Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde crt tarafından oluşturulan Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,037 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
I

ixlam

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
6
Kayseri
www.iclalaydinfan.com
yorum yazmakta gecikmişim :)
öncelikle İclal Aydın'la ilgili teşekkür etmekten başka yol bulamıyorum ne desem bilmiyorum ki :)  gerçekten bağımlı değilim ve buraya son yazdığımdan beri hiç içmedim ne büyük başarı :)

yanlış anlaşılmasın sigarayı tavsiye etmiyorum sadece seviyorum ve zevkler farklı farklı malum. Kimisi için tekno müzik hayatın doğasını ifade ederken kimisi sanat müziği olmadan yaşayamıyor biliyorsunuz. Ben sigarayı seviyorum, alkolün de her çeşidini tattım velakin bir şeyin bağımlısı olmak tiryakisi olmak yaradılışıma aykırı. Tek bağımlılığım İclal Aydın ve bundan gayet memnunum :) sonsuz dostlukla...

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
ixlam' Alıntı:
gerçekten bağımlı değilim ve buraya son yazdığımdan beri hiç içmedim ne büyük başarı :)
ne mutlu sana :alkis  yanlmaktan çok mutluyum keşke her yanılgı böyle olsa

E

efem

Kullanıcı
7 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim
lütfenn yanıltın arkadaşımızııııııııı  ::) ;D

S

SERDARÖZ

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
her ikisinide sxeven bir insan olarak,yararlı bilgi için. çok tşkl. :))

N

noxin

Kullanıcı
22 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
herşeyin fazlası zarar bence abartmamamak gerekir  :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Cipsi (özelliklede sade patetes cipsi ) bende çok severim ama ..
Oldukça zararlı ve hiç bir besin değeri olmayan bu tür sağlık için zararlı ve katkı değeri yüksel olan bu besinleri tüketmesek çok daha iyi olur..
Birde bu konuyla ilgili reklam videosu paylaşmak istiyorum (maskara yapıyorlar  insanları):)
İzleyin...
lays cips reklamı komedi