Büyük Laf Edip, Tarihe Geçiyoruz! [ Katılım Şart! ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şey yazacağım ama kötü olacak şimdiden özür dilerim. :)

'BÜYÜK LAF'. 

Ben ettim sen etme  ;D

ATTIĞINIZ HER ADIM, GİDECEĞİNİZ YOLA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMANIZI SAĞLAYACAKTIR...!!!!

Buda benim...:)
Bilmediğimiz bişi değil ama belki düşünmediğimiz bişi olabilir die paylaşmak istedim... ;)

Her sorun. O sorunu tartışabilecek seviyeye eriştiğimizde ortadan kalkacaktır..

Fazlaca büyük bir laf oldu ama idare edin artık..

Her sorun. O sorunu tartışabilecek seviyeye eriştiğimizde ortadan kalkacaktır..

Güzeldi.  ;)

Benimkisi de şu;

Eğer bir amacınız ve de idealiniz varsa, öncelikle onu iyi belirleyin ve onu elde etmek için ne gerekiyorsa yapın! Onu elde ettiğinizdeyse, değerini bilin...

"İnsanlar her anlamda eşit vede özgür olduğunda dünya daha yaşınalası bir yer olur."

"Özgürlüğün tadına varmış isen bir kez prangalar pamuk ipliğinde kolay kırılır.."

Tarihe bir not daha düşeyim dedim.. :d

Ciddiyetini muhafaza edemeyen insanların, kendilerinide muhafaza edememeleri muhtemeldir..

Mücadeleden korkarak geri adım atanlar için  tarihe geçmesede  : (
Motive amaçlı bir sözde ben sölemek istiyorum..

"Okların hedefi olmuşsan bir kez yönü farketmez deler de geçer bari gidişin onurlu olsun ..!"

Bu sözüm tarihe geçmese bile hırs ile kurduğu saltanatının devam edeceğini zannedenlere gitsin..

"İyi oynamışsın rolünü bak artık film bitiyor
Denemeye kalkma sakın 'Yok bana gelmez' dediğin ecel
Unutma ki saniyeden de yakın..!"

crt

İnsanlar görünmeyen özelliklerin görünenlerden çok daha değerli olduğunu öğrenene kadar, toplum köşelerde saklanan hazinelerle ve yıkık harabelerle dolu olacak...

vega' Alıntı:
İnsanlar görünmeyen özelliklerin görünenlerden çok daha değerli olduğunu öğrenene kadar, toplum köşelerde saklanan hazinelerle ve yıkık harabelerle dolu olacak...

Güzel söz vesselam..

Geri