Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde crt tarafından oluşturulan Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,037 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Cipsle sigara eşit oranda zehirliyor..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Belki diyerek ertelemesen .
En azından sigarayı bırakmaya karar verirsen sevinirdik: ).

I

ixlam

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
6
Kayseri
www.iclalaydinfan.com
ama ben sigaramla mutluyum :) dertten tasadan filan değil ben gerçekten seviyorum sigaramı bir gün sevmekten vazgeçersem zaten bırakırım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ixlam' Alıntı:
ama ben sigaramla mutluyum :) dertten tasadan filan değil ben gerçekten seviyorum sigaramı bir gün sevmekten vazgeçersem zaten bırakırım :)
Sevgili ixlam: )
Ya sabah sabah  öğüt verir tarzda sıkıcı olmak istemiyorum evet sigara bırakmak çok kolay değil ama inan mutluluk vermez..
Ahh ben ne yaptım diye üzülmeyi istemiyorsan..
Yani tecrübe konuşuyor bak sözlerimi dikkate al bırakmayı dene..

I

ixlam

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
6
Kayseri
www.iclalaydinfan.com
yok yok problem değil rahat olabilirsin o konuda :)

valla bilmiyorum ama bana ruh sağlığı beden sağlığından daha önemli gibi geliyor bırakmak mesele değil tam bağımlı değilim zaten ama ola ki bırakırsam ruh sağlığımın bozulacağını düşünüyorum :)

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
ixlam' Alıntı:
valla bilmiyorum ama bana ruh sağlığı beden sağlığından daha önemli gibi geliyor bırakmak mesele değil tam bağımlı değilim zaten ama ola ki bırakırsam ruh sağlığımın bozulacağını düşünüyorum :)
galiba birazcık bağımlı olmuşsun  :) bırakınca ruh sağlığının bozulacağını düşündürdüğüne göre. okulda bağımlılıkla ilgli bir sunum hazırlamıştım konulardan biri de sigara bağımlılığıydı. bu konuda yapılan araştırmalarda hep şu söyleniyor "ben bağımlı değilim istediğim zaman bırakabilirim" ama maalesef çoktan bağımlı olunmuştur. keşke işler çok daha ileri gitmden bırakabilsen. ailemde iki kişi sigara içiyor ve bu beni çok korkutuyor çok denedim . son çare sigara paketlerini aşırmaktı onu da yaptım ama bir sonuç alamadım. sadece anneme sigarayı azalttırabildim o kadar. anneme sorsan sigaranın bir zararı yok ki bak sigara içmeyende ölüyo :eek: oooof. evet şu anda gençsin başlarda çok etkilemeyecek ama önemli olan yaşlılık. yaşlılığını kaliteli geçirip geçirmeyeceğin. doktor bir tanıdıımız var bir duysan diyor "ah evladım keşke şu zıkkımı içmeseydim" ama çok geç oluyor. bir bacağı gitmiş. içini karartmak istemem bana kızmazsın umarım sadece kaliteli bir hayat yaşamasını istiyorum herkesin.

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
ixlam' Alıntı:
yok yok problem değil rahat olabilirsin o konuda :)

afedersin fikrimi sorarsan ruh halin zaten bozuk gerçi bir çoğumuznki öyle sigarayla bir ilgisi yok ben içiyorum ama çok defa bırakmayı denedim olmuyo

I

ixlam

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
6
Kayseri
www.iclalaydinfan.com
bu kadar büyük bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama söz bırakmayı deneyeceğim ama istediğim için değil siz istediğiniz için. Aynı zamanda bağımlı olmadığımı kendime değil size ispatlamak için çünkü ben zaten biliyorum tam bağımlı değilim.
saygıyla...

(zaten bir paket iki hafta kadar idare ediyor beni olmasa da olur :))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gelin sigaranın yaşamını birlikte izliyelim..

adı: Tütün
soyadı:sigara

baba adı:kök
ana adı:yaprak

doğum yeri:toprak
cinsiyeti:nikotin

görevi:kanser
adresi:insan

durağı.dudak
sokağı:gırtlak

caddesi:bağırsak
mahallesi:akciğer

şehri:ölüm
eşi:azrail

sonu:mezar..!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"Sigara içmeyin" dedi, öldürüldü!
Bursa’da bir barda sigara içenleri uyaran 53 yaşındaki avukat 17 yerinden bıçaklandı!
Olay, Bursa Osmangazi ilçesi Ünlü Caddesi'nde faaliyet gösteren bir birahanede yaşandı. Alınan bilgiye göre bir yakınına ait olan birahanede bulunan Bursa Barosu avukatlarından Celal Sezgin (53), Ankaragücü-Beşiktaş maçını izleyen bazı müşterilerin sigara içmesine müdahale edince, tartışma başladı.
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Avukat Sezgin 17 yerinden bıçaklandı..

