Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evlilik benim yaşam şeklime uymuyor :) Ama eğer düşünürsemde sünnet vacip farz :) olduğu iiçin düşünürüm oda ileride 40tan sonra diyeyim.
Neden merak edip ne olduğuna bakmıyosun linuxun

Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçebilmem en iyisi bu sanırsam :)
En kötü alışkanlığın ne bakim  ;)

Övünmek gibi olmasın melek gibiyimdir(: hiç bir kötü alışkanlığım yok yakında kanatlanım uçabilirm hane(:

Yarın gündenme bomba gibi düşecek enn önemli bomba haber sence ne olabilir ?

Hiç belli olmaz..Burası türkiye. Bir ünlünün kedisine suikast girişimi bile bomba haber olabilir.. Kötü haber duymalalım da.. tahmin edemiyorum yani.

Bu gün kaçta uyandın ki? Esniyorsun bakıyorum?

Depremin verdi şok ve televizyonda yayınlanan siyasi bir tartışmaya takılmam nedeniyle olddukça yeç yatıp erkenden kalktım yine .Ve şu an cin çarpmış gibiyim ?

Henüz haber okumadım.Ülkede 24 saat içerisinde neler olmuş billen var mı?

Bütün siyasetçiler birbirini kötülemiş bu zamanlarda bakmaya pek gerek yok :) Kütahya depremi istanbulu etkilermi deprem olurmu... Yahu japonyadaki bilr istanbula bağlanıyor adamlar hala daha depremle uğraşıyorlar sesleri çıkmıyor :) bizde ufak bir deprm ortalığı verveleye verdiriyor. Bİzim insanımız akıllanmaz diyorum ? 99 depremi unutuldu daha da çüürük binalar yapıldı.
Deprem sigortan var mı ?

Yok (: Allahın dediği olurmuş diyenlerdenim .

Depremi kullara bir  işaret olarak mı ,yoksa doğa olayı olarak mı değerlendiriyorsun?

Her ikiside demek isterim birbirinden ayrılmazdır bence...Doğa olaylarına insanoğlunun gücü yetmez.
Doğa olayı olsada Allah'ın dediği olur :) gibi. Ama şuda benim ayrı bir görüşümdür doğanın insandan intikamıdır. :)
En son ne zaman doğayı katlettin :)

Önceki gün  Anıl'ın eşyalarını toparlarken çantasından çıkan  pilleri çöpe attım ve birazda biz sorumsuzlaşalım psikolojisini tatmak istedim  .Ve arkasından "yuh sana crt "dedim.!

Kendine en çok ne zaman kızıp sinir oldun ?

Kendime pek sinir olmam barışığımdır kendimle...
Kendimi seviyorum. :)
5bin yıl demek pil bu konu hakkında ne demek istiyorsun ?
1 metre küp toprağın oluşması için 100 yıl gerekli biliyo musun :)

Evet biliyor bunu yok etmeye çalışanlarıda karşıma alıyorum  :oops

''Anne baba sözü yabana atılmaz... Ne söylerse çocuklarının iyiliği içindir''  BU SÖZLERE KATILIR MISIN?

Katılırım.. 'ANNE'ler ve 'BABA'lar ,kimisine fikirleri eski,mantıkları düz gibi gelse de 'ÇOCUKLARININ' kötülüğü için söz söylemez,niyet etmezler.

Bu gün kimi kandırdın?

Umutsuzluğa düştüğümde kendi kendimle oynadığım hoş bir duygudur (tavsiye ederim)(:

Seni en çok sinirlemdiren olay ?

Sence' Deniz' in anlamı nedir derim .Vereceği yanıt onun yaşama bakış açısıyla eşit orantılı olacak.Buda onu tanımam için bir öz izlenim olacaktır.

En saçmaladığın an neydi?(:

Tam da en Saçmalamadığım bir anı'mı yakalamaya çalışırken sorulacak soruydu ama cevaplayamam :)

Bu gün merdiven çıktın mı?

Mesut kendime 48 dığşarıya çıkmama cezası verdim henüz ne kapıdan nedemerdivenden çılmadım(: (süre dolmadı)
Şimdi sorumu yineliyorum neydi en saçmaladığın an ?(:

Geri