birinciye hayır dedim, ikinciye ise insanların hali her zaman aynı deildir, kötü insan hatasını anlayablr ve iyi insan olabilir diye düşünmüştüm..cok haklıymısım
kesinlikle izin verirdim çünkü eğer bu şansı birisi için kısıtlamam gerekiosa bu ikinci çocuğum olurdu sekiz tane hastalıklı çocuğun doğmasına izin vermişim dokuzuncudan niye korkayım ki...
çok güzel demek zaman zaman şans vermediğimiz şeyler aslında çok güzel sonuçlar doğuracak....ama güvebilir gözükende hüsran. hepimizin hayatında önyargıyla yaklaşıpta yanlış verdiğimiz kararlar öyle çok ki...
ben de ''kadın doursun nolcak'' dedim. çünkü biz geçen sene okulda öörenmştk;şimdie kadar kadının hep engelli çocuu oldusa,bir sonrakinin de kesin öle olur die bişe yok ki. yaa çaktınız mı köftei ;D
pardon ama ben biraz muhalefet olacağım beethoven zaten hayatı boyunca işitme problemi yaşamış ve kırk yaşında tamamen sağır olmuş birisidir 9.senfoiyi de sağırlık döneminde yapmıştır ben olsam annesinin yerinde 2. çocuktan sonra kesinlikle çocuk yapmazdım onlara yaşama hakkı veriyoruz ama biz ölüp gittikten sonra kim bakacak onlara kimse aile gibi karşılıksız sevgi veremez dünyada ama hamile olduktan sonra aldırmazdım cenin rahme düştüğü anda canlanır onu öldürmezdim 2. sorunun bağlantısı beethovenin babasının alkolik olmasından mı geliyor ? ben hitleri seçtim farketmeden böyle düzgün biri nasıl olmuşta ırkçı bir faşistte dünüşmüş ilginç
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.