Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Şu an ne düşünüyorsun ?
:) aldığım elbise şiir gecesi için uygun mu diye düşünüyorum,acaba abartılı mı olur ???

Türkiye içinde hangi şehirleri ziyaret etmek isterdiniz? ve neden orası?

Karadeniz bölgesini gezmek istyorum bol yeşil görme açısından merak ediyorum.
İnternette ortalama kaç saat geçirirsin ? Bunun kaçı gerçekten gereklilik içindir?

cantuuu' Alıntı:
Karadeniz bölgesini gezmek istyorum bol yeşil görme açısından merak ediyorum.
İnternette ortalama kaç saat geçirirsin ? Bunun kaçı gerçekten gereklilik içindir?

Bi Karadenizli olarak gezip görmeniz gerektiği kanısındayım.. Buyrun beklerizz :)

Cantuuu iyi enerji biriktir :)
kaç saat geçiriyorum bilmiyorum çok saat geçirdiğimin kanısındayım :)
Müzik evrensel midir ?

Hayır daha çok takıntısızım diyeyim :)
Uğradığın bir haksızlık sonucu mahkemeye başvurdun mu ? Hiç.

Evet avukattır. Zamanında Kabataş Lisesi'n de okumuş.İstanbul Üniversitesinden mezun  . 
Herşeyi çok bilir de bir haşmetlü crt  susturamaz(:

Hangi okul mezunusun ?

crt' Alıntı:
Evet avukattır. Zamanında Kabataş Lisesi'n de okumuş.İstanbul Üniversitesinden mezun   . 
Herşeyi çok bilir de bir haşmetlü crt  susturamaz(:

Hangi okul mezunusun ?

Hayat okulu

Neden bukadar iyi olmak zorundasın ??

yeni telefon aldım onu kurcalıyorum. gökçe ye kapak olsun  ;D çatlasın patlasın benim de telefonum var bende insanım :D

Nasılsın ?

deli' Alıntı:

Ne kadar sık sorulur ama ben iyi olmasamda  teşekkür etmek zorunda kalırım her defasında.
MAdemki sordur "Ehh işte idare" eder diyelim bari(:

YAnlış bilinçaltı kaydımıdır ne ?
Pazar günleri içim sıkılır ,pazartesiyi düşünmek bile istemem ya sen?

Biraz pazar günü genelde herkes boştur memuruda işçiside ve tcde de öyle gösterilir pazar günü onun için sıkılır birde p.tesi sendrmunu sokarsan devreye oluyor.
Çık gez ne duruyorusn ?

asukaki' Alıntı:
Biraz pazar günü genelde herkes boştur memuruda işçiside ve tcde de öyle gösterilir pazar günü onun için sıkılır birde p.tesi sendrmunu sokarsan devreye oluyor.
Çık gez ne duruyorusn ?
Az önce eve girdim :) iki gündür dışarıdayım..

İnsanlar neden önyargılıdırlar? neden henüz tanımadan peşin hüküm veriyorlar.

O yaşına kadar tüm iyi niyetleri suistimal edilmiştir. Hep iyi dediği şeyler kötü çıkmıştır ve çok incinmiştir. Bu yüzden artık  kendini koruma iç güdüsüyle olaylara temkinli yaklaşır. Aslında özünde kötü niyetten değil tamamen kendini koruma güdüsü bence.
Sen hiç önyargılı davranmadın mı ?

cantuuu' Alıntı:
O yaşına kadar tüm iyi niyetleri suistimal edilmiştir. Hep iyi dediği şeyler kötü çıkmıştır ve çok incinmiştir. Bu yüzden artık  kendini koruma iç güdüsüyle olaylara temkinli yaklaşır. Aslında özünde kötü niyetten değil tamamen kendini koruma güdüsü bence.
Sen hiç önyargılı davranmadın mı ?
Benim düşünceme göre;"Bilgin yoksa fikrin de olmasın"
Hiç diyemem tabii davranmışımdır,nadir de olsa.
İnsanın kendisini koruma güdüsü başka insanları tanımadan yargılamak başkadır diye düşünüyorum.
Edinilen tecrubeler neticesinde insanlar herkese kapılarını açmamayı öğrenir.Oysaki her insan aynı değildir.Çoğunluğa bakarak her insan aynıdır diye düşünmek bana göre yanlıştır.

Yapmaktan en çok hoşlandığınız şey nedir?

Müzik dinlemek ve bağlama çalmak.(Böylece unutuyorum herşeyi ve kendi dünyama dalıyorum)

Seni en çok etkileyen parça( şarkı-türkü) hangisi ?

Geri