çok istedim ama olmadı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her şey olması gerektiği gibi olur...bazen siz elinizden gelen her şeyi yaptığınızı zannedersiniz..!,bazen gerçekten elinizden geleni yapmışsınızdır..!,bazen elinizden gelecek olanı yapmaktan acizsinizdir..!Fakat siz n' yaparsanız yapın olacak olan olması gerektiği gibi olmaktan başka bir yola sapmaz....
                       VAR
ÜLKENDEKİ KUŞLARDAN NE HABER VARDIR
MEZARLARDAN BİLE YÜKSELEN BİR BAHAR VARDIR
AŞK CELLADINDAN NE ÇIKAR
MADEM Kİ YAR VARDIR
Yoktanda Vardanda Ötede Bir VAR Vardır
HEP SUÇ BENDE DEĞİL
BENİ YAKIP YIKAN BİR NAZAR VARDIR
O ŞARKIYA ÖZENİP SÖYLENECEK MISRALAR VARDIR
VE KADER DEME SAKIN ÇÜNKÜ HER KADER ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR
NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR
GÜN BATSA NE ÇIKAR GECEYİ ONARAN BİR
MİMAR VARDIR
 
arkadas sen sanirim bir seye cok kizmisin onun icin böyle söyluyosun zaman la herseyin yoluna girecegini görecek ve isini seveceksin.NOT:saygilar yazmisin ama keske o cumleyi kullanmasaydin
 
bence bizim seçimlerimiz kadar hayat misyonumuz toplumsal kalite için kader çizgisinde birleşiyor. şöyle de düşünebilirsin " senin yerine o mesleği senden daha kötü yapabilecek biri olsaydı senin yerinde belki bir çok kaza yapar hem mal hem can açısından daha çok zarar verirdi. bize biçilen roller ilahi bir programdan çıkar ve biz oynarız." yolun açık olsun
 
bullcranium seni anlıyorum çoğu konudada hak veriyorum yanlış tercih yapmış bir insanın isyanı bu.
ama hayat devam ediyor ve edecek , bu olumsuz durumundan bile bir küçük ayrıntı ile mutluluğu bulabilirsin .. bulman umudu ile ...
 
19 yasındayım endustriel elektronik bölümü 2 yıllık okuyorum 1. sınıftayım ama cok problem yasadıgımdan dolayı derslerıme adapte olamıyorum aynı zamanda calısıyorum :S derslerıme hıc bır sekılde adapte olamıyorum bunun ıcın bana yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler :'(
 
bende psikolog olmak istemiştim ama simdi SYD VAKFINDA CALIŞIYORUM AMA YİNEDE MUTLUYUM Bİ NEVİ PSİKOLOGLUG YAAPIOZ GELEN GARİBANLARIN DERDİNİ DİNLEYEREK ;) ;)
 
benim tek istediğim başarılı bir sporcu olmaktı... çocukluğumdan beri atletizimle ilgileniyordum... o yıllarda çeşitli mesafelerde 7 kez il birincisi oldum... ve bir tatil dönüşü geçirdiğimiz trafik kazasında ayağımı kırdım ve bu benim spor hayatımın sonu oldu...
 
yahu arkadaşlar hiç mi olmak istediği yere gelen yoktur burda ???
ben de pek istediğim yerde olduğumdan emin olmasam da şükrediyorum ama hayat bu azmimizle yapacağımızdan eminim herşeyi ;)
 
meraba arkadaşalar.
Aslında yapılan işlerden pişman olmamak gerekir. ERNİ senin adına üzüldüm. gerçekten çok haklısın. üzerinizde çok fazla sorumluluk var. bu gerrçekten zor biriş.
ben şu an subayım.daha doğrusu subay olarak askerliğimi yapıyorum.memnunum veya değilim diye bir söz söylemeyeceğim.ama inan benim de işim senden kolay değil.bizde sorumluluk çok fazla. birden çok fazla şeyi yüklüyorlar.kafan her zaman her şeye hazır olmalı.tabi güzel yanları da var.
 
merhaba sıcak . demek vatani görevini yapıyosun Allah yardımcın olsun hayırlı teskereler kardeşim.Allah işini,gücünü rast getirsin..
 
ilköğretim yıllarımdan beri hep askeri pilot olmak istedim sınavlara girdim ne varki mülakatta kaybettim sonra ıkı yıl oku elektronikçi ol işmi yaniiiiiiiiii!
 
ben hala okuyorum bence en iyi meslek "o" insanın severek yaptığı meslektir gerisi pekte doğru değil
o zaman herkes programcı yada öğretmen olsun bence böyle bir liste bile yapmaları gereksiz onun yerine çay gayfe neyim içselerdi daha yararlı olurdu  ::)
 
kabeka' Alıntı:
ben hala okuyorum bence en iyi meslek "o" insanın severek yaptığı meslektir gerisi pekte doğru değil
o zaman herkes programcı yada öğretmen olsun bence böyle bir liste bile yapmaları gereksiz onun yerine çay gayfe neyim içselerdi daha yararlı olurdu  ::)

;D
 
Garip ama gerçek; Dansöz olmak isterdim, hatta kendime kıyafet bile diktirmiştim, ama elbette annem tarafından engellendim. Tiyatro okumak istedim, yine engellendim.
Lise son sınıfta artık, kimseye sormadım ve tek tercih Hacettepe İdari Bilimler Sosyoloji Ana Bilim Dalı'nı kazandım, arkadaşlarım benden düşük puanlarla Diş Hekimliği okudular, o da ayrı:)
Çok memnundum, çünkü üniversitenin bana ille mesleğimi kazandırmasını değil, bir yaşam görüşü kazandırmasını istiyordum ve toplum bilimi bunun için en uygun bölümdü.
4 yıllık Eğitimden sonra yine Hacettepe'de 2 yıllık Engelli Çocuklar Eğitimi gördüm ve İşitme Engelli Çocuklar Okul'unda Hizmet İçi Eğitim programıyla "Odyolog" oldum.
Daha sonra ailelere yönelik rehber kitaplar yayınladım.
Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim.

Dansöz olma hayalim hiç bitmedi ama ;) Tv'lar daki yarışmaları beklerim artık:)

ökten' Alıntı:
ben psikolog olmayı çok istedim ama sosyolog olacam ....

Eğer Hacettepe Üniversite'sini tercih ederseniz Sosyoloji yanı sıra Psikoloji Sertfikası alarak Psikologluk yapma şansınız var. Ben aldım ve 2 ay gibi kısa bir süre Medikososyal'de çalıştım.
 
işletme okuyorum bölümümü çok seviyorum ama hukuk okumayı çok istemiştim savcı olmak en büyük hayalimdi bütün lise yıllarım boyunca fakat kader işte öss yaktı beni buna da şükür  :)
 
İstediğim mesleği seçemedim.  :( İkinci tercihim olan meslekte başladım.  :-\ Daha sonra istediğim meslekte de bazı çalışmalarım olduğunda ve bir karar aşamasına geldiğimde baktım ki başladığım ikinci tercihime devam etmek istiyorum.  :o Yani benim için farklı işledi bu konu, ikinci tercihim, istediğim meslek haline geldi.  ;)
 
Geri
Üst