Büyük Laf Edip, Tarihe Geçiyoruz! [ Katılım Şart! ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok bilmiyordum.
Sanki bi'yerlerde görmüşsün ya da duymuşsun-sanki bunun için birazcık düşünülmüş-gibi geldi.
Değişik şeyler-mesela kafiyeli şiirler-hemen akla gelmez.
Düşünmek lazım.
Ordan anladım :)

Sevgili gençler : )
Hani diyorum "Konuş, tanış, kaynaş" bölümünde sohbet edip bu konunu formatını bozmasanız..
Çünkü burası  eğlenirken düşünmeyi gerektiren güzel bir bölüm..(bence)
Kendinize ait güzel sözler yazarsanız okumak isteriz..

"Cehalet, dehşettir vericidir cehennem azabı kadar  acı verir ve yok eder kişiliğini ,kimliğini ve seni..!"

crt

eğer tek akıllı kendini farzedersen başkasının aklına oyuncak olduğunu farkedemezsin. bencil olursan aklın gönlüne düşmez. ve sen asla aklınla gerçeği göremeyecek kadar körelirsin.

Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur. Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur. (Sago Kaf Kef) :)

bjkerim' Alıntı:
'Kavga Eden İki Kişiyi Ayırabiliyorsak, Savaşları Da Durdurabiliriz!'

Kerim : )gerçekten çok güzeldi..
Varsın tarihe geçmesin ..Önemli olan gönülden söylensin..   
  Tüm barış sevdalıları adına  seni tüm içtenliğimke destekliyor ve kutluyorum..

antiwar.gif

crt' Alıntı:
bjkerim' Alıntı:
'Kavga Eden İki Kişiyi Ayırabiliyorsak, Savaşları Da Durdurabiliriz!'

Kerim : )gerçekten çok güzeldi..
Varsın tarihe geçmesin ..Önemli olan gönülden söylensin..   
  Tüm barış sevdalıları adına  seni tüm içtenliğimke destekliyor ve kutluyorum..

antiwar.gif

Bende bu söze katılıyorum ablacım :) Erdal Abi nin sözü bu :)

Demekki ben  yanıldım ..Neyse..
Kendime ait olan birşiirimden alıntı bir söz sölemek istiyordumya neyse vazgeçtim(:

Dün  dillendirdiğiniz söylem ve uyguladığınız eylemler sizi; ileriye götürmek bir yana dursun,olduğunuz yerden daha geriye götürmüş ise;söylem ve eylemlerinizi değiştirme vaktiniz gelmiş demektir.

"Hava da kapkara bir bulut olarak değil  yağmur olup inki yeşerip aydınlansın cennet olsun bu dünya"
Crt

Elini her istediğinde kımıldatabiliyorsan; emin ol ki tüm kontrol sendedir.
Kazanmak istediğin halde... kaybediyorsan; sen asla kazanmak istememişsindir!

Erdal Demirkıran

bjkerim' Alıntı:
Elini her istediğinde kımıldatabiliyorsan; emin ol ki tüm kontrol sendedir.
Kazanmak istediğin halde... kaybediyorsan; sen asla kazanmak istememişsindir!

Erdal Demirkıran

Kendi düşünceni yazmalısın :) Demirkıran'ının sözüde güzelmiş

Geri