:kihkihUNKAPANI' Alıntı:Terazi burcuyum, çapkın ve gizemli denilmiş..İyi ama gizemli olduğum doğru ama çapkın değilim ki :-\ Üstelik yükselenim de terazi ben de mi gariplik var ;D
Akrep akrep)ASLI..HAN' Alıntı:Bu ne ya herkes mi Yengeç burda ))
Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bnu belirleyen ben değilim öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsensu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
Akrep'in sadece en kıskanç olarak alınması çok ama çok yanlış:/
Su Perisi' Alıntı:Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam :
bu sorun sadece bende var sanıyordum yanlız değilmişim demekSu Perisi' Alıntı:Profili ne kadar kendi burçuna getirirsen getir,o bildiğini işliyorblgn' Alıntı:Arkadaşlar,proflimde şimdi dikkat etdim kOÇ yazıyor,oysa doğum tarihim gayet açık ve net..9 eylül..düzeltilebilirmi acaba rica etsem?..
Bende ikizler'im ama sürekli koç yapıyor...Ben değiştirmekden bıktım sistem bıkmadı o yüzden artık değiştirmiyor ve takmıyorum,sende alışmalısın..Daha öncede talepler oldu sistemin burçlardaki kendi kafasına göre şeçim yapışı ama aynı tas aynı hamam :
Bencede en ler burçlara 100/90 uyuyor...etrafımda tanıdığım kişilerin buçları ve kendileriyle özdeşleştirince ortaya 100/90 doğruluk payı var çıktıM' Alıntı:Bnu belirleyen ben değilim öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsensu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
evet. ilk zamanlarda siteye her girdiğimde burcumu değiştiriyordum.Su Perisi' Alıntı:Sende mi bizdensin kartopu ;D
bunu belirleyen sensin demedimki bendeM' Alıntı:Bnu belirleyen ben değilim öyle tespit edilmiş demek ki bu karara varılmış..Ben akrep burcunun kıskanç olduguna şahit oldum şahsensu-kızı' Alıntı:Burda sansür var bence:/
Su Perisi' Alıntı:Ennnnnnnn sansli -burc ikizler
Ennnnnnnnn girisimci burc -Boga ,ikizler
Ennnnnnnnnn akilli burc -ikizler
Ben n(en)ymişim bence de sen neymişsin
Biraz fazla kıskancım ama pek duygusal olduğum söylenemez.. Yengeç burcu hakkında çoğu yerde duygusal diyorlar :-\En iyi eş , en kıskanç , en kırılgan ve en duygusal..
Hiç mi hiç ilgisi yok!En capkin burc - yay
en hareketli burc-Yay
Buna ''Ehh'' diyebilirim. ;D Aslında diilim ama öyle görünüyormuşum..En havali burc - yay