CEVAPLAMANIZI İSTEDİGİM SADECE 2 SORU.

• Konbuyu başlatan ibrahim
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeka Soruları ve Bilmeceler kategorisinde ibrahim tarafından oluşturulan CEVAPLAMANIZI İSTEDİGİM SADECE 2 SORU. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,060 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeka Soruları ve Bilmeceler
Konu Başlığı CEVAPLAMANIZI İSTEDİGİM SADECE 2 SORU.
Konbuyu başlatan ibrahim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ercan
H

hosap65

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
VAN
"Aday C: Bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor, çok nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış." Ben bu özelliklerin sahibinin  Adolf Hitler olmasına çok şaşırdım gerçekten

Y

yaşar özcan

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
alanya
evet doğmamış her çocuk dünya için yeni bir umut, ama en olmadık insanlardan canavarlar da çıkabiliyor

G

greenhouse

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
hayatta herkese bir şans vermek gerek.çok güzelmiş

S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayatta herkese bir şans vermek gerek.çok güzelmiş
katılıyorum
ama 1.si için açıkçası cevap verirken bu şekilde düşünmemiştim
herhangi bir yanıtım yoktu ancak 3 üncü politikacı için kendimi şartlandırmazdım
herkesin yanlışları olmuştur ve her kötü politikacının da söyleyecek en az bir sözü vardıredinilmiş en az bir deneyimi vardır
Edison ampulu bulmak için 2000 den fazla deney yapmış ona başarısız olduğunu söylemişler
Edison'ın cevabı ''Hayır başarısız olmadım ampul yapmamanın 2000 yolunu buldum demiş.''

N

NoRanynn

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Beethoven yaşıyor :)

Sorular gerçekten güzelmiş. 2. soru da adayların yaşam tarzları ve sonuçta oluşan kişiler gerçekten farklı kim bilebilir ki?  ???

B

bahhar_119

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
tokat merkez
ben KOCAMAN Bİ ŞEKİLDE HAYIR DEDİM İLK SORUYA ÇÜNKÜ İNSAN NE OLURSA OLSUN ÇOÇUKLARI NASIL OLURSA OLSUN DÜNYAYA GETİRMELİ ÇÜNKÜ ALLAH ONA NE ŞARTTA OLURSA OLSUN BİR YAŞAM BAHŞETMİŞ

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok garip bilmem doğruluk payı nedir???

B

Bülent

Tuzak soru.
Sadece bazı özellikler (doğrulunu bilmiyorum) verilerek, kişilerin yönlendirilmesi amaçlanmış.

mustafaa

mustafaa

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
oyumla  dünyanın başına bbüyük bir bela açtım.

C

catzilla

verilmek istenen mesaj çok güzel aslında, ah birde idrak edebilsek... :)

teşekkürler arkadaşım.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Böyle bir soruyu daha önce gazetede okumuştum,çok şaşırıp,Kesip saklamıştım.Ve bende Hitler gibi bir adamın yaşamasına izin vermiştim ::)
Hayatta önyargılı olmamak gerekir iyi güzelde ;o kadar hastalıklı çocuktan sonrada bu çocuk Beethoven dahi olsa doğurmayı düşünmek cesaret işi,şaşırtıcı...Ama nasıl bir genmişki çocukların hepsi hastalıklı,neticede
Beethovenda nekadar ünlü bir besteci olsada  57 yıllık ömrünün son 21 yılını sağır olarak geçirmiş.Çok üzücü

T

tuncay60

Kullanıcı
15 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ben hayır dedim, belki yeni çoçuk sağlıklı olur ümidiyle, Beethoven'ı düşündüysem ne olayım  :-[

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok ilginçmiş gerçekten.