"Ömür dediğin .. Kimine göre bu dünyada bir sınav .. Kimine göre de yaşarken ödediğn ağır bedellerin karşılığında 'cennneti' ödül vadeden hüzünlü bir bekleyiştir .." crt
Bir büyük sözde benden buyursun bakaılm haddim olmadan: Zenginlik sadece iyilerin olsaydı,dünyada kötü kalmazdı.Çünkü bütün kötüler zengin olmak için iyi olmak zorunda kalırdı... (TURTUR)
Bu sözümüzde insani değerlerini yitirerek hırs ve ihtişamın esiri olanlara gitsin "Baskı ve zulümden haz duyanlarak gücüne güç katanlar yok olup gitselerde,lanetlenmiş ruhları hala içimizde dolaşıyor.. Kimdir bunlar diye sormayın adları sayfalara sığmaz,kalem kırılır da yazamaz..!" crt(A.K.)
Karadelikler; dünyadan trilyon kadar büyük bir yıldızın bile ,patlaması sonucu sönüp büzülerek sonsuz yoğunlukta yok denecek kadar küçülüp ışığı bile yutacak kadar olağanüstü bir çekim yaratmalarıdır.Ve eğer şu an böyle bir imkan olsaydı,dünyanın bir kum tanesi kadar sıkıştırılıp küçülmesi mümkün olurdu.. Bunlar aklımda kalan bilgiler.Bu bilgilere dayanarak : İnsanoğlu,büyük ihtimal bizim göremeyeceğimiz bir gelecekte ,küçük çaplı 'karadelik deneyleri yaparken,küçük bir hesaplama hatasıyla deney yaptıkları alanları yokederek çöküş devrinin başlatmış olacaklar. Bu süreç en fazla 3 sene olacak,Türkiye deneyden sadece 6 gün sonra yutulmuş olacak;çünkü deney türkiyede yapılacak.Çünkü benim soyumdan olacak,aynı genden aynı kafadan olacak...Torunlarıma buradan duyuruyorum,o hesabı iyi yapsınlar..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.