Tabii çokta müdahaleci olmamak gerek ..
Bazılarının  psikolojisi bozuk olabiliyor..!

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
ixlam' Alıntı:
bu kadar büyük bir sorun olacağını hiç düşünmemiştim ama söz bırakmayı deneyeceğim ama istediğim için değil siz istediğiniz için.
(zaten bir paket iki hafta kadar idare ediyor beni olmasa da olur :))
:) :) :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
yadois : )
Sigara kullanmadığını hatta cipside pek sevmediğini tahmin ediyorum ..
Umarım yanılmıyorumdur?

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
crt' Alıntı:
Gelin sigaranın yaşamını birlikte izliyelim..

adı: Tütün
soyadı:sigara

baba adı:kök
ana adı:yaprak

doğum yeri:toprak
cinsiyeti:nikotin

görevi:kanser
adresi:insan

durağı.dudak
sokağı:gırtlak

caddesi:bağırsak
mahallesi:akciğer

şehri:ölüm
eşi:azrail

sonu:mezar..!
her canlının sonu malum ölüm de bu sigaranın yaşamı pek parlak değill.
adresi değiştirmek lazım...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
prenses35' Alıntı:

her canlının sonu malum ölüm de bu sigaranın yaşamı pek parlak değill.
adresi değiştirmek lazım...
Evet ölüm hepimiz için kaçınılmazdır ..
Ancak sağlıklı olduğumuz sürece yaşam anlam kazanırki..
En azından sigara -alkol- uyuşturucu vb. maddelerin esiri olmamak 
İrade ve aklı doğru kulanmak  gerekir diye düşünüyorum..

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
anlayamadığım neden zararlı alışkanlıkları bırakmak için bağımlılar İRADE GÜCÜnü kullanarak bırakamıyorlar....

E

efem

Kullanıcı
7 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim
ixlam sırf iclal aydın'ın resmi olduğu için avatarında dikkatimi çektin çok severimde iclal aydını :)
bence sen sigarayıda bırak

sigara içen bi arkadaşıma sormuştum
hiç bir yararı olmayan birşeyi
üstüne üstlük zarar versin diye
para verip satın almak nedir diye
oda APTALLIK demiştin

sence nedir ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
efem' Alıntı:
sigara içen bi arkadaşıma sormuştum
hiç bir yararı olmayan birşeyi
üstüne üstlük zarar versin diye
para verip satın almak nedir diye
oda APTALLIK demiştin

sence nedir ;)
Soru bana sorulmamış ama sigarayı bilnçli bir şekilde içtiğim için cevaplayayım dedim.
Bence tercih meselesidir. Ve tercihlerinden dolayı senin arkadaşın hariç kimseyi aptal olarak nitelemem. Ama senin arkadaşını ayırıyorum. Sigaraya yarasız demekte ayrıca yanlış. Ülke ekonomisinin bel kemiği :d
Aylardır tekel işçilerini konuşuyoruz. Kaç kişi ekmek yiyor yahu. :d Sigara tavsiye edilen sinir hastaları tanıdım desem :d
Kimseye tavsiye etmem lakin sigarada içiyorum,alkolde alıyorum vede cipsle.  Aptalmıyım ? hahah Valla zeka düzeyim inanılmaz derecede yüksek herkes bilmez ama bilenler iyi bilir. hahah.

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
yadois : )
Sigara kullanmadığını hatta cipside pek sevmediğini tahmin ediyorum ..
Umarım yanılmıyorumdur?
yo yanılmıyorsun sigaradan nefret ederim cips yerim ama işte biri alırsa yoksa öyle özel olarak alıp yemem

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yadois: )
Yanalmadığımı öğrenmek gerçekten sevindiriciydi..
Teşekkür ediyorum: )
Cipsi bende severim ama mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum ..