Burçların Da Enleri Vardır...! (=

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Terazi burcuyum, çapkın ve gizemli denilmiş..İyi ama gizemli olduğum doğru ama çapkın değilim ki  :-\ Üstelik yükselenim de terazi ben de mi gariplik var  ;D

UNKAPANI' Alıntı:
Terazi burcuyum, çapkın ve gizemli denilmiş..İyi ama gizemli olduğum doğru ama çapkın değilim ki  :-\ Üstelik yükselenim de terazi ben de mi gariplik var  ;D

:kihkih

Ennnnnnnn sansli -burc ikizler
Ennnnnnnnn girisimci burc -Boga ,ikizler
Ennnnnnnnnn akilli burc -ikizler

Ben n(en)ymişim
torpuyo8.gif

Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..

blgn' Alıntı:
Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..

Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyor (:
Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam  ::)

su-kızı' Alıntı:
Burda sansür var bence:/

Akrep'in sadece en kıskanç olarak alınması çok ama çok yanlış:/

Bnu belirleyen ben değilim :) öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsen :) :)

Su Perisi' Alıntı:
blgn' Alıntı:

Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam  ::)
Su Perisi' Alıntı:
blgn' Alıntı:

bu sorun sadece bende var sanıyordum yanlız değilmişim demek  :D

M' Alıntı:
su-kızı' Alıntı:

Bnu belirleyen ben değilim :) öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsen :) :)

Bencede en ler burçlara 100/90 uyuyor...etrafımda tanıdığım kişilerin buçları ve kendileriyle özdeşleştirince ortaya 100/90 doğruluk payı var çıktı (:

M' Alıntı:
su-kızı' Alıntı:

bunu belirleyen sensin demedimki bende(:
belirleyene seslendim(:
sansür olduğundan da hala ısrarcıyım:P

zira üstte de belirtmişim sebebini uzun uzun yazmıycam yine(:

Geri