P
prenses35
Kullanıcı
aldığım elbise şiir gecesi için uygun mu diye düşünüyorum,acaba abartılı mı olur ???crt' Alıntı:Şu an ne düşünüyorsun ?
Türkiye içinde hangi şehirleri ziyaret etmek isterdiniz? ve neden orası?
aldığım elbise şiir gecesi için uygun mu diye düşünüyorum,acaba abartılı mı olur ???crt' Alıntı:Şu an ne düşünüyorsun ?
Bi Karadenizli olarak gezip görmeniz gerektiği kanısındayım.. Buyrun beklerizzcantuuu' Alıntı:Karadeniz bölgesini gezmek istyorum bol yeşil görme açısından merak ediyorum.
İnternette ortalama kaç saat geçirirsin ? Bunun kaçı gerçekten gereklilik içindir?
crt' Alıntı:Evet avukattır. Zamanında Kabataş Lisesi'n de okumuş.İstanbul Üniversitesinden mezun .
Herşeyi çok bilir de bir haşmetlü crt susturamaz
Hangi okul mezunusun ?
Ne kadar sık sorulur ama ben iyi olmasamda teşekkür etmek zorunda kalırım her defasında.deli' Alıntı:Nasılsın ?
Az önce eve girdim iki gündür dışarıdayım..asukaki' Alıntı:Biraz pazar günü genelde herkes boştur memuruda işçiside ve tcde de öyle gösterilir pazar günü onun için sıkılır birde p.tesi sendrmunu sokarsan devreye oluyor.
Çık gez ne duruyorusn ?
Benim düşünceme göre;"Bilgin yoksa fikrin de olmasın"cantuuu' Alıntı:O yaşına kadar tüm iyi niyetleri suistimal edilmiştir. Hep iyi dediği şeyler kötü çıkmıştır ve çok incinmiştir. Bu yüzden artık kendini koruma iç güdüsüyle olaylara temkinli yaklaşır. Aslında özünde kötü niyetten değil tamamen kendini koruma güdüsü bence.
Sen hiç önyargılı davranmadın mı ?