çok istedim ama olmadı

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde erni tarafından oluşturulan çok istedim ama olmadı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37,436 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı çok istedim ama olmadı
Konbuyu başlatan erni
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
büyük konuşma daha yaşın kaç ??
olur olur , bu hayatta olmaz diye birşey yok ben bunu öğrendim.eğer birşey olmuyorsa onu gerçekten istemememizden olmuyordur...

E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
KENDİNİ AŞAN GELİŞİMCII İŞTEE ne denırrr guzelll cevappp :) ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
okyanusya' Alıntı:
büyük konuşma daha yaşın kaç ??
olur olur , bu hayatta olmaz diye birşey yok ben bunu öğrendim.eğer birşey olmuyorsa onu gerçekten istemememizden olmuyordur...
ya bu benim elimde değilse..

herneyse önemsiz ayrıntı ;)

S

sahrama

Kullanıcı
15 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
yozgat
ben fizik tedavi ve rehabılıtasyonu cook ıstedımmm ve olmaddıııı...şehir ve bölge planlamayı kazandıımmm...ilk başlar cok uzuldumm ama şimdi memnunum...bol bol tasarım yapıyorummm..demekki ben bu bölumde mutluyumki bu bölumu kazandımm..zuahahahah..

Ö

ökten

Kullanıcı
26 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ben psikolog olmayı çok istedim ama sosyolog olacam ....

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
bende öğretmen olmayı çok istiyordum ama işletme okuyorum.yinede mutluyum çünkü bu mesleğinde bana uygun olduğunu düşündüm yani öğretmen olma gibi bi şansım hala var.hatta daha iyisi üniversite hocası.nasipp bakalım.inşallh olurum

N

n_i_s_a

bende okul öncesi öğretmenliği çok istiyordum olmadı  :'( şimdi çok alakasız bi mesleğim var  :) ama yine de halime şükrediyorum nasip..
feridiş inş gönlünce olur herşey  ;) :)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
saol nisacım.üzülme sende.haline şükret evet nice işsiz varr...sen şanslılardansın ;)

Z

zeynepayik

Kullanıcı
24 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Bende hep öğretmen olmak isterdim ve hala da istiyorum. Benim mesleğim sigortacılık aslında mesleğimi seviyorum ama öğretmenlik benim idealim,hayalim. Mutlaka bu hayalime ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Etrafımdakiler artık çok geç desede benim için geç değil. Ben çok istedim ama olmadı demeyeceğim. Çok istedim ve oldu diyeceğim...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
zeynepayik' Alıntı:
Bende hep öğretmen olmak isterdim ve hala da istiyorum. Benim mesleğim sigortacılık aslında mesleğimi seviyorum ama öğretmenlik benim idealim,hayalim. Mutlaka bu hayalime ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Etrafımdakiler artık çok geç desede benim için geç değil. Ben çok istedim ama olmadı demeyeceğim. Çok istedim ve oldu diyeceğim...
Hiçbir şey için geç değildir.

R

Rables

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bende tıbbi mümessil olmayı çoook istiyorum. Şimdilik olmadı ama kısa sürede başaracağıma inanıyorum. 8)

T

Tayfun

Kullanıcı
25 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
T.dağ
www.forum-n.org
Ben üniversite öğrencisiyim bölümüm elektronik haberleşme ama alt yapım elektrik  :mad: bazı derslerde acayip zorlanıyorum bu olay beni çok bunaltıyor strese sokuyor içimde devamlı kalma korkusu var bu korku ile yaşamak acayip kötü bi duyguymuş anladım..  :( :( :(

M

meryem

Kullanıcı
25 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
AİLEM BENİ OKUTMADI DIŞARIDAN İLK OKULU BİTİRDİM... KENDİMİ DEĞERSİZ GÖRMÜYORUM BEN... KENDİME GÖRE BAŞARILIYIM... ÖYLE ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENLER VAR Kİ... ADAM DEĞİLLER...

HEM NE GÜZEL ÇALIŞIP EKMEĞİNİ KAZANIYORSUN... YA İŞSİZ OLUP DİLENMEK ZORUNDA KALSAYDIN...

DUYARLILIK GÜZEL ŞEY

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
meryem' Alıntı:
AİLEM BENİ OKUTMADI DIŞARIDAN İLK OKULU BİTİRDİM... KENDİMİ DEĞERSİZ GÖRMÜYORUM BEN... KENDİME GÖRE BAŞARILIYIM... ÖYLE ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENLER VAR Kİ... ADAM DEĞİLLER...

HEM NE GÜZEL ÇALIŞIP EKMEĞİNİ KAZANIYORSUN... YA İŞSİZ OLUP DİLENMEK ZORUNDA KALSAYDIN...

DUYARLILIK GÜZEL ŞEY
sana katılıyorum ve seni bu düşüncenden dolayı kutluyorum.