F
feride kar
Kullanıcı
ilenay' Alıntı:Atom karınca geliyorrrkartopu' Alıntı:bende heidi'yi çok severdim.
birde atom karıncaya bayılırdım
ilenay' Alıntı:Atom karınca geliyorrrkartopu' Alıntı:bende heidi'yi çok severdim.
birde atom karıncaya bayılırdım
çok şeker yaaaovulkayaalp' Alıntı:Ama haksızlık bu öyle değil mi?
Kafasında yarım kabuğuyla dolaşan ve her macerasında "ama haksızlık bu öyle değil mi?" diyen minik civciv Kalimero herkesin sevgilisiydi.
Ee tabi benim de...
(buarada size resmini de eklemeyi çok isterdim ama beceremedim....)
bende...bende...bende....sis_lekesi' Alıntı:izlemdiğim çizgi film yoktu heralde.şeker kız candy pembe dizi tadındaydı hiç kaçırmazdım ordaki asi uzun saçlı terry karakteri ilk aşkımdır o zamanlar 11 yaşındaydım.bir de Geoergeia(corciya okunuşu.yanliş yazmış olabilrim orjinalini) onu bileniniz var mı ya birezilya dizileri halt etmiş yanında,her şey vardı çizgi filmde ya. bir de savaşçı kızlar vardı ay savaşçısı,tılsımlı gelinlik...ben sabahtan akşama kadar izlerdim valla,yine olsa yine izlerim pişman değilim
evet hatta şekilden şekile giren birde yardımcısı gibi bişiyi vardı..vega' Alıntı:prenses şehrazat diye bi çizgi film vardı bayılırdım ya araştırdım ama sadece jenerik kısmını bulabildim :'( o da burada http://www.jupla.com/v-ykarh4m/Prenses-Sehrazat-Cizgi-Filminin-Jenerik-Kisimi