I
ixlam
Kullanıcı
belki bir gün ;D
Sevgili ixlam: )ixlam' Alıntı:ama ben sigaramla mutluyumdertten tasadan filan değil ben gerçekten seviyorum sigaramı bir gün sevmekten vazgeçersem zaten bırakırım
![]()
galiba birazcık bağımlı olmuşsunixlam' Alıntı:valla bilmiyorum ama bana ruh sağlığı beden sağlığından daha önemli gibi geliyor bırakmak mesele değil tam bağımlı değilim zaten ama ola ki bırakırsam ruh sağlığımın bozulacağını düşünüyorum![]()
ixlam' Alıntı:yok yok problem değil rahat olabilirsin o konuda
valla bilmiyorum ama bana ruh sağlığı beden sağlığından daha önemli gibi geliyor bırakmak mesele değil tam bağımlı değilim zaten ama ola ki bırakırsam ruh sağlığımın bozulacağını düşünüyorum![]()
ixlam' Alıntı:bu kadar büyük bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama söz bırakmayı deneyeceğim ama istediğim için değil siz istediğiniz için.
(zaten bir paket iki hafta kadar idare ediyor beni olmasa da olur)
her canlının sonu malum ölüm de bu sigaranın yaşamı pek parlak değill.crt' Alıntı:Gelin sigaranın yaşamını birlikte izliyelim..
adı: Tütün
soyadı:sigara
baba adı:kök
ana adı:yaprak
doğum yeri:toprak
cinsiyeti:nikotin
görevi:kanser
adresi:insan
durağı.dudak
sokağı:gırtlak
caddesi:bağırsak
mahallesi:akciğer
şehri:ölüm
eşi:azrail
sonu:mezar..!
Evet ölüm hepimiz için kaçınılmazdır ..prenses35' Alıntı:
her canlının sonu malum ölüm de bu sigaranın yaşamı pek parlak değill.
adresi değiştirmek lazım...
Soru bana sorulmamış ama sigarayı bilnçli bir şekilde içtiğim için cevaplayayım dedim.efem' Alıntı:sigara içen bi arkadaşıma sormuştum
hiç bir yararı olmayan birşeyi
üstüne üstlük zarar versin diye
para verip satın almak nedir diye
oda APTALLIK demiştin
sence nedir![]()
yo yanılmıyorsun sigaradan nefret ederim cips yerim ama işte biri alırsa yoksa öyle özel olarak alıp yememcrt' Alıntı:yadois : )
Sigara kullanmadığını hatta cipside pek sevmediğini tahmin ediyorum ..
Umarım yanılmıyorumdur?