Çocukluğunuzun çizgi filmi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UNKAPANI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UNKAPANI

Kullanıcı
Arkadaşlar çocukluğunuzda en çok sevdiğiniz hala unutamadığınız çizgi film hangisi? Şimdiki çocuklar çizgi filmleri unuttu mu ne eskiler daha güzeldi. Şimdi bilgisayar çocukların herşeyi..Biraz eskiye gitmek istedim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum  :)

Benim en çok sevdiğim Jetgiller ve Şeker Kız Candy çizgi filmleriydi. İkisini de hiç kaçırmadan izlerdim. Jetgiller o zamanın teknoloji harikası çizgi filmi idi. Şeker Kız Candy zaten başlı başına harikaydı  :) Keşke yine yayınlasalar da izlesek  :)

Şeker Kız Candy de güzeldi ama pek fazla  hatırlamıyorum olayları=)

ya benim baya vardı severek izlediğim...şirinler,tom ve jerry,he-men (umarım doğru yazışımdır :) ) snopy ama şimdi en çok cedric i izliyorum .hala çocuğum sanırım bayılıyorum onun chan'e olan aşkına ;D

cocukluğumda da cok cizgi film izlerdim simdide oyle-küçük kardeşimle takılmanın yan etkisi olarak sanırım:)-.. tom ve jerryi ve taş devrini cok izlerdim eskiden... ben 10,scooby doo en fovari yani nesil cizgilerim:D

Taş devri, Beverly Hills, Jetgiller, Tom ve Jerry  :D ah ah eski günler  ;D şimdi arasıra yine izliyorum ;)

Bugs Bunnu ; Naber canım  ;D
Cedric ; 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten çok güzel  8)
tom ve jerry, taş devri , scooby doo ..  :D baya izliyormuşum 

gökteki yıldız' Alıntı:
Şirinler :),Cedric :),Bugsbunny :)
En çok bunları severdim :)

Evet, evet, evet!  ;D
Bayılırım yaa...  :)

Bugs bunny ''naber kardiişşş'' derdi ilenaycım. :)
İyi bilirim çünkü bi ara baya söylerdimm..  ;D ;D
Çok tatlı yaa : )))

Geri