BU KADAR SEVEBILIR MISINIZ ?

• Konbuyu başlatan gundy
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde gundy tarafından oluşturulan BU KADAR SEVEBILIR MISINIZ ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35,721 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı BU KADAR SEVEBILIR MISINIZ ?
Konbuyu başlatan gundy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
biliyom bunu

doğru ama bu kadar sevemem

sevmem

daha fazla severim..
bu işlerin sonu hep aynı arkadaş

teşekkür ediyorum lilaslmn :)

A

ayçiçeği

Kullanıcı
31 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
:'( :'(
teşekkürler lilaslmn.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Konular tarafımdan birleştirilmiş ve uygun bölüme taşınmıştır. Teşekkürler.

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok güzel okurken gözyaşlarıma hakim olamadım :'(
Aslında herkes onlar kadar şanslı olmayada biliyo sevipte kavuşamamak var  en azından onlar yaşamış yaşlanmışlar :-\

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Büyük konuşmamak gerekir, derler... Ama söyleyeceğim...
Onların yerine kendimi koyamam ama... Çok büyük sevebilirim...
Hani diyor ya şair...
''Ben bir kez aşık olanlardanım..''
İşte öyle...

Uff.. Duygulandım ya.. :'(

B

BİŞREV

Kullanıcı
3 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
ANKARA
AŞK 'A İNANMAK GÜZEL..HİKAYEDE GÜZEL.

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
evet güzel.Mustafa YILDIZDOĞANIN "Mektup" isimli bir eseri var  orda bir söz geçiyor. "Aşkı iki öpücük zannedenlere kızıyorum". Evet gerçektende öyle bende çok kızıyorum. Bu aşkla aşkı farklı yorumlayanların aşkları  arasında ne kadarda çok fark var.Paylaşım için teşekkürler.

A

aras

Kullanıcı
29 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
izmir
bu sadece bi kıssa ama görünüyor ki yazanların hepsi kendinden, aşktan bihaber. sanki aşk başka varlıkların hissettiği duygu. kendilerindeki aşkın hangi şiddette oldugunun testini yapmadan gerçek olmayan birşeye hayran oluyorlar. çok yaxzık yahu

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
adamın seni aldattım diyip,hastalığını söylememesi,hastlağını söyledikten sonra gerçek sevgiyle aynen devam etmesinden çok daha acı bir durum olsa gerek...orda bir yanlış var ama kimse kusursuzu aramıyo zaten  :) Yinede Şahsen ben beğendim yazıyı..paylaşıma teşekkürler

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ağlamamak ne mümkün  :'(
sevenlerin adı gider de aşkları kalırmış..

I

ILK_GUN

Kullanıcı
4 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
Isparta
Çok güzel bir aşk hikayesi umarım bizde böyle bir AŞK yaşarız umarım..

G

Gizemmm

Kullanıcı
7 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Konya
böyleee bir sevda yok artık....... :'( :naapcam :naapcam ama uzun zamn sonra ilk defa gözlerim doluooo

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu sevgi mi  :-\
Sevmek iyi ve kötü günde beraber olabilmeyi başarmaktır. Hayatta son hep vardır. Sonsuza kadar yaşamayacağımızı zaten biliyoruz eee o halde kalan zamanımızı neden acı çekerek geçirelim. Şahsen adam karısına iyilik yapmamış. Beraber geçirecekleri bir yılı mahvetmiş. Belki kadın aldatıldığını sindiremicek ve o da hastalığa yakalanacaktı...
Neyse bu da benim bakış açım. Sevmek böyle olmaz bana göre :)

G

gundy

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bulgaristan
Bu yazıyı sizinle paylaşırken karmaşık duygular içindeydim. Evliğimizin 10. yılını kutlamıştık, eşimi ne kadar sevdiğimi sorguluyordum. Yeterince seviyormuydum, ne kadar fedakarlık yapabilirdim, nereye kadar sevebilirdim. Sevmenin bir sınırı var mı veya gerçekten sevgi bu mu.
Paylaştım, cünkü okuyanların da sevgilerini sorgulamalarını istedim, gözden gecirmelerini. Düşündükçe, bende Sevginin bittiği yerde ölüm başlar düşüncesi oluştu. Seviyorsam yaşıyorum demekti, ölümü aklıma getirmeden. Ölmekten korkmaya başladığımda, sanki hiç kimseyi sevmiyordum.
Seneye evliliğimizin 15. yılını kutluyacaz. Eşimi ve çocuklarımı hangi restorana gitsek diye düşünüyorum.
Not: 10. yılımızı Asansör restoranda kutlamıştık sadece eşimle, şimdi daha güzel yer bulmak istiyorum.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
gundy' Alıntı:
Not: 10. yılımızı Asansör restoranda kutlamıştık sadece eşimle, şimdi daha güzel yer bulmak istiyorum.
Bu arada 'Asansöt Restorant'ın reklamınıda yapmış olduk hane:)
Seneye de
http://www.kendinigelistir.com 'da bizim burada kutlayalım.Üyelerimiz  çok fazla biraz  kalabalığız ama  'Asansör Restorant' sponsorumuz bari olsun :)
Mutluluğunuzun daim olması dileğiyle...
Sevgiler

G

gundy

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bulgaristan
ne reklam aklımdaydı nede reklama ihtiyacı var.
orasını tavsiye ederler diye yazdım, daha farklı yere ihtiyacım var.