çok istedim ama olmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
büyük konuşma daha yaşın kaç ??
olur olur , bu hayatta olmaz diye birşey yok ben bunu öğrendim.eğer birşey olmuyorsa onu gerçekten istemememizden olmuyordur...

okyanusya' Alıntı:
büyük konuşma daha yaşın kaç ??
olur olur , bu hayatta olmaz diye birşey yok ben bunu öğrendim.eğer birşey olmuyorsa onu gerçekten istemememizden olmuyordur...

ya bu benim elimde değilse..

herneyse önemsiz ayrıntı ;)

ben fizik tedavi ve rehabılıtasyonu cook ıstedımmm ve olmaddıııı...şehir ve bölge planlamayı kazandıımmm...ilk başlar cok uzuldumm ama şimdi memnunum...bol bol tasarım yapıyorummm..demekki ben bu bölumde mutluyumki bu bölumu kazandımm..zuahahahah..

bende öğretmen olmayı çok istiyordum ama işletme okuyorum.yinede mutluyum çünkü bu mesleğinde bana uygun olduğunu düşündüm yani öğretmen olma gibi bi şansım hala var.hatta daha iyisi üniversite hocası.nasipp bakalım.inşallh olurum

bende okul öncesi öğretmenliği çok istiyordum olmadı  :'( şimdi çok alakasız bi mesleğim var  :) ama yine de halime şükrediyorum nasip..
feridiş inş gönlünce olur herşey  ;) :)

saol nisacım.üzülme sende.haline şükret evet nice işsiz varr...sen şanslılardansın ;)

Bende hep öğretmen olmak isterdim ve hala da istiyorum. Benim mesleğim sigortacılık aslında mesleğimi seviyorum ama öğretmenlik benim idealim,hayalim. Mutlaka bu hayalime ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Etrafımdakiler artık çok geç desede benim için geç değil. Ben çok istedim ama olmadı demeyeceğim. Çok istedim ve oldu diyeceğim...

zeynepayik' Alıntı:
Bende hep öğretmen olmak isterdim ve hala da istiyorum. Benim mesleğim sigortacılık aslında mesleğimi seviyorum ama öğretmenlik benim idealim,hayalim. Mutlaka bu hayalime ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Etrafımdakiler artık çok geç desede benim için geç değil. Ben çok istedim ama olmadı demeyeceğim. Çok istedim ve oldu diyeceğim...

Hiçbir şey için geç değildir.

Bende tıbbi mümessil olmayı çoook istiyorum. Şimdilik olmadı ama kısa sürede başaracağıma inanıyorum. 8)

Ben üniversite öğrencisiyim bölümüm elektronik haberleşme ama alt yapım elektrik  >:( bazı derslerde acayip zorlanıyorum bu olay beni çok bunaltıyor strese sokuyor içimde devamlı kalma korkusu var bu korku ile yaşamak acayip kötü bi duyguymuş anladım..  :( :( :(

AİLEM BENİ OKUTMADI DIŞARIDAN İLK OKULU BİTİRDİM... KENDİMİ DEĞERSİZ GÖRMÜYORUM BEN... KENDİME GÖRE BAŞARILIYIM... ÖYLE ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENLER VAR Kİ... ADAM DEĞİLLER...

HEM NE GÜZEL ÇALIŞIP EKMEĞİNİ KAZANIYORSUN... YA İŞSİZ OLUP DİLENMEK ZORUNDA KALSAYDIN...

DUYARLILIK GÜZEL ŞEY

meryem' Alıntı:
AİLEM BENİ OKUTMADI DIŞARIDAN İLK OKULU BİTİRDİM... KENDİMİ DEĞERSİZ GÖRMÜYORUM BEN... KENDİME GÖRE BAŞARILIYIM... ÖYLE ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENLER VAR Kİ... ADAM DEĞİLLER...

HEM NE GÜZEL ÇALIŞIP EKMEĞİNİ KAZANIYORSUN... YA İŞSİZ OLUP DİLENMEK ZORUNDA KALSAYDIN...

DUYARLILIK GÜZEL ŞEY
sana katılıyorum ve seni bu düşüncenden dolayı kutluyorum.

Geri