"Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış." Ben bu özelliklerin sahibinin Adolf Hitler olmasına çok şaşırdım gerçekten
katılıyorum ama 1.si için açıkçası cevap verirken bu şekilde düşünmemiştim herhangi bir yanıtım yoktu ancak 3 üncü politikacı için kendimi şartlandırmazdım herkesin yanlışları olmuştur ve her kötü politikacının da söyleyecek en az bir sözü vardıredinilmiş en az bir deneyimi vardır Edison ampulu bulmak için 2000 den fazla deney yapmış ona başarısız olduğunu söylemişler Edison'ın cevabı ''Hayır başarısız olmadım ampul yapmamanın 2000 yolunu buldum demiş.''
ben KOCAMAN Bİ ŞEKİLDE HAYIR DEDİM İLK SORUYA ÇÜNKÜ İNSAN NE OLURSA OLSUN ÇOÇUKLARI NASIL OLURSA OLSUN DÜNYAYA GETİRMELİ ÇÜNKÜ ALLAH ONA NE ŞARTTA OLURSA OLSUN BİR YAŞAM BAHŞETMİŞ
Böyle bir soruyu daha önce gazetede okumuştum,çok şaşırıp,Kesip saklamıştım.Ve bende Hitler gibi bir adamın yaşamasına izin vermiştim : Hayatta önyargılı olmamak gerekir iyi güzelde ;o kadar hastalıklı çocuktan sonrada bu çocuk Beethoven dahi olsa doğurmayı düşünmek cesaret işi,şaşırtıcı...Ama nasıl bir genmişki çocukların hepsi hastalıklı,neticede Beethovenda nekadar ünlü bir besteci olsada 57 yıllık ömrünün son 21 yılını sağır olarak geçirmiş.Çok üzücü
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.