yorum yazmakta gecikmişim öncelikle İclal Aydın'la ilgili teşekkür etmekten başka yol bulamıyorum ne desem bilmiyorum ki gerçekten bağımlı değilim ve buraya son yazdığımdan beri hiç içmedim ne büyük başarı
yanlış anlaşılmasın sigarayı tavsiye etmiyorum sadece seviyorum ve zevkler farklı farklı malum. Kimisi için tekno müzik hayatın doğasını ifade ederken kimisi sanat müziği olmadan yaşayamıyor biliyorsunuz. Ben sigarayı seviyorum, alkolün de her çeşidini tattım velakin bir şeyin bağımlısı olmak tiryakisi olmak yaradılışıma aykırı. Tek bağımlılığım İclal Aydın ve bundan gayet memnunum sonsuz dostlukla...
Cipsi (özelliklede sade patetes cipsi ) bende çok severim ama .. Oldukça zararlı ve hiç bir besin değeri olmayan bu tür sağlık için zararlı ve katkı değeri yüksel olan bu besinleri tüketmesek çok daha iyi olur.. Birde bu konuyla ilgili reklam videosu paylaşmak istiyorum (maskara yapıyorlar insanları) İzleyin... lays cips reklamı komedi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.