:kihkihUNKAPANI' Alıntı:Terazi burcuyum, çapkın ve gizemli denilmiş..İyi ama gizemli olduğum doğru ama çapkın değilim ki :-\ Üstelik yükselenim de terazi ben de mi gariplik var ;D
Akrep akrepASLI..HAN' Alıntı:Bu ne ya herkes mi Yengeç burda))
Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bnu belirleyen ben değilimsu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
Akrep'in sadece en kıskanç olarak alınması çok ama çok yanlış:/
Su Perisi' Alıntı:Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam :![]()
bu sorun sadece bende var sanıyordum yanlız değilmişim demekSu Perisi' Alıntı:Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam :![]()
Bencede en ler burçlara 100/90 uyuyor...etrafımda tanıdığım kişilerin buçları ve kendileriyle özdeşleştirince ortaya 100/90 doğruluk payı var çıktıM' Alıntı:Bnu belirleyen ben değilimsu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
Akrep'in sadece en kıskanç olarak alınması çok ama çok yanlış:/öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsen
![]()
![]()
evet. ilk zamanlarda siteye her girdiğimde burcumu değiştiriyordum.Su Perisi' Alıntı:Sende mi bizdensin kartopu ;D
bunu belirleyen sensin demedimki bendeM' Alıntı:Bnu belirleyen ben değilimsu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
Akrep'in sadece en kıskanç olarak alınması çok ama çok yanlış:/öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsen
![]()
![]()
Su Perisi' Alıntı:Ennnnnnnn sansli -burc ikizler
Ennnnnnnnn girisimci burc -Boga ,ikizler
Ennnnnnnnnn akilli burc -ikizler
Ben n(en)ymişim bence de sen neymişsin
![]()
Biraz fazla kıskancım ama pek duygusal olduğum söylenemez.. Yengeç burcu hakkında çoğu yerde duygusal diyorlar :-\En iyi eş , en kıskanç , en kırılgan ve en duygusal..
Hiç mi hiç ilgisi yok!En capkin burc - yay
en hareketli burc-Yay
Buna ''Ehh'' diyebilirim. ;D Aslında diilim ama öyle görünüyormuşum..En havali burc - yay