Hani bir söz vardı.."Kimseye fazla değer verme" gibi birşeydi ama tam anımsamıyorum.. Bu sözü hep şairane bulurdum.. İnsana (Her ne olursa olsun) en yüce değerin verilmesi gerekir diye düşünürdüm.. Bu düşüncemide çeşitli platformlarda dile getirmiştim.. Lakin bir tekzip daha yazdırrıyor bana.. Aslında bu sözü "İnsanlara size verdikleri değerden fazla değer vermeyin" olarak değiştirmek istiyorum... Bence böylesi daha doğru vesselam.. Bu sözüm kendilerine yüklenen değerin altında ezilenler için olsun.. Buradnda bir söz çıkar bak.. "Kimseye altında ezilecekleri kadar değer vermeyin..." Biraz çakma oldu ama idare edin artık..
Sözüm dikkate alınmayacak yine tarihe geçmeyecek biliyorum .. Ama affınıza sığınarak bir söz de ben sözlemek istiyorum: ( "Bozuk düzene boyun eğdin kendini ele verdin ..Aydınlığı hep ara günün olmuş kapkara.."
Bu konuya uzun zamandır girmemiştim..şu an telefondan bağlanıyorum ama "zaman kısıtlı ..hele de bir İstanbul'a döneyim yazarım..Tarihe geçmesede şansımı zorlamak isterim hane 'Nefreti kini cehennem ateşine attım kendi cennetimi kendim yarattım '
insanlara elini uzatıp tokalaştıktan sonra bakarsın 10 parmağının hepsi yerinde mi diye kime güveneceğini şaşırırsın.. gözünün en çok tuttuğu insanın neler yapabilceğini hayal bile edemezsin
Nil: ) morale gerçekten ihtiyacım vardı destek oldun sağolasın ortak.. Bu arada konudan koptuk yönetimden uyarı almayalım sonra Şimdilik benden bu kadar tarihe geçecek bi'büyük sözde sen söyle bari
evet konuyu böldük biraz ama neyse biraz morel verdiysem ne mutlu bana tarihe geçcek bir söz ; Kimseyi altın kafese koymıycaksın.çünkü o altın kafeside kendi bataklığına çevirmeyi başarır mutlaka.değmez. ! pek tarihe geçmez ama ???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.