemiştim....... hayır yanıtı tekrar gelmişti

Sonra aklımın ucundan geçmeyen bir bölüme yerleştirildim........

Ama şuanda ... ailemin benim hakkımda doğru karar almışlarki ......  bütünleşmiş durumdayım  sanırım tek yapabilceğim mesleği seçmişler ....(  kendimce )  Bazen çocukları dinlememekte yarar var  :)  şuan  ( Mutluyum )

şaka bir yana ... Türkiyede kaç öğrenci istediğii bölümü okumakta özgürki .... sınırlı ......  bölüm bitirse  dahi tercihlrinde pürüz çıkıyo . .... 

Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ben piskiyattrist olmak istiyordum ama olmadı lise 1 den terk pişman değilim cafe işletiyorum halime şükrediyorum yine önümüz açık

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Hep Psikolog olmak istemişimdir fakat hayat beni farklı mesleklere yönlendirdi.
Şİmdi anlıyorum ki istedikten sonra bir çok meslekten bir şeyler kapmak mümkün.
Ama hedefim şuanda Felsefe bölümü okumak, şuan A.Ö. İşletme 3.sınıftayım, 2.diplomamı aldıktan sonra ( A.Ö. Halkla İlişkiler mezunuyum) tekrar sınava girip Felsefe bölümü okumak. :)

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bende en çok mimarlı istemişimdir,temelim olmadığı için bıraktım bölümümü:(
Sonra dedim savaş pilotu olayım baktım yaşım aldı başını gitti oda olmadı :(
Dedim bari askeri birşey olacak madem polis olayım dedim bakalım o yolda gidiyorum,artık buda olmasa Hukuk okuyup avukat olayım bari diyeceğim oda olmasa evde kalırım ev kızı olurum(şaka) ... :)

şimdi belki okurken ne bitmez istek yada kararsızlık içinde kaldığımı yada doğru kararı veremediğimi düşünenler olabilir o yüzden onun da açıklamasını yapayım biten her hayalin ardından yerine vakitsiz bir hayal geliyor işte  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
z.sav' Alıntı:

Ama şuanda ... ailemin benim hakkımda doğru karar almışlarki ......  bütünleşmiş durumdayım  sanırım tek yapabilceğim mesleği seçmişler ....(  kendimce )  Bazen çocukları dinlememekte yarar var  :)  şuan  ( Mutluyum )

şaka bir yana ... Türkiyede kaç öğrenci istediğii bölümü okumakta özgürki .... sınırlı ......  bölüm bitirse  dahi tercihlrinde pürüz çıkıyo . .... 
Siz sanırım istifa ettiğğinizi ama buna mutlu olduğunuzu yazmıştınız geçen gece?

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yürüdüğüm yoldan memnunum.
Yapabilirliklerimin farkındayım.
Her türlü iş deneyimine açığım.
Çünkü yaratıcı düşünme her kapıyı size açıyor :)
Ne iş olsa yaparım abi..  ;D

Z

z.sav

Kullanıcı
10 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bankacýyýzbiz.com
Zynep' Alıntı:
z.sav' Alıntı:

Siz sanırım istifa ettiğğinizi ama buna mutlu olduğunuzu yazmıştınız geçen gece?

evet ..  ettiim ama bu mesleğimle alakalı durumdan diildi.... şuan  özel sektörde görevimi yapıorum severek  yapıyorum .....

T

TatlRya

Kullanıcı
25 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bende doktor veya öğretmen olmak arasında gidip gelirim çoğu zaman. Umarım benim için hayırlısı olur

N

nil.dilek

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
anaokulu öğretmenliği hayatımın mesleği çok seviyordum ama olmadı insanın her istediği olmuyor işte çok meslek liselinin karşılaştığı sorunla bende karşılaştım ve kazanamadım başka mesleğe yöneldim napalım bu işimide seviyorum insanlara yardım edip hem sevap hem para kazanıyorum  :) :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
En büyük hayalimdi siyasal da okumak yanlış karar aldım olmadı..!