CEVAPLAMANIZI İSTEDİGİM SADECE 2 SORU.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış." Ben bu özelliklerin sahibinin  Adolf Hitler olmasına çok şaşırdım gerçekten

hayatta herkese bir şans vermek gerek.çok güzelmiş
katılıyorum
ama 1.si için açıkçası cevap verirken bu şekilde düşünmemiştim
herhangi bir yanıtım yoktu ancak 3 üncü politikacı için kendimi şartlandırmazdım
herkesin yanlışları olmuştur ve her kötü politikacının da söyleyecek en az bir sözü vardıredinilmiş en az bir deneyimi vardır
Edison ampulu bulmak için 2000 den fazla deney yapmış ona başarısız olduğunu söylemişler
Edison'ın cevabı ''Hayır başarısız olmadım ampul yapmamanın 2000 yolunu buldum demiş.''

Beethoven yaşıyor :)

Sorular gerçekten güzelmiş. 2. soru da adayların yaşam tarzları ve sonuçta oluşan kişiler gerçekten farklı kim bilebilir ki?  ???

ben KOCAMAN Bİ ŞEKİLDE HAYIR DEDİM İLK SORUYA ÇÜNKÜ İNSAN NE OLURSA OLSUN ÇOÇUKLARI NASIL OLURSA OLSUN DÜNYAYA GETİRMELİ ÇÜNKÜ ALLAH ONA NE ŞARTTA OLURSA OLSUN BİR YAŞAM BAHŞETMİŞ

Tuzak soru.
Sadece bazı özellikler (doğrulunu bilmiyorum) verilerek, kişilerin yönlendirilmesi amaçlanmış.

verilmek istenen mesaj çok güzel aslında, ah birde idrak edebilsek... :)

teşekkürler arkadaşım.

Böyle bir soruyu daha önce gazetede okumuştum,çok şaşırıp,Kesip saklamıştım.Ve bende Hitler gibi bir adamın yaşamasına izin vermiştim ::)
Hayatta önyargılı olmamak gerekir iyi güzelde ;o kadar hastalıklı çocuktan sonrada bu çocuk Beethoven dahi olsa doğurmayı düşünmek cesaret işi,şaşırtıcı...Ama nasıl bir genmişki çocukların hepsi hastalıklı,neticede
Beethovenda nekadar ünlü bir besteci olsada  57 yıllık ömrünün son 21 yılını sağır olarak geçirmiş.Çok üzücü

ben hayır dedim, belki yeni çoçuk sağlıklı olur ümidiyle, Beethoven'ı düşündüysem ne olayım  :-[

Geri