Hergün bakarım ee ruhumun güzel şeyler duymaya ihtiyacı var ama onun dışında sürekli aynalara bakarım evin bir çok yeri ayna çünkü kendimi çok seviyorum :ahah Bana ne zaman bakmıyorsun sorusu daha mantıklı gelirdi sanırım gece uyurken bakmıyorum :ahah En son ne zaman bisiklete bindin
Zaten yeterince sakin olduğumu düşünüyorum ben sinirlenmişsem gerçekten boğazıma kadar getirilmiştir. O zamanda duruma göre karar veriririm. En çok neyle rahatlarsın?
Bu soruyu daha önce sordumdu Neyse ben cevaplim şimdide.. Böle ilkbahardan yaza geçiş dönemini.. Hem ağaçlar çiçekte olucak hem de bazı ağaçlar meyve vericek.. Biraz yağmur biraz güneşli
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